ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Θα σας γλεντήσουν καλά οι Κινέζοι , και μην ακούσω να ξαναζητήσετε τίποτε απο εμάς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ειρωνεία είναι πως οι Ουσαίοι έβαλαν την Λευκωσία να πουλήσει τα επιθετικά ελικόπτερα ρωσικής κατασκευής έτσι ώστε να αποκτήσουμε την εύνοια τους μπας και μας ξεμπλοκάρουν και από το εμπάργκο. Το ευχαριστώ ήταν το τέλος του EastMed.Το έλεγα εδώ και καιρό, οι Αμερικάνοι πάντα προδίδουν τους συμμάχους τους. ΕΔΩ.και ΕΔΩ.

Τώρα θα μου πεις φταίνε μόνο οι Ουσαίοι;; Όχι φταίνε και τα εδώ ελλαδοκυπριακά λαμόγια. Θα τους γλεντήσουν όμως καλά οι Κινέζοι. Θα περιμένω για την χοντρή "φάπα" που θα φάνε από τους Σίνες, όπως περίμενε ο Αχιλλέας την "φάπα" που έφαγε ο Αγαμέμνονας...η υπεροψία τους είναι κακός οδηγός.


Η μάχη της Κίνας για τον περιορισμό της παραλλαγής του κορωνοϊού Omicron τείνει να οδηγήσει σε αφανισμό τις ευρισκόμενες ήδη σε κρίσιμη κατάσταση παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες. Και έτσι
απειλείται η διακίνηση μίας ευρείας γκάμας προϊόντων από smartphone έως έπιπλα.
 
Ο πόλεμος μεταξύ Κίνας - Δύσης καλά κρατεί.  Εμείς;; Καραντίνες μην τυχόν και αυξήσουμε και άλλο το ΑΕΠ της Κίνας από την κατανάλωση ενώ ο πληθωρισμός καλπάζει τόσο από την έλλειψη παραγωγής αλλά και λόγω σταθερής ζήτησης σε προϊόντα που σε λίγο θα βρίσκονται και σε έλλειψη.
 
Όσο για εμάς,  ενεργειακά μας χορεύει ο Ρώσος και σε θέματα αγαθών μας χορεύει αρχικά ή Κίνα και στην συνεχεία θα μας χορεύει και ο Ταγίπ που ήδη χτίζει τις υποδομές για αυτό.

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τα λες δεν τα λες τα αυτιστικά δεν ακούνε . Είναι δυνατόν να πουλάς τα ελικόπτερα και θα! παραλάβεις άλλα (απάτσι-απάτη) κάποτε και από μια μόνο πηγή . Οι US a νεγκέφαλοι δεν δίνουν ποτέ , μόνο θυσιάζουν υποτακτικούς . Αν δεν θέλουν όπλα τους στα νησιά να μας αφήσουν να παίρνουμε από παντού (και Ρώσους , Κινέζους κτλ) , πολλά είναι και καλύτερα .

ΑΡΡ. είπε...



Τί αν είποι τις;
Εθνοπροδοσία, ραγιαδισμός και ανεγκεφαλία εις όλο τους το ¨μεγαλείον.¨ συνθέτουσαι το απόλυτον, εκρηκτικόν αυτοκαταστροφικόν μείγμα.
Αλίμονο τοις λαοίς που διοικούνται από τέτοια ηγετικά εκτρώματα,
και εις τοσαύτην χρονικήν διάρκειαν όπως η ενεστώσα δύστυχος νοσούσα Ελλάς.

ΥΓ. 1
¨Εισαγγελική παρέμβασις δια τους αντιρρησίας του Αγ. όρους.¨ (Και όχι
βέβαια δια το παράνομον διακρισιακόν ¨εκατονταύευρον¨ των συνταξιούχων.)
Να χαροί εγώ μετά δημοκρατ-ΟΡ-ικήν δικαιοσύνην συν τοις άλλοις!

ΥΓ. 2
Απ' το πολύ ρουφηγμένα αίμα θα σκάσετε όπως ο βδέλλες κι εσείς, τρισκατάρατοι, στο τέλος. Έστιν δίκης οφθαλμός, η δε υπομονή και
το πείσμα των δικαίων μαχητών λυγίζει βράχους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα....καλησπέρα Αρρ.

Θα τα λέω και τα αυτιστικά ας μην ακούνε. Μέχρι που θα αρχίσουν οι δυνατές σφαλιάρες και μετά θα τους φύγει και το αυτιστικό σύνδρομο και τα δόντια μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Λυκ για πότε λες να αρχίσουν οι φάπες κατά αμερική μεριά;