ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022 ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓAΡΙ EΚΛΕΙΨΗ ΟΛΙΚH 13:01':57 ΓΙΑ ΕΛΛAΔΑ ΣΕ ΤΑΥΡΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022 ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓAΡΙ EΚΛΕΙΨΗ ΟΛΙΚH 13:01':57 ΓΙΑ ΕΛΛAΔΑ ΣΕ ΤΑΥΡΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.

Τι θέλω αυτή τη στιγμή ρωτάω.. Ο Ταύρος αφορά :χρήματα ασφάλεια συναίσθημα αποκτήματα σιγουριά , το φαγητό μου..την τροφή μας.

Τι ζητάει ο Σκορπιός απέναντι : Να γεννηθώ ξανά να μεταμορφώσω ότι δεν μου αρέσει να αλλάξω τα πάντα να γεννηθώ μέσα από αυτό που θα θανατώσω ακόμη και τον εαυτό μου να αλλάξω. 
 
Όλα αυτά βέβαια μέσα από το θάνατο νοητικά κάτι πρέπει να πεθάνει και να πάω παραπέρα. Πολλοί πλανήτες στον Σκορπιό..Ήλιος Αφροδίτη Ερμής Νότιος δεσμός.. απέναντι στον Ταύρο το Φεγγάρι Ουρανός και Βόρειος δεσμός όλα αυτά σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Απροσδόκητες αλλαγές στην πορεία της ζωής μας πρέπει να δεις μέσα σου..
Τι συμβαίνει..
Τι ακριβώς θέλεις..
Αποκαλύψεις πολλές για ερωτικά συναισθηματικά θέματα στο φως πολλά σκάνδαλα συνεχώς ακούμε για ερωτικά σκάνδαλα ακραία κιόλας με μικρά παιδιά.. Σίγουρα θέματα οικονομικά εικονικά τεχνητά όλα μέσω ebanking λεφτά δεν κινούνται.
 
Τα βλέπουμε κάθε μέρα να προκαλούν αυτή την επισιτιστική κρίση σίγουρα ακραία καιρικά φαινόμενα σεισμοί προβλήματα ίσως λειψυδρίας ή πλημμυρών ακολουθεί ο Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και δεν θα τελειώσει εδώ αυτά τα θέματα θα μας απασχολήσουν και στη συνέχεια.. έχουμε ακόμα Εκλείψεις σε Ταύρο Σκορπιό και το 2023. 
 
Τα κυριότερα είναι για αυτούς τους ταλαίπωρους στην πείνα και στον Κρύο για αυτούς τους πραγματικά ξεριζωμένους μέσα από πόλεμο κυρίως..Θα υπάρξει επιθετικότητα βιαιότητα μέσα σε χώρες πτωχές που θα βιώσουν οι άνθρωποι είναι σαν να πηγαίνουμε πίσω και πάλι στο Μεσαίωνα.
Εύθραυστοι όλοι μας τα νεύρα στο ταβάνι και πρέπει να απαλλαγείτε να απαλλαγείτε με ψυχραιμία από ότι έρθει μπροστά σας. 
 
Είτε αυτό είναι αποστασιοποίηση αποχώρηση από μία σχέση από μία συνεργασία από έναν άνθρωπο.Ο Ουρανός είναι αυτός που στη 16η μοίρα του Ταύρου τώρα και όσους έχετε εκεί πλανήτες και βασικά σε όλα τα δεύτερα δεκαήμερα κυρίως Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι επηρεάζεστε δοκιμασίες δύσκολες. Θα φέρει τις ανάλογες ανατροπές σε συνδυασμό με τον Κρόνο.. οι οποίες θα συνεχιστούν και μέσα στο 2023.
 
Αυτά είναι τα ένα μέρος των ανατροπών και το πιο σκληρό μετά θα έχετε μάθει..Σίγουρα πολλά παγκόσμια γεγονότα τα οποία θα μας ενοχλήσουν. Για όλους μας αφορά η έλλειψη τροφοδοσίας η ακρίβεια η έλλειψη χρημάτων και η έλλειψη στέγης τα σκάνδαλα με όλους αρρωστημένες καταστάσεις παραπληροφόρηση δυσκολία στις μετακινήσεις ατυχήματα. Και φυσικά πολεμικά συμβάντα ήδη βλέπουμε και ακούμε για πυραύλους ή για τα πυρηνικά είτε προς ανατολάς Κίνα Κορέα.. είτε προς Βορρά Ρωσία Ουκρανία προς Δύση. 
 
Για την Ελλάδα που την αφορά η Έκλειψη μια και Υδροχόος είναι και Τουρκία Σκορπιός ακούμε τα παράλογα της γείτονας χώρας για διεκδικήσεις των νησιών του Αιγαίου κάτι σαν το τρόπο που φάγανε τη μισή Κύπρο μοιάζει. Μήπως κάποιοι θελήσουν να επαναλάβουν την ιστορία;;
 
Όλοι συμμετέχουν ο Κρόνος τετράγωνο με Ουρανό δεν αστειεύεται. Και βέβαια θέματα υγείας {τριδυμία} μας λένε πλέον όχι πανδημία 3 σε ένα οι λοιμώξεις πως λένε εμ σαμπού εμ κοντίσιονερ.. Πως το εξηγούν οι γιατροί;; Θα μας το πουν χωρίς να είναι σίγουροι και πότε ήταν σίγουροι θα μου πει κανείς...για τα εμβόλια και από τι προφυλασσουν που δεν προφυλάσσουν και γιατί να γίνουν σε 6μηνα έως 4 ετών;;;
 
Και ο Άρης ανάδρομος συνεχίζει να μπλοκάρει τη σπίθα της εκκίνησης μας μας σταματά.. δυσκολίες ταλαιπωρία στην υγεία στην εκπαίδευση στα ταξίδια στα μεταφορικά μέσα ατυχήματα στην επικοινωνία στα Media παραπληροφόρηση ψευδείς ειδήσεις.. ήδη μπλοκαρίσματα σε Instagram σε Messenger .Τι θα ακούσουμε και πως θα επιβιώσουμε. 
 
Ο Άρης ανάδρομος ετοιμάζει τον πόλεμο του είτε λεκτικό πολλά νεύρα είτε βρώμικο πόλεμο γιατί κρατάει μέσα του θυμό. Παλεύουμε λοιπόν μέχρι τέλος του μήνα για να μην πω μέχρι τέλος της χρονιάς με πάρα πολλά θέματα μέσα που μας δημιουργούν ανασφάλειες άγχη και οτιδήποτε μας κόβει ταχύτητα. 
 
Όλοι παραπονιούνται ότι έχουν κοπεί.. δεν έχω δύναμη λένε.. Αισθάνονται κουρασμένοι κινητικά προβλήματα πνευμόνων και αρθριτικά θέματα μοιρών άκρων είναι και ο αστεροειδής Υγεία στον Τοξότη και ένας θυμός βουβός. Ο φόβος ενισχύεται.. Μαζέψτε πληροφορίες καθίστε στα αυγά σας μην ξεκινάτε καινούργιες συμφωνίες και μην κινείστε τώρα αφήστε όλα τα υπόλοιπα για την αρχή της άλλης χρονιάς Όχι ακόμη.. 
 
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΈΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ..!!! 
 
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΚΟΡΠΙΟ..
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ..
ΕΡΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Παιδεραστές παντού,σκληρά ναρκωτικά,δολοφονίες μέρα μεσημέρι,εκπόρνευση ανηλίκων,προώθηση σατανισμού και ανωμαλίας,κατά τα άλλα φόβος και προσευχή μην γίνει πόλεμος με την Τουρκία. Το αντίθετο,πρέπει να προσευχόμαστε να γίνει γιατί με την "ειρήνη" που μας δίνουν ΣΑΠΙΖΕΙ το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.