ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Σύνοδος Κορυφής: Ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σύμφωνα με ασφαλέστατη πηγή ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην αίθουσα όπου είχε καλέσει ένα σωρό δημοσιογράφους και μόλις πήγαν να ξεκινήσουν... έγινε γενικό black out.!!  Πραγματικό γεγονός....δεν κάνουμε πλάκα. Γεννήθηκε για την καταστροφή.
Σύνοδος Κορυφής: Ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

Ο λόγος, σύμφωνα με ενημέρωση, είναι «λόγω τεχνικού προβλήματος».

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται «ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει δια ζώσης για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί».

Νωρίτερα, οι ευρωπαίοι ηγέτες είχαν συμφωνήσει στην επιτάχυνση του εμβολιασμού στην ΕΕ και τη βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης που θα επιτρέψουν το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας, τονίζοντας ωστόσο ότι χρειάζεται επαγρύπνηση σχετικά με τις νέες μεταλλάξεις.

Σύμφωνα με το κείμενο των συμπερασμάτων που υιοθέτησαν οι «27» στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα σχετικά με τις νέες μεταλλάξεις, ώστε να ληφθεί δράση αν κριθεί απαραίτητο. «Κλειδί θα είναι η εν εξελίξει εργασία για την ενίσχυση της παραγωγής των εμβολίων και η διασφάλιση επαρκούς διανομής τους σε όλη την ΕΕ», τονίζουν οι «27».

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: