ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Παρ' όλα αυτά η Κυβέρνηση εμμένει να εμβολιάσει υποχρεωτικά τους +60 σε αυτή την χρονική στιγμή της ύφεσης με εμβόλια που στην πράξη δεν προστατεύουν από την Ο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στον πίνακα ΕΔΩ αποτυπώνονται τα δεδομένα της Ελλάδας μέχρι στιγμής σε κρούσματα/θανάτους/ποσοστά/ανά 100.000 κατοίκους.
 
Σύμφωνα με τις παγκόσμιες στατιστικές υπάρχουν και χώρες ευρωπαϊκές με πολύ ανώτερο ποσοστό απωλειών που δεν γίνεται καμμία συζήτηση για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού. Ήδη το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ έβαλε φρένο σε σχετικό διάταγμα του προέδρου Μπάιντεν. Στο Βέλγιο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ήδη φρέναρε επίσης οποιαδήποτε συζήτηση περί υποχρεωτικότητας.
 
Η "Ο" ομολογουμένως πλέον είναι μια πιο ήπια μετάλλαξη που οι κακές γλώσσες λένε ότι χτυπά περισσότερο τους ήδη εμβολιασμένους. Ο Γκέιτς από τους φανατικούς υπέρ των εμβολίων παραδέχτηκε ότι πιθανόν με την Ο η πανδημία τελειώνει και ο ιός θα καταστεί ενδημικός και τα εμβόλια αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά.
 
Παρ' όλα αυτά η Κυβέρνηση εμμένει να εμβολιάσει υποχρεωτικά τους +60 σε αυτή την χρονική στιγμή της ύφεσης με εμβόλια που στην πράξη δεν προστατεύουν από την Ο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: