ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Απολύθηκε επικεφαλής του γερμανικού ναυτικού Kay-Achim Schönbach λόγω των δηλώσεων του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, ο Kay-Achim Schönbach, επικεφαλής του γερμανικού ναυτικού, πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση του. Τόσο το περιοδικό «Business Insider» όσο και η «Bild» αναφέρουν, επικαλούμενες δικές τους πληροφορίες και «κυβερνητικούς κύκλους», ότι η υπουργός Άμυνας Κριστίν Λάμπρεχτ (SPD) έθεσε τον Σόνμπαχ σε προσωρινή συνταξιοδότηση. Σε απλά ελληνικά απολύθηκε.

Αιτία για αυτό στάθηκαν βίντεο του εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο το Σάββατο, στα οποία έκανε πολύ διαφορετικές δηλώσεις για τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας από την τρέχουσα γερμανική κυβερνητική πολιτική.

«Ενδιαφέρεται πραγματικά η Ρωσία για ένα μικρό κομμάτι ουκρανικού εδάφους;» ρώτησε ο αντιναύαρχος σε μια συζήτηση στα αγγλικά στην Ινδία την Παρασκευή, πριν απαντήσει ο ίδιος: «Όχι, αυτό είναι ανοησία». Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για επίθεση, θέλει απλώς «σεβασμό», συνέχισε ο Σόνμπαχ. Είναι εύκολο να δείξεις στον Πούτιν τον σεβασμό που όχι μόνο απαιτεί αλλά «πιθανότατα αξίζει», είπε ο αρχηγός του ναυτικού. 

Σύμφωνα με τον κορυφαίο πεζοναύτη της Bundeswehr, η Ουκρανία δεν μπορεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Και η Κριμαία χάθηκε. «Δεν θα επιστρέψει ποτέ» Τα βίντεο είναι από μια συνάντηση μεταξύ του Schönbach και του Ινδού πρέσβη στο Νέο Δελχί. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Schönbach οπισθοχώρησε:

 "Οι δηλώσεις μου για την πολιτική ασφαλείας σε ένα talk show σε μια δεξαμενή σκέψης στην Ινδία έδωσαν την προσωπική μου άποψη για εκείνη τη στιγμή στην τοποθεσία. Δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην επίσημη θέση του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Άμυνας. " είπε. "Αθελά μου, λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης, δεν έπρεπε να το κάνω έτσι. Δεν υπάρχει τίποτα να ερμηνεύσω, αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο λάθος." Αλλά η συγγνώμη ήρθε πολύ αργά. Η απόφαση ότι ο Schönbach θα χάσει τη θέση του έγινε γνωστή στους εκπροσώπους της Επιτροπής Άμυνας της Bundestag αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Όποιος λέει την αλήθεια διώκεται και στέλνεται σπίτι του. Η Γερμανία έχασε έναν καλό στρατιωτικό. Πιστεύω ότι ο Schönbach, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, έχει περισσότερες τεχνικές και ειδικές γνώσεις από ότι ολόκληρη η γερμανική κυβέρνηση μαζί. Επιπλέον, ο Schönbach δεν είναι , έγχρωμος, πολύ υπέρβαρος, αντιγερμανός και κατέληξε στη θέση του με ποσόστωση. Είναι απλώς ένας ηλικιωμένος, λευκός που ζει στην Γερμανία για πολύ καιρό, οπότε είναι θαύμα που έμεινε τόσο καιρό στη θέση του και μάλιστα μπόρεσε  να κάνει αυτές τις δηλώσεις...

Η γνώμη ενός ναυάρχου αξίζει λιγότερο, για παράδειγμα, από έναν πολιτικό φαφλατά των  Πρασίνων της Σουηβίας ή του SPD κ.λπ. χωρίς καμία σημαντική γνώση. Για αυτό και η Γερμανία μαστίζεται από ψυχικά αρρώστους σαν τον υπουργό υγείας.Οι άνθρωποι που τολμούν να πουν την αλήθεια αξίζουν τον σεβασμό μου.Υποθέτω ότι ο διάδοχός του, θα είναι γκέι, πολύχρωμος και δεσμευμένος στις ΗΠΑ.

Υ.Γ Θα πρέπει να σκεφτείτε τι είδους άνθρωποι κυβερνούν την Γερμανία , ψεύτες, μισητές της Γερμανίας, τελείως ηλίθιοι, και γλείφτες των αφεντικών τους πέραν του Ατλαντικού, αφελείς πολεμοκάπηλοι, προδότες, εγκληματίες και ψυχοπαθείς. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι Αμερικανοί δεν "παραίτησαν" μόνο τον Α/ΓΕΝ της Γερμανίας. Αλλά σκότωσαν κυριολεκτικά και την ειρήνη.Μην ξεχάσετε να τους δώσετε ακόμα μερικές βάσεις τους Τζώνηδες και να στείλετε δυνάμεις στο πλευρό τους στην Ουκρανία..γιατί είναι αξιώμα πως οι "μαλάκες δεν έχουν επιλογή.". Ακόμα και οι Γερμανοί έχουν καταλάβει ότι οι αναξιόπιστες ΗΠΑ θέλουν να στρατιωτικοποιήσουν τη κατάσταση και να θυσιάσουν τους μαλάκες τους Ευρωπαίους πάνω στη Ρωσία ώστε να της προξενήσουν ζημιά και κόστος.. αντί να εξαντλήσουν τη διπλωματία, ρισκάρουν Παγκόσμιο πόλεμο.