ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Τρένα με τεθωρακισμένα και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό του ΝΑΤΟ στην Πολωνία προωθούνται προς το Καλίνιγκραντ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχει εμφανιστεί ένα βίντεο με φορτία τρένων με τεθωρακισμένα του ΝΑΤΟ και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό που κινούνται μέσω της Πολωνίας, προς τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Το βίντεο, παρακάτω, δείχνει ένα από τα τρένα που κινείται μέσω της πόλης Gdynia της Πολωνίας :


 
Ο χάρτης παρακάτω δείχνει την Γκντίνια της Πολωνίας σε σχέση με το Καλίνινγκραντ:

Κάθε μέρα, το ΝΑΤΟ κινεί όλο και περισσότερο στρατιωτικό εξοπλισμό είτε προς τη Ρωσία είτε προς την Ουκρανία αλλά και προς τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ. Δεν σταματάει. Σήμερα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ΔΙΤΑΞΕ στους κατασκευαστές να ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ την παραγωγή υπερηχητικών πυραύλων. Είναι γνωστό το μίσος των Πολωνών προς τους Ρώσους, αλλά οι Πολωνοί θα πρέπει να προσέξουν πολύ στο μέλλον.

Οι Πολωνοί και όχι μόνο οι Πολωνοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι πολυπολικός, ανάμεσα σε δύση και ανατολή... και ότι χρειάζονται μετριοπαθέστερες τάσεις και θέσεις, ανάμεσα σε αυτόν τον πολυπολικό κόσμο. Το μίσος, δεν είναι και ότι καλύτερο στην ρεαλιστική πολιτική. Ο κάθε λαός που ξεχνάει την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξανά ζήσει... με πανομοιότυπες συνθήκες. Οι Πολωνοί ενώ θυμόντουσαν τους Σοβιετικούς και το δάσος στο Κατίν, ήθελαν και ξέχασαν τους Γερμανούς και το Άουσβιτς!!! 

Υ.Γ Πολλοί αναρωτιούνται : "Τι συμβαίνει στη Χερσώνα και γιατί η Ρωσία αποσύρεται;" Είναι περίπλοκο. Ένα πράγμα είναι πλέον σίγουρο: Οι Αμερικανοί έχουν μπει στη Χερσώνα. Δεν είναι πλέον η Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας. Αυτό τώρα φαίνεται να είναι Ρωσία εναντίον ΝΑΤΟ… Η Ουκρανία είναι απλώς το πεδίο μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: