ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Παιχνίδια του μυαλού (αντί-χρονογράφημα)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παιχνίδια του μυαλού (αντί-χρονογράφημα)
 
Η πρώτη μου καντάδα και το σχιζοφρενικό Σημιτιστάν.
 
Θα ήταν τέτοιες μέρες του Μάη  στην μικρή μας πόλη. Ο Φώντας ότι είχε αρχίσει να ψιλογρατζουνάει μια κιθάρα και ήταν και καψουράκος με μια γειτόνισά, Νατάσα και μελανούρι η συμμαθήτρια.
Και ένα βράδυ μου ζήτησε να τον βοηθήσω στα vocals για να κάνει καντάδα στο αμόρε του, που ο μπαμπάς της την κρατούσε έγκλειστη, (στα ελληνικά lockdown) μπας και στρωθεί να διαβάσει η σουρτούκω. 
 
Μη γνωρίζοντας όμως άλλο ο bro να ακομπανιάρει στην κιθάρα, αρχίσαμε να λέμε το "Ο χάρος βγήκε παγανιά", σουξέ μέγα κάποιας παλαιότερης εποχής.
Έβγαλε το δίκανο ο μπαμπάς της Νατάσας και έριξε! Στον αέρα, γιατί αλλιώς μπορεί να είχαμε κανένα ποιοτικό θάνατο . Σας το έχω ξαναπεί εδώ οι περισσότεροι οπλοφορούμε.
Αυτά σου θυμίζει το μυαλό όταν βλέπει επικοινωνιακές διαχειρίσεις ανεπάρκειας να κάνουν κάτι αντίστοιχο! Με όλο το Σημιτισταν, εντός και εκτός του τρέχοντος γκουβέρνου, να βγαίνει παγανιά για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κάνοντας την μέρα νύχτα, για να βάλουν πλάτη στους ιδεολογικούς τους ομόσταυλους. Ξέρετε, αυτούς που τώρα δεν έχουν που να κρυφτούν μετά την κατάρρευση της νεοφιλελε μετά-αλήθειας, αυτήν που μας τάϊζαν ως την μόνη αληθή, ομοούσιο και αδιαίρετο κλέβοντας τα πάντα τα τελευταία 30 χρόνια.
 
Τσιμουδιά οι τύποι και ο Τύπος αυτού του δόγματος για τον περσινό εκβιασμό της TUI που μας άνοιξε άρον άρον τα σύνορα για να εισαχθεί ανεξέλεγκτα ο κορονοϊός. Ή για το ότι δεν ενισχύθηκε καθόλου το ΕΣΥ, δεν οργανώθηκαν κατάλληλα τα σχολεία ή για το πάρτυ ανταλλαγής ιών στις εκκλησίες, για τους εμβολιασμούς με δηλητήρια που πάνε με ρυθμό χελώνας, σε ρυθμό αντιστρόφως ανάλογο των νεοπτωχεύσεων μικρομεσαίων. 
 
Το επιχείρημα "αυτό έκαναν και οι άλλοι" είναι τουλάχιστον αφελές. Για αφελείς με ατομική τους ευθύνη. Τσιμουδια και για τις κωλοτούμπες σε κεντρικά πρώην εκλογικά διακυβεύματα, που όσο θόρυβο και έκπληξη και να προκαλούν, δεν μπορούν να κρύψουν την πλήρη εγκατάλειψη σε όλη την Εσπερια των μετα-οτι-να'ναι που μας σερβιραν εδώ ως τα απόλυτα must.
 
Και έτσι, μην έχοντος τίποτα άλλο να πουν, θα δεις που θα το ρίξουν στην καντάδα και στην ντολτσε βιτα των weekends σε συνθήκες vivere pericolozamente. Το λες και σχιζοφρένεια της επικοινωνίας, ένα πράμα.
Τον Χάρο βγήκε παγανιά ξέρουν όμως μόνο να ακομπαμιάρουν....
 
Φυλαχτείτε!
 
Φώντας :  Πάει στη Τήνο ν ανάψει λαμπάδα σαν το μπόι του!!🎶 
Λυκ : Toν είχε ταγμένο η άλλη η μπιφτέκω...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: