ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Φέρετρα στέλνουν στον Μόσιαλο: «Στην κάσα» να σε βάλουνε.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Στέλνουν φέρετρα με ευχές στον κ. Μόσιαλο, ο οποίος θορυβήθηκε και εύλογα αναρωτιέται και προβληματίζεται (μόνο) για τον βαθμό χριστιανικής πίστης των αποστολέων...Μα τι λες κύριε μου. Κανείς δεν σε φτύνει απλά βρέχει...Κάποιος όμως να του θυμίσει τι έκαναν οι Χριστιανοί στις Σταυροφορίες ή ακόμα πιο μπροστά. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί και δεν πεθαίνουμε από κατάθλιψη μέσα στην κλεισούρα..θα έχει πολλά επεισόδια αυτό το έργο.!



Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί, αναφέρει ο καθηγητής

Απειλές και κατάρες δέχεται συστηματικά ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος από πραγματικά προφίλ στο Facebook, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Μάλιστα ένα αποτρόπαιο μήνυμα που δέχτηκε με φέρετρα, αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει χωρίς να σβήσει το όνομα του αποστολέα.

Η ανάρτηση του Μόσιαλου:



Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς στο Facebook. Αυτός μάλλον δεν είναι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί; Κάτι άλλο είναι σίγουρα αλλά πιστοί και χριστιανοί δεν είναι. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα κολάζ των μηνυμάτων. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Καλά τώρα. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Διερωτάσαι αν αυτοί είναι χριστιανοί, Μωυσάκο, υυποκριτάκο μου.
Εσύ όμως διερωτήθηκες ποτέ, αν είσαι άνθρωπος και όχι ανθρωποφάγος λόγω κυτταρικής μνήμης και εθνικής κουλτούρας;