ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Σενάρια για επίσκεψη Τσαβούσογλου στα Χανιά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για ποιο λόγο;; Για να οικειοποιηθεί και να κάνει προπαγάνδα για την "Οθωμανική κληρονομιά" ο νεοφασίστας;; Ποιοι τα σκέφτονται άραγε αυτά;;; ΩΞΩ ΡΕ...Δεν χρειάζονται όλες αυτές οι υποτιθέμενες ελληνοτουρκικές συνομιλίες. Εμείς υποτίθεται ότι κερδίζουμε χρόνο (υποτίθεται για αμυντική προετοιμασία) ενώ το μαφιόζικο εγκληματικό τουρκικό κράτος ξεπλένεται και προσπαθεί να ανασυντάξει την δημόσια εικόνα του στις πλάτες της Ελλάδας...

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται για την επιβεβαίωση ή μη της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα Χανιά, σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και γράφτηκε τη Δευτέρα στον τουρκικό Τύπο.

Μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες, αναμένεται συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στα Χανιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniSafak, η συνάντηση Τσαβούσογλου – Δένδια αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στα Χανιά για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως είχαν γράψει τα “Χ.ν.”, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις το Σάββατο σε εκδήλωση στο Κ.Α.Μ. για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Χθες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής στο Βέλγιο, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Tύπο και απάντησε: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση. Εφόσον τα προγράμματά μας συμπέσουν, αν έρθει, έχω όλη την καλή διάθεση να συναντηθώ μαζί του όπως ο Ταγίπ Ερντογάν είδε τον Νίκο Δένδια. Εγώ θα είμαι στα Χανιά το Σάββατο για άλλο λόγο. Για το μνημόσυνο του πατέρα μου και για μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσουμε αναλυτικά και με τη λεπτομέρεια που του αρμόζει, το έργο του Β.Ο.Α.Κ.».

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Μην παίρνωμεν και όρκο.
Κοινό μυστικό πλέον, συγκοινωνούντα δοχεία αι εκατέρωθεν του Αιγαίου διαπλεκόμεναι πολιτικαί και ολιγαρχικαί ληστοκρατικαί μαφίαι εξίσου δεσποτικαί και αδίστακται. (Σώματα ασφαλείας ώσπερ στυγνοί πραιτωριανοί, εξαγοραί του τύπου και τρομοκρατικαί εκτελέσεις των σωστών δημοσιογράφων, διάτρητοι νόμοι και καμιά νομική εγγύησις και προστασία από την υποτεταγμένη εις τον εκάστοτε τετραετίας απόλυτο δημοκρατικό Μονάρχη δικαιοσύνη.)
Απλά η ελληνική δημοκρατία και ως έχουσα παραδώσει μοιρολατρικά τα κλειδιά και τας τύχας του κράτους (ανοικτά σύνορα, ανήκομεν εις την Δύσιν) εις την ξένην προστασίαν απολαύει της ¨δημοκρατικής της ασυλίας ευρισκομένη εις την πλευράν του ¨καλού.¨ (καλοί μαλάκηδες). Αντίθετα ο εξ Ανατολών βάρβαρος τύραννος επειδή θέλει διατηρείν και ισχυροποιείν την ιδικήν του ανεξάρτητον εθνικήν του αντζέντα (χιλιάκις προτιμητέαν πάντως προ του εθνικού αφανισμού) και επειδή δημιουργεί και αξιοποιεί εθνικήν του παράδοσιν έχων δια τούτο όλον τον λαόν και πολιτικόν κόσμον με το μέρος της εθνικής του μεγάλης ιδέας, ευρίσκεται εις την πλευράν του ¨κακού¨ και ως κακόν εθνικόν παράδειγμα εις το στόχαστρον των εθνοκαταστροφέων παγκοσμιοποιητών.
Συμπέρασμα, δυστυχώς δι' ημάς, ουδέν ολεθριώτερον και εθνοκαταστροφικότερον της σημερινής σατανικής δημοκρατίας. Όρα όχι μόνον Ελλάδα αλλά και ραγδαίως παρακμάζουσαν και εκφυλιζομένην (Γιουροβιζιονοειδώς) Δύσιν.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : 1) Κοινό μυστικό πλέον, συγκοινωνούντα δοχεία αι εκατέρωθεν του Αιγαίου διαπλεκόμεναι πολιτικαί και ολιγαρχικαί ληστοκρατικαί μαφίαι εξίσου δεσποτικαί και αδίστακται.

2)Συμπέρασμα, δυστυχώς δι' ημάς, ουδέν ολεθριώτερον και εθνοκαταστροφικότερον της σημερινής σατανικής δημοκρατίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΩΣ έχουμε σατανική δημοκρατία αφού μας κυβερνάει ολιγαρχική και ληστοκρατική μαφία...δεσποτική και αδίστακτη;;;;

ΑΡΡ. είπε...



Διότι η ¨δημοκρατία¨ είναι φενάκη. Ουδέποτε εκυβέρνησε, ούτε επί αρχαίας Ελλάδος, ο δήμος ει μη ως ελεγχόμενος (κομματικώς διαιρούμενος) και υποκινούμενος υπό των ολιγαρχών δημαγωγών¨δημοκρατικός¨όχλος. (Όρα Αριστοφάνης ¨Σφήκες.¨)

Και διότι (κοινοβουλευτική) ¨δημοκρατία¨ εις την καλυτέραν (βορειοευρωπαϊκήν) της εκδοχήν είναι βασιλευομένη ή αβασίλευτος ¨πεφωτισμένη¨ ολιγαρχία, μια δημοκρατική κατ' όνομα ολιγαρχία,
δι' αριστοτελικού συντάγματος (διάκρισις και αλληλοέλεγχος των τριών εξουσιών) ευνομουμένη.
Εις δε την χειρίστην-σατανικήν μορφήν της, ως νεοελληνική τοιαύτη ήτοι ως μια άτυπος πρωθυπουργική Μοναρχία (ξενόδουλος-αποικιακή και ανά τετραετίαν κοινοβουλευτικώς-κομματικώς εναλλασσομένη.)