ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

To δόγμα του Ισραήλ : "μιλάμε μια φορά και αν δεν, τότε έρχεται η φάπα ".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό το μικρό κράτος του Ισραήλ με εμβαδόν όσο η Πελοπόννησος είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός.Το δόγμα του είναι "μιλάμε μια φορά και αν δεν, τότε έρχεται η φάπα ". Δεν το κάνει σε αδύνατους μόνο το κάνει παντού.
 
Μια φορά ένα αμερικάνικο α/τ δεν απάντησε σε κλήση αναγνώρισης από τις Ισραηλινές αρχές όταν εισήλθε στα ύδατα του Ισραήλ με όλες τις σημαίες σηκωμένες Ήθελε να το παίξει σερίφης ο καπετάνιος του μέχρι που ένιωσε τον πύραυλο να σκάει στην γέφυρα του... 
 
Από ότι μου είχαν διηγηθεί αξιωματικοί δικοί μας του ΠΝ και αν δεν κάνω λάθος έπλεε τότε και δικό μας πλοίο ως μέρος νατοικής δύναμης κοντά που ήξεραν την ιστορία το αμερικάνικο παραβίασε την απαγόρευση πλόων πάλι σε στιγμές έντασης που είχε επιβάλει το Ισραήλ στα ύδατα του και την έφαγε με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως επίσης δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει πυρ στο πλοίο της τουρκικής ΜΚΟ και να καθαρίσει μερικούς όταν έσπασαν πάλι το εμπάργκο προς την Γάζα.
 
Στις πρόσφατες κοινές Ελληνο - Ισραηλινές ασκήσεις της Π.Α δεν τόλμησε Τούρκος για όσο διήρκεσαν να σηκωθεί και να παρενοχλήσει γιατί πολύ καλά ήξερε ότι αν ο ισραηλινός νιώσει ότι απειλείται - και το νιώθει εύκολα - η σκανδάλη του είναι πολύ ευαίσθητη.
 
Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος που είναι πραγματικά ικανό να αμολήσει πυρηνικό όπλο αν δει ότι κινδυνεύει η ακεραιότητα του. Μπορεί να χάσω 10 αλλά θα φάω 1000.
Είναι απλά ένα μικρό κράτος αλλά "κακό σπυρί " που τον λαό του τον ενώνουν το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομότροπον και το ομόθρησκον , κάτι που οι Έλληνες έχουν αφήσει να ξεθωριάσουν.
 
Δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ  και δεν δεσμεύεται από την συνθήκη έναντι κανενός και στα ραντάρ του ότι δεν είναι ισραηλινό απεικονίζεται κόκκινο "fee to fire". Επίσης ακόμα κάτι σημαντικό είναι το μόνο κράτος που έχει τα F35 με τους δικούς του όρους και όχι με τους όρους των Αμερικανών. Τα ισραηλινά f-35 είναι special έκδοση μόνο για τον Ισραήλ. 

Όλα τα κέρδη για αυτόν τον λαό τα έφεραν οι πολιτικοί τους εκμεταλλευόμενοι τα πάντα. Και δεν ήταν τυχαίοι πολιτικοί. Οι περισσότεροι για να μην πω όλοι ήταν και είναι πατριώτες .Το Ισραηλ πάνω από όλα. Δεν είναι σαν τα εδώ οσφυοκαμπτικα πολιτικά ανδρείκελα.
 
Η μόνη διαφορά των Ελλήνων με τους Ισραηλίτες, όπως το είχε αναλύσει σε φοιτητές Πανεπιστημίου του Ισραήλ, ένας Ραββίνος, είναι ότι οι Έλληνες για να μεγαλουργήσουν χρειάζονται τον κατάλληλο ηγέτη, ο οποίος αν χαθεί διαλύονται τα πάντα, ενώ οι Εβραίοι δεν χρειάζονται ηγέτη, γιατί έχουν ΣΚΟΠΟ τον οποίον υπηρετούν όλοι ανεξαιρέτως, οπότε και ακέφαλοι να μείνουν, "they stick to the csuse"! Πιό λιανά δεν γινόταν να το κάνει...
 
Η Ελληνική κοινωνία χαρακτηρίζεται από μια ιστορική ιδιομορφία. Πέρασε ταχύτατα, βίαια, και χωρίς σχεδιασμό, από την τουρκοκρατία στην ξενοκρατική εξάρτηση. Η εξουσιαστική και διοικητική αυτή μετάλλαξη, στέρησε από την ελληνική κοινωνία τη δυνατότητα να βιώσει μια δική της αναγέννηση και έναν δικό της διαφωτισμό, ο οποίος θα στηριζόταν στα μεγάλα ουμανιστικά ρεύματα της δυτικής Ευρώπης. 
 
Ζητάνε και οι παλαιστίνιοι να τους λυπηθούν οι ξένοι και να σταθούν ενεργά δίπλα τους, όταν οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να απεγκλωβιστούν από τους φανατικούς που τους εξουσιάζουν και τους οδηγούν στον όλεθρο. Κάτι παρόμοιο όπως με την Ελλάδα .Θα περιμένουν κάμποσο ακόμα . Επειδή αυτός που έχει τα γένια αυτός έχει και τα χτένια ας αποφασίσει τι θα κάνει για αυτόν. Εμείς οι Έλληνες ας κοιτάξουμε τα δικά μας παρόμοια χάλια...και ας παραμείνουμε έξω από αυτήν την διαμάχη.
 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Πολύ ορθός και εύστοχος σχολιασμός.
Μόνο που οι Εβραίοι ομιλούν και από θέσεως οικονομικής ισχύος.
Εκτός αυτού η θρησκεία τους είναι η αρετή, το δυνατό τους συσπειρωτικό εθνικό χαρτί, και όχι η αχίλλειος πτέρνα όπως η θρησκεία των Ελλήνων. Και γαρ δεν διεθνοποιήθηκε και δεν επρόδωσε το έθνος της ποτέ γενομένη ταυτόσημος αυτού.
Αντιθέτως οι Έλληνες έχουν μια θρησκεία που όπως και η πολιτική της ηγεσία είναι στην πράξι τυχοδιωκτκά εθνοδιωκτική, αναρχοδιεθνοκομμουνιστική. Το βλέπομε και σήμερα πώς αποστρεφομένη τους Έλληνας αγκαλιάζει τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους λαθροεσβολείς (άσε και τον ΤουρκοΒαρθολομαίο που ευλογεί όπως η επί οθωμανικής κατοχής πρόγονοί του τα τουρκικά στρατεύματα) μαζύ με τα ευρωαργύρια της εθνικής προδοσίας και ομού μετά των ομοειδών της Ελλήνων πολιτικών και ολιγαρχών.
Τον ελληνικό λαό γι αυτό τον έχομε ίνα όχι μόνον υπνωτίζοντες ξεζουμίζωμεν αυτόν αλλά ίνα εκδίδωμεν-εκπορνεύωμεν εις τους εχθρούς του δια το αποκομίσαι εξ αυτού κέρδη πλείονα...
Αυτής της ιδεολογίας είναι δυστυχώς κατά κανόνα το ¨ελληνικόν¨ ιερατείον . Κι ενώ ο λαός προσβλέπει στη θρησκεία του ως προς μητέρα, αυτή τους φέρεται πολιτικά σαν μητριά.
Από τέτοια θρησκεία εξηρτημένος ών λοιπόν, φυσικά και δεν μπορείς ως έθνος φιλοδοξείν υπάγειν και πολύ μακριά.