ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΜΙΑ ΧΩΡΑ !

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Χαίρομαι διότι και ο Γιώργος σας λέει αυτό που σας έχω πει και εγώ...έρχεται πόλεμος.!! Η λεγόμενη Μεταπολίτευση είχε σαν αφετηρία την προδοσία της Κύπρου και την εισβολή των μογγόλων στο νησί, και θα τελειώσει πάλι με προδοσία και με χτύπημα των τούρκων.!! Το τέλος της "μεταπολίτευσης" σαν καθεστώς πλησιάζει , και θα συμπέσει πάλι με προδοσία και το τέλος της Νεώτερης Ελλάδας όπως την γνωρίζαμε. Κάτι άλλο όμως ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.! Σας τα έγραφα  ΕΔΩ. Σήμερα τα λένε φανερά και άλλοι...όπως ο Αδαλής.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΜΙΑ ΧΩΡΑ !
-
Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει το θάρρος που δίνει η Πίστη στον Θεό. Μια γριούλα αποκαμωμένη από την αέναη δράση του χρόνου πάνω της, βγήκε τρεκλίζοντας μέσα στην βροχή, αψηφώντας τους ταγούς μιας αυταρχικής κυβέρνησης. Για μένα, είναι η φωτογραφία της χρονιάς που πέρασε, γιατί δείχνει μια γυναίκα , μάνα, γιαγιά να ξεροσταλιάζει σα το σπουργίτι έξω από μια κλειδαμπαρωμένη εκκλησιά. Δεν την τρομοκράτησαν τα κανάλια και οι σούπερ ήρωες του κορωνοιού που την απειλούσαν με πρόστιμα, χειροπέδες και διασυρμό. Και πείτε μου σας παρακαλώ:

Ποια από αυτές τις κουφάλες που το παίζουν επαναστάτες έχει ορθώσει ποτέτου ανάστημα απέναντι σε μαύρους κι αυταρχικούς κατσαπλιάδες που κάνουν επαναστάσεις από τον καναπέ τους μέσα στο FΒ; Ποιο από αυτά τα ανθρώπινα κουρέλια θα πάει αύριο να πολεμήσει; Ποιοι; Οι χεσμένοι ήρωες του Τσίπρα που δεν πήγαν καν φαντάροι ή οι τζουτζέδες του Μητσοτάκη που αν τους πετάξεις ένα βαρελότο στα πόδια θα τρέχουν ίσαμε το Παρίσι να αυτοεξοριστούν;



Η δεύτερη φωτογραφία, δείχνει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ένας Ταλιμπάν της δημοσιογραφίας προκειμένου να διατηρήσει την θέση του και τον μισθό του! Και παρουσιάζει παπάδες με χειροπέδες! Χωρίς καν να σκεφτεί ότι αυτή η τεραστίων διαστάσεων μαλακία που κάνει μπορεί να γίνει η αιτία να εξεγερθούν μεγάλες μερίδες του Σώματος των Ελλήνων Χριστιανών. Γαυγίζει ολημερίς στα κανάλια όταν πρόκειται για να κάμψει το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών αλλά βγάζει τον σκασμό όταν πρόκειται για άλλα δόγματα και θρησκείες! Ενας Ταλιμπάν των Μνημονίων, των Τραπεζιτών και των Φαρμακευτικών.

Κι ανάμεσα στον κόσμο της πρώτης και της δεύτερης φωτογραφίας, ένας αδύναμος άνθρωπος που η μοίρα έλαχε να είναι Πρωθυπουργός μας! Μια καρικατούρα της Νέας Δημοκρατίας που λιγοψυχά μπροστά στους άθεους γυρολόγους της πολιτικής και βγάζει το μένος του κατά του ωραιότερου κομματιού της Ελληνικής Κοινωνίας! Βγάζει το μένος του κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών! Συμπλέει με τον Τσίπρα. Με αυτόν που ρίξαμε όλοι εμείς εμείς οι Χριστιανοί γιατί ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ακούστε με όλοι σας κι ακούστε με καλά! Δεν ξέρω τι πιστεύετε! Δεν ξέρω αν πιστεύετε κάπου! Και για να σας πω την αλήθεια, ούτε καν που με νοιάζει! Θα σας πω όμως ένα πράγμα το οποίο, είτε είστε άθεοι, είτε Χριστιανομάχοι, είτε 12θειστές είτε ακόμα και λαμόγια κλεφταράδες που ληστεύετε το βιος μας! Μόνο ένα πράγμα:

Σε λίγο θα χρειαστεί η χώρα να δείξει ανάστημα! Κι ίσως να πολεμήσει για την ύπαρξή της! Σε λίγο η χώρα θα χρειαστεί να καλέσει τις εφεδρείες της να την υπερασπιστούν. Οι πολιτικοί θα την κοπανήσουν. Η οικονομική ελίτ θα μπει σε αεροπλάνα με προορισμό μακρινό! Ολοι οι υπόλοιποι θα μείνουμε πίσω!
Κόψτε λοιπόν ταν γελάκια και τις ειρωνείες με τους Χριστιανούς. Γιατί όταν αρχίσει η επίθεση θα τρέχετε να κρυφτείτε πίσω μας!

Και ξέρετε γιατί;

Γιατί είμαστε πολλοί. Γιατί είμαστε δεμένοι. Γιατί μπορεί εδώ κι ένα χρόνο να μη μιλάμε αλλά στο πρώτο μπαμ εμείς είμαστε αυτοί που φεύγουμε για την πρώτη γραμμή.

Θα μας χρειαστείτε σύντομα εμάς τους Χριστιανούς, όπως μας χρειαστήκατε 11 φορές από το 1821 και μετά. Δεν θα σας προστατέψουν ούτε οι άθεοι ούτε οι Ταλιμπάν της Δημοσιογραφίας που ζουν παρασιτικά ανάμεσά μας και υπό την ανοχή μας.

Αλλάξτε λοιπόν ρότα όσο είναι καιρός, γιατί σε λίγο θα μας παρακαλάτε γονατιστοί να σας πάρουμε μαζί μας….
Οσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, θα καταλάβουν με τον άσχημο τρόπο, ότι δεκαετίες που έπαιζαν το παιχνίδι του Ερντογάν και τον μίσθαρνων οργάνων του στην Ελλάδα, θα είναι οι πρώτοι που θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ.

Αυτά, κι όποιος κατάλαβε το πίσω νόημα των λέξεών μου σημαίνει ότι ακόμα σκέφτεται. Όποιος δεν μπόρεσε να καταλάβει, του εύχομαι καλό παράδεισο στη Λήθη και στη Λησμονιά …

ΥΓ.
Οποιο παράσιτο δεν κατάλαβε ποιοι έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά στον ΕΒΡΟ και σήμερα εξακολουθεί να πληρώνεται σε ευρώ κι όχι σε γρόσια, θα το καταλάβει στην επόμενη πράξη του έργου...


3 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Συγχαρητήρια Γιώργο Αδαλή... και λίγο λέω... Καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε παρεχεις φοβερη ενημερωση,τον Αδαλη τον διαβαζω αλλα και τον ακουω οταν βγαινει στην εκμπομπη του Μαζαρακη.
Αυτο που μ αρεσει σε σενα αλλα και σ αυτον ειναι οτι γραφεται τα κειμενα μεσα απο την ψυχη σας και αυτο ειναι τελικα που τα δινει μοναδικη αξια γιατι ειναι ΑΛΗΘΙΝΑ.
Συμφωνω με τον Αδαλη και περιμενω αυτην την στιγμη που ολοι αυτοι οι πουστηδες που τους αφησαμε να μας κυβερνουν θα παρουν επιτελους την πτηση τους για οπου στο διαολο θελουν.
Ψυχολογος δεν ειμαι ουτε και εχω τις γνωσεις σας αλλα πιστευω οτι αυτο το σχεδιο διαλυσης της πατριδας μας (ισλαμοποιηση συμφωνα συμβιωσης ,θυληκοποιηση με το ζορι,ψευτοπανδημιες)μονο ενα δραματικο γεγονος μπορει να το ανατρεψει οπως ειναι ο πολεμος.
Οταν καταλαβουμε οτι μοναδικη μας περιουσια ειναι η Αξιοπρεπεια και η Τιμη μας τοτε αυτο το κατι αλλο που λες οτι ερχεται θα φανει στον οριζοντα!
Ευχομαι Καλη Χρονια σε ολους και Καλη φωτιση!!

ΑΡΡ. είπε...




Ξένο σχόλιο.

Οι νεοταξιτες δεν θελουν δικτατορες. Μονο δημοκρατιες οπου βασιλευουν οι πολυεθνικες.

Στις "δημοκρατιες" βασιλευουν (δικτατορεύουν) οι ιδιοι με τις πολυεθνικες τους και βαζουν κατι μαιντανους τυπου Κουλη να παριστανουν τους πρωθυπουργους. Γι αυτο και δεν γουσταρουν Ταγιπ, Πουτιν, Ορμπαν, Μπολσοναρο, Τραμπ κλπ.

.............................

IT'S NO MY DEMOCRACY!

Κάτω ο εισοδισμός και ο λαθροεποικισμός.

Ο αφελληνισμός δεν περνά.

Επανελλήνισις τώρα.



Υ.Γ.
Δια τους αγνοούντας δε τον όρον ¨εισοδισμός¨
ή πώς γράφεται και αποσιωπάται η πραγματική ιστορία
αλλά και πως η σημερινή μεταπολιτευτική εθνικόφρων δεξιά
ηλώθη εκ των έσω από ¨εισοδιστάς ψευδο ϋπερ πατριώτας¨
βλ. ως κατωτέρω.

https://www.greatlie.com/index.php/el/anazitiseis/koinoniki-mixaniki/1880-eisodismos-to-pleon-apotelesmatiko-stratigima-tis-istorias-tou-m-kalopoulou


Οι συνειρμοί και τα συμπεράσματα δικά σας...