ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Συναγερμός στη Σερβία – Εντοπίστηκε drone στα σύνορα με το Κόσοβο και καταρρίφθηκε

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :Έτσι κάνουν τα ανεξάρτητα έθνη,όχι σαν τους ελληνόφωνους των Αθηνών που βλέπουν τα τουρκικά drone να κόβουν βόλτες. Χθές ο Σέρβος πρόεδρος προειδοποίησε πως τα UAV που παραβιάζουν τον σερβικό εναέριο χώρο θα καταρρίπτονται. Σήμερα τους κατέρριψε.Σε αντίθεση η Τουρκία ξεσκίζει τον ελληνικό εναέριο χώρο και την επόμενη το ΥΠΕΞ Μητσοτάκης και Δένδιας τους στέλνει εγκάρδιες ευχές. Χάσμα χασμάτων!!

Η πρωθυπουργός της Σερβίας  και ο υπουργός Άμυνας δήλωσαν ότι UAV άγνωστης προέλευσης παρακολουθούσε τις θέσεις και τις στρατιωτικές μονάδες του σερβικού στρατού

.Οι σερβικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ένα drone πάνω από την πόλη Raska κοντά στη διοικητική γραμμή με το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας στις 2 Νοεμβρίου 2022.


Η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabic και ο υπουργός Άμυνας Milos Vucevic δήλωσαν νωρίτερα ότι UAV άγνωστης προέλευσης παρακολουθούσε τις θέσεις και τις στρατιωτικές μονάδες του σερβικού στρατού κοντά στη διοικητική γραμμή με το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.
«Μονάδες του σερβικού στρατού σήμερα το απόγευμα, μετά από έγκαιρο εντοπισμό και παρακολούθηση, εξουδετέρωσαν εμπορικό drone που κινούνταν με κατεύθυνση από το Kopaonik προς τη Raska.


Το drone καταρρίφθηκε με τη χρήση μέτρων ηλεκτρονικού πολέμου κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις», αναφέρεται στο μήνυμα.


www.bankingnews.gr


6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , εκπαιδεύουν οι Δυτικοί και εξοπλίζουν την Αλβανία για μετόπισθεν Σερβίας και Ελλάδας να καθόμαστε ήσυχοι , και στο μέλλον και Βουλγαρίας άμα χάψουν οι Αλβανοί τα Σκόπια . Πολύ μίσος και πολύ εκδικητικοί οι Αλβανοί για τους λαούς των Βαλκανίων . Αν απασχοληθεί αλλού βέβαια ο προστάτης πρέπει οι υπόλοιποι να τους ρίξουμε στην θάλασσα να κάνουν κουπί για τις στέπες ή στους φίλους τους Άγγλους κ Ιταλους . Με την Αλβανία δεν γλιτώνουμε την μελλοντική σύγκρουση έτσι που τους τρομπάρουν και έχουμε κ 5η φάλαγγα πολλούς .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα....Αν δεν υπήρχαν οι Μογγόλοι, ο μεγαλύτερος εχθρός μας θα ήταν οι Ιταλοί μαζί με τα τσιράκια τους Αλβανούς. Κοινή καταγωγή έχουν..Η Μεγάλη Ιδέα, υπήρξε ανέκαθεν το αντίπαλον δέος του Μάρε Νόστρουμ.Στη σημερινή εποχή, ο ελληνικός εθνικισμός είναι ο αντίπαλος του ιταλικού εθνικισμού.Δύο εθνικισμοί καταδικασμένοι να συγκρουστούν εν καιρώ.

Για την ιστορία πάντως η έκφραση Mare Nostrum (η θάλασσά μας) προέρχεται από την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία όπου στην ουσία είχαν καταλάβει όλα τα εδάφη γύρω από την Μεσόγειο η οποία είχε γίνει "Ρωμαϊκή λίμνη".

Οι Ρωμαίοι και οι Αλβανοί έχουν κοινή ρίζα καταγωγής από....ΚΑΥΚ-ΑΣΣΟ ΜΕΡΙΆ.

kakos04 είπε...

Καλημέρα φίλε Λύκαστρε (22 C εδώ και δεν μπορώ να πάω θάλασσα σήμερα :) . Οι Ιταλοί αναπολούν την ενετική κατοχή Κρήτης κ Ιονίου + τα Δωδεκάνησα και παίζουν μέσω τρίτων . Και εμείς με άλλη κυβέρνηση να αναπολούμε νότια Ιταλία - Σικελία , Βόρεια Ήπειρο κτλ . Η Λιβύη αν τους κόβει πρέπει να ταυτιστεί με εμάς για να γλιτώσουν την ληστεία από τους Ιταλούς και το ενεργειακό choke hold που θα τους κάνουν .

kakos04 είπε...

Να μην ξεχάσω και την Αίγυπτο, ο πιο ειλικρινής συνέταιρος κυριολεκτικά μπορούμε να γίνουμε, όλοι οι άλλοι την θέλουν υπό. Για να δούμε ανταπόκριση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Καλημέρα φίλε Λύκαστρε (22 C εδώ και δεν μπορώ να πάω θάλασσα σήμερα :) . "

Εδώ έχει 26 βαθμούς Κελσίου αλλά και εγώ δεν μπορώ να πάω στην θάλασσα. Έχω τις μπαλκονόπορτες ανοικτές και έξω έχει ένα ζεστό μυρωδάτο αεράκι. Περιμένω τέλη Νοέμβριου να αρχίσει λίγο λίγο το κρύο. Όπως και πέρυσι τέλος Δεκεμβρίου μάλλον θα ανάψω θέρμανση. Για να ανάψω θέρμανση θα πρέπει η θερμοκρασία να πέσει κάτω από τους 8 βαθμούς έξω. Αλλιώς έχει ζέστη μέσα στο σπίτι. Την ζέστη δεν μπορώ, το κρύο το αντέχω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να μην ξεχάσω και την Αίγυπτο, ο πιο ειλικρινής συνέταιρος κυριολεκτικά μπορούμε να γίνουμε'

Ναι εμείς είμαστε ειλικρινής συνεταίρος...για τους σημερινούς Αιγύπτιους η αλλιώς κελεμπίες δεν ξέρω. Βλέπεις έχουν μέσα τους το σύνδρομο της κατωτερότητας...από την εποχή που οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μιλούσαν ελληνικά.Μιας και η Αίγυπτος ήταν μια ΕΠΑΡΧΙΑ από την Παλαιά Ελληνική Αυτοκρατορία. χα χα χα