ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Mordor Hell-ass

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mordor Hell-ass

Επί πολλά έτη οι περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν ποιος τα καίει, εκτός από το σύστημα το οποίο τα καίει... Ο νοών νοείτω. Τώρα θα μπορούσε να με ρωτήσει κανείς : "Ποιο σύστημα μάστορα;; Αυτό που θέλει να κάνει ΧΥΤΑ τον Μαραθώνα;".

Μέσα στην Μέση Γη (η αρχαία γη της Μεσογείου) υπάρχει και το σκοτεινό βασίλειο της Mordor. Όπου σε αυτό το σκοτεινό βασίλειο που βλέπουμε άνωθεν στην φωτογραφία κατοικούν τα Όρκς, τα τρόλς, και οι Ουρούκ-Χάι. Σαν να λέμε βουλευτές , υπουργοί και παρατρεχάμενοι. Μερικοί υποστηρίζουν ότι οι Uruks (νεοφιλελέ) που υπήρξαν μέχρι το τέλος της Τρίτης Εποχής υπηρετούσαν αποκλειστικά τον Σάρουμαν (Mitsotaki) και ότι εκείνος τους δημιούργησε.

Μερικές φορές πραγματοποιούσε πειράματα όπως την διασταύρωση Ανθρώπων(σοσιαλιστών) με Ορκ (Κκουέδες) κ.α Έτσι προέκυπταν οι "Men-orcs" και οι "Orc-men" δηλαδή οι ΣημιτοΓερμανοΚουλοπράκτορες.

Φαίνεται όμως ότι τελικά τα Ορκ δημιουργήθηκαν ΚΑΙ από τις συνεχόμενες εδώ και δεκαετίες λανθασμένες επιλογές ψήφου του κατοίκου της Μέσης Γης, και των συνεχόμενο ακρωτηριασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Δεν είναι θέμα χρημάτων, εμπορίου, η ελέγχου... αυτά είναι οι προφανείς δικαιολογίες. Ο βασικός στόχος τους είναι η εξολόθρευση μας... η μείωση του πληθυσμού.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Σου αφανίζουν την χλωρίδα,
σου πηδάνε την πανίδα,
σού καίνε και τους ¨πνεύμονες¨
της μεταπολίτευσης οι δαίμονες.

Κατάρα στους Ελλαδοφάγους ολιγάρχες
και στους συνεργούς των εκδιδόμενους σατανάδες
πολιτικούς, δημοσιορουφιάνους και ΜιΜιΜιάδες.

Μμ2 είπε...



¨Να σε κάψω, Γιάννη μ'
να σ' ΑΠΕλείψω λάδι...¨
Χε, χε!