ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Κοινωνία αμόρφωτων , αφελών, και ευκολόπιστων...εύκολα διαχειρίσιμη απο τους τσομπαναραίους.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σηκώνει χρήστης άρθρο του bloomberg ύμνο υπέρ των εμβολίων mRNA
Ε αφού το έγραψε το bloomberg.. εγγύηση.
Βλέπω τις παραπομπές του άρθρου, όλες οδηγούν σε σελίδες ελεγχόμενες από την Pfizer kai Moderna..
Βλέπω τον αρθρογράφο ενός τόσο ιατρικού επιστημονικού άρθρου... Γερμανός οικονομικός συντάκτης με πλούσιο βιογραφικό σε ευρωπαϊκά οικονομικά και επιχειρηματικά έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες ... σε Λονδίνο, Χονγκ Κόνγκ, Silicon Valley, Los Angeles και Bερολίνο...

Πείστηκα για την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα του άρθρου και ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση αυτό να το έχουν συντάξει οι φαρμακευτικές εν προκειμένω εταιρείες και να του το έδωσαν έτοιμο να το δημοσιεύσει..
Το bloomberg βλέπεις το δημοσίευσε...εγγύηση και δυνατό brand name για τον Έλληνα που δεν διαβάζει πλέον ούτε τους τίτλους εφημερίδας.

"Κουλόνια Ζιβανσί και στα πουδάρια μου..." όπως τραγουδούσε κάποτε και ο Μηλιώκας.

Δυστυχώς  η σύγχυση η παραπληροφόρηση, η στοχευμένη χειραγώγηση, η αφερεγγυότητα της δημοσιογραφικής κοινότητας, το χρήμα υπεράνω όλων μας αναγκάζει να είμαστε καχύποπτοι στο οτιδήποτε και να το ελέγχουμε. Από την άλλη αυτό αν το κάναμε χρόνια δεν θα ζούσαμε τέτοιες καταστάσεις.
Αν σαν κοινωνία δεν είμασταν ευκολόπιστοι, αμόρφωτοι* και αφελείς ούτε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου θα είχε λάβει τέτοιες διαστάσεις, ούτε ο δανεισμός μας από τις τράπεζες, ούτε φυσικά θα είχαν παρελάσει από κυβερνητικές θέσεις τόσοι άσχετοι και λιμοκοντόροι προδότες που καθόρισαν τις τύχες μας.

* Μορφωμένος δεν είναι κάποιος που έχει πτυχία ή έχει σπουδάσει σε ακριβά σχολεία....αλλά αυτός που τα έργα του έχουν Μορφή.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: