ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Τώρα, η Ρωσία έχει τα νομικά μέσα για να δικαιολογήσει την είσοδο στην Ουκρανία με τον στρατό της. Μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει στρατιωτική είσβολή ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ! .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Η Μόσχα δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει οι πολίτες της στο Ντονμπας να σκοτωθούν από φονικά όπλα που έδωσε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Προφανώς επικαλούμενη το Διεθνές Δίκαιο Ευθύνης Προστασίας (R2P), η Μόσχα εξέδωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής μια δήλωση λέγοντας: "Η Μόσχα δεν θα επιτρέψει να σκοτωθούν πολίτες της στο Ντονμπάς. Όλα τα μέτρα του διεθνούς δικαίου θα εφαρμοστούν για την προστασία των Ρώσων πολιτών από θανατηφόρα όπλα που έδωσε το ΝΑΤΟ στις δυνάμεις του Κιέβου."

Αυτό είναι κυριολεκτικά πολύ σημαντικό. Η Ρωσία χρησιμοποιεί τα όπλα που παρέχονται από το ΝΑΤΟ ως πρόσχημα για μια «Υπευθυνότητα Προστασίας» των Ρώσων στο Ντονμπάς (Οι Περιφέρειες του Λουχάνσκ και του Ντόνετσκ εντός της Ουκρανίας).

Ως θέμα πλέον του Διεθνούς Δικαίου, το ΝΑΤΟ βασικά έκοψε μόνο του τον λαιμό του παρέχοντας τόσα πολλά θανατηφόρα όπλα και κάνοντάς το δημόσια. Το ΝΑΤΟ γνώριζε πλήρως ότι η Ουκρανία έστελνε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του οπλισμού στη γραμμή ελέγχου στο Ντονμπάς, (Λουχάνσκ και Ντόνετσκ), όπου διαμένουν όλοι αυτοί οι περίπου 500.000 Ρώσοι πολίτες. 

Τώρα, η Ρωσία έχει τα νομικά μέσα για να δικαιολογήσει την είσοδο στην Ουκρανία με τον στρατό της ονομάζοντας το : Ευθύνη Προστασίας. Μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει στρατιωτική εισβολή ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ! 

Οι Ερασιτέχνες του καθεστώτος Μπάιντεν πρόκειται να ανακαλύψουν πώς η έλλειψη εμπειρίας, η άγνοια της ιστορίας και η αλαζονεία τους θα τους γυρίσει τώρα εντελώς μπούμερανγκ.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Καταχεσμένας αφγανοειδώς, έχουσι, ούτως ή άλλως, τας περισκελίδας των αυτοί οι πολεμοχαρείς, όσον και ερασιτέχναι και συμμαχοπροδόται, λούζερς δημογάιδαροι.
Αμ, κι εκείνοι οι της ελεεινής μορφής Νατοσύμμαχοί των; Πού πας, ρε Καραμήτρο;
¨Τυφλός τυφλόν οδηγεί, αμφότεροι εις βόθρον πεσούνται¨ δεν έχετε ακουστά;