ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Ο μόνος λόγος για να ζητήσει κάποιος την MMSC - LCS FLIGHT 3 - HF2, είναι για να την βάλει για στόχο αντιπλοϊκού ή τορπίλης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ΕΔΩ :..."The HF2 will have a robust ASW capability. “We’ve looked at hull-mounted sonars for the MMSC for different customers,” & "We’re looking at the Thales CAPTAS 2 right now.

Καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Θα έχει τον εξωφρενικό αριθμό των 11 κελιών, captas 2 και τη ζητάνε και άλλα ναυτικά. Ο μόνος λόγος για να ζητήσει κάποιος την MMSC - LCS FLIGHT 3 - HF2, είναι για να την βάλει για στόχο αντιπλοϊκού ή τορπίλης. Ακόμα κι έτσι η βύθιση της θα μεγάλωνε την αναγνωρισιμότητα της. Να μια καλή λύση. 

Αντί να αλλάζεις όνομα στα σκατά και να τα βαφτίζεις κουραμπιέ depietro joe , θα μπορούσες να μας δώσεις ως δώρο 4 NSM για να τους δοκιμάσουμε εναντίων της τράτας παράκτιας μάχης. Φιλάκια στην LM .Το ένδοξο ελληνικό ΠΝ δεν θα πάρει ποτέ αυτά τα περιπολικά (Horrible Fucking Fraud) 

Θα πρέπει να δουλεύουν υπερωρίες για να βάλουν τον εξωφρενικό αριθμό των 11 κελιών.!!!!Τζάμπα έφυγε η η lor. Ακόμα να χωρέσουν το captas 4. Καλημέρα στους αγαπούληδες του ΠΝ.


Guys they are patrol vessels not frigates. Greece won't buy those coffins, unless if Mitsotakis and the rest of his colleagues want to feel the hospitality of Malandrinos prisons.

Δεν υπάρχουν σχόλια: