ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Τα Ιπτάμενα Αντικείμενα που βλέπεται είναι γήινα ή ενδογήινα, υβριδικής τεχνολογίας


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με ρωτά ο φίλος μου ο Βρασίδας : Τι γίνεται με εκείνο το διαστημόπλοιο που παραγγείλαμε για να φύγουμε από τον πλανήτη των τρελών! Αργεί πολύ ακόμα μάστορα;;

Μας γέλασαν! Τελικά δεν φεύγεις με διαστημόπλοιο ούτε υπάρχουν διαστημόπλοια, αλλά με κοσμοσκάφος, κάτι σαν μακροβούτι σε σκουληκότρυπα (βλ. DUNE τα worms στον Arakis). Τα Ιπτάμενα Αντικείμενα είναι γήινα ή ενδογήινα, υβριδικής τεχνολογίας για κοντινές αποστάσεις μέχρι την σελήνη ή το εσωτερικό της γης πάνω στις γραμμές Λέυ από Ανταρκτική ως Βόρειο Πόλο. Με αυτά μπορείς να κάνεις ταξίδια εξπρές από τα νησιά του Πάσχα ως τα Κύθηρα σε χρόνο dt, δεν κάνουν για διαστρικές αποστάσεις. Μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο τρόπο. Εάν βεβαίως και εφόσον τους επιτραπεί.!

 Βλ. Και Λουκιανός Αληθής Ιστορία, το διάστημα είναι αφιλόξενο περιβάλλον με τόσους αστεροειδείς και εκτός από επικίνδυνο είναι και μάταιο γιατί πας στα τυφλά χωρίς να μπορείς να διανύσεις εκατομμύρια έτη φωτός, μέχρι τον Άρη το πολύ. 😑 Έξω από το ηλιακό μας σύστημα είναι απαγορευμένο από τους Αρνούς (Νικητές) να ταξιδέψει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: