ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αφελείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αφελείς.

Σε εκείνους που πιστεύουν πως η ελληνοαγγλοσαξωνική αμυντική συμφωνία θα αποτρέψει τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Θράκη ή στο Αιγαίο. Όπως τους "εμπόδισαν" οι εγγλέζικες βάσεις στην Κύπρο. Ιστορικό ντοκουμέντο που πρέπει να διδάσκεται από το δημοτικό σε όλα τα Ελληνόπουλα.

"Στήριξη στους εισβολείς του Αττίλα το 1974 παρείχαν οι βρετανικές στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο της εποχής που υπογράφει ο τότε αρχηγός της Εθνικής Φρουράς και παρουσίασαν .".

Η συμφωνία των Πρεσπών στοχεύει στη δημιουργία της Μεγάλης Μακεδονίας. Μια πολεμική αναμέτρηση στη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας θα αλλάξει και το καθεστώς του Αγίου Όρους και το καθεστώς των Στενών.( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ.). Οι ΗΠΑ όπως και στη Συρία, Αφγανιστάν κ.λ.π  δημιουργούν βάσεις σε όλη την Ελλάδα, για να μη τους ξεφύγει κάτι εκτός ελέγχου. Τη μια θα βοηθούν τον ένα και την άλλη των άλλο. Αφού γίνουν όλα έρημος θα ... βασιλευόσουν!

Στην πατρίδα μας όμως υπάρχει και ένα πολύ μικρό τμήμα αυτού του... λαού, που νιώθει και ξέρει τι θα του ξημερώσει, αλλά δεν μπορεί ή δεν θέλει να φύγει... για αυτό και αγοράζει φυσίγγια... το υπόλοιπο μεγαλύτερο τμήμα αυτού του... λαού, που ανέκαθεν ένιωθε αλλά δεν γνώριζε... από συνήθεια συνεχίζει να αγοράζει κωλόχαρτα.  

8 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σου φιλε Λυκαστρε εγω παντως αγοραζω και απο τα δυο ειναι χρησιμα εξισου.
Οσο για το τελευταιο και να μπορουσα τωρα δεν θα εφευγα και ουτε θα φυγω ποτε εχω εκατομμυρια λογους να μεινω οσους και τα φυσιγγια που θα αγορασω.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , και εγώ ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αγοράζω και από τα 2 , θέλουμε πολλά φυσίγγια και πάρε μια επαύξηση κάννης να βάζει 9. Βαλιστρες αν βρεις καθώς και ένα καλό τσεκούρι. Αν αλλάξει ο Λύκαστρος χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος μπορεί να μας δώσει περυσινά κλαδιά. Επί του άρθρου δυστυχώς πολλοί κοιμούνται για τις προθέσεις των cowboys , θα μας βραχυκυκλωσουν όπου μπορούν για να παραλάβουν οι Μογγόλοι το ανατολικό Αιγαίο εύκολα. Σαν τους κρυόκωλους Άγγλους το 74 , Κύπρο δεν χάναμε χωρίς αυτούς.
Όπως λέει παραπάνω δεν ρισκάρουν ακηδεμόνευτη σύγκρουση , δώσαμε βάσεις θανάτου και καταστολής για εμάς, μεγαλύτερο κίνδυνο ο στρατός θα έχει από τους συμμάχους πισώπλατα.
Ξεπουλώντας την περιουσία μας μπορούμε να φύγουμε κάποιοι αλλά δεν θέλουμε , τζάμπα φυτεύουμε και συντηρούμε χωράφια :) . Το πρόβλημα είναι να βρούμε ομοϊδεάτες να οργανωθούμε εδώ γιατί ψάχνουμε με το φανάρι.
Αν δεν σου κάνει κόπο ανέλυσε μας τι τους ενοχλεί στο Άγιο όρος , για τα στενά τα έχουμε ακούσει όλοι.
Το θέμα όπως λες είναι να ξεκινήσει το τιτάνιο έργο παράλληλα να ξεφορτωθούμε το τουρκισταν εντός και τις πλούσιες βδελες. Σε αυτό θέλουμε ιδέες.
Να είστε όλοι καλά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ , Καλημέρα Νικόλα...σε αυτό που ρωτάς το Άγιο Όρος διέπεται από ειδικό καθεστώς. Αναλυτικότερα, το Άγιο Όρος αναγνωρίζεται ως ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ τμήμα του Ελληνικού Κράτους. Όπως ακριβώς και το Βατικανό είναι ένα ΚΡΑΤΟΣ εν κράτη.Και σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκεται;; Στην Μακεδονία.!

Η Μακεδονία είναι το ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ της Ευρώπης ,και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι το κέντρο των Βαλκανίων…όποιος ελέγχει την Μακεδονία και τα Βαλκάνια, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ.!! Φαντάσου τώρα ένα ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ όπως το καθεστώς του Αγ.Όρους να είναι σαν παλούκι μέσα στο μάτι τους.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα ρε παιδια ερωτηση πρωτη τι ειναι η επαυξηση καννης για 9,ερωτηση δευτερη μια φωτο απο το χριστουγεννιατικο δεντρο του Λυκαστρου,ερωτηση τριτη εδω θα πουλησαν ολοκληρη μακεδονια το Αγιο Ορος θα σκεφτουν?
Παντως πολυ θα ηθελα να ημουν ομιλητης στο συνεδριο για τον Αλη Πασα στα Ιωαννινα να μηλησω τελευταιως και να παω πολυ βαθια το θεμα με τιτλο ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΤΕΠΕΛΕΝΛΗ,μη γελατε με τον τιτλο γιατι μονο αυτο το θεμα εμεινε ορφανο ολα τα αλλα θα τα καλυψουν.

Υ.Γ.Φιλε Κακε τσεκουρι εχω γιαταγανι θα παρω ομως για τα κεφαλια αυτων των προδοτων.
Αυτη την Γιαννα δεν την παιρνει ο Χαρος να ησυχασουμε η ειναι απαραιτητη κατι σαν το Γκολουμ ,για το τελος του δραματος.
Πως λεμε απο Μηχανης Θεος αυτη ειναι απο Μηχανης Διαβολος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ θα αφήσω τον Νικόλα να σου απαντήσει στα ερωτήματα σου, μιας και αυτός είναι η "πέτρα του σκανδάλου" για τις απορίες σου! χα χα χα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γελας εε καλα κανεις γι αυτο τα γραφω αν διαβασες το Ονομα του Ροδου θα ξερεις γιατι ολοι αυτοι επεχθανονται και μισουν το χιουμορ και το γελιο.
Περιμενω τον Κακο που μαλλον ειναι Καλος

kakos04 είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ , για την κάννη που λέω έχω πάρει μια χράπα χρούπα benneli και πήρα ένα πρόσθετο επαύξησης κάννης όποτε τώρα την γεμίζω 9 φυσίγγια με την μία , το δέντρο του Λύκαστρου πέρυσι αποτελείτο από καλά κομμάτια που μπαίνουν σε οπλοβαστό κανονικά σαν αυτό που μου αρέσει (https://www.youtube.com/watch?v=i5Prn-Jt-no) ......
Όταν μου περισσέψουν λεφτά θα πάρω και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=drQnaLXkifo .
Κατά τα άλλα σπρώχνουν οι ελίτ που κυβερνούν Αμερική να μετακομίσουν Ευρώπη σε καλά μέρη γιατί ξυπνάνε εκεί στην Αμερική για το ποιος κυβερνά , για αυτό θα τους βάλουν να φαγώνονται με τους Κινέζους όσο εδραιώνουν την εξουσία εδώ μεσόγειο στον κύκλο που περιλαμβάνει Θεσσαλονίκη σαν κέντρο μέχρι Κίεβο όπως λέει ο Διηνεκής και ο Λύκαστρος για την Μακεδονία μας . Εξ ου και Πρέσπες κτλ θέλουν Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα για αρχή των Βαλκανίων και χωρίς Έλληνες .
Η Γιάννα δυστυχώς έχει ανοσία πέρα από την ανοησία σε κάθε αρρώστια λόγω εκτεταμένου προγράμματος μπότοξ :) . Να είσαι καλά .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ατωρα εγριξα που λενε και οι Ποντιοι αυτη η επαυξηση που λες ειναι προσθηκη για επεκταση αποθηκης και γω την ιδια πηρα και ολη η Ελλαδα,καλη επιλογη για τα λεφτα της.Παντως η γνωμη μου ειναι προτιμησε απλα οπλα με απλους μηχανισμους και φτηνα και πολλα πυρομαχικα.
Αυτα που δειχνει ο Λυκαστρος ειναι ωραια αλλα πολυ μακρινα.οσο για τον βρυκολακα τη Γιαννα εγω νομιζα οτι ειναι ετσι απο τις πολλες πιπες τεσπα.