ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΚΑΠΑΜΑ
Με παρακολουθείς;;
Γράφε:
Για το μείγμα:
3 σκελίδες σκόρδο σε αντικολυτική κατσαρόλα να ροδίσει
2 κούπες κρασί λευκό πάνω από το σκόρδο για 3 λεπτά
200γρ κρέμα γάλακτος μέσα μετά να σιγοβράσει για άλλα 4.
Μοσχοκάρυδο, άσπρο πιπέρι, 2 κουταλιές μουστάρδα, 350γρ τριμμένα τυριά και λίγο κορνφλαουρ
Εκτέλεση:
Ανακάτεμα όλων επί 3λεπτο...
Μέσα μετά το μείγμα στο καρβελάκι, τύλιγμα με αλουμινόχαρτο το καρβέλι και σε προθερμασμένο φούρνο 180βαθμων για 10 λεπτά (και μετά να κρατηθεί ζεστό μέχρι το σερβίρισμα.)
Πασπάλισμα του μείγματος με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό, πριν του την πέσετε.
Για τα ντιπ του "πεσίματος": (μια πρόταση από πολλές)
15-18 πατάτες baby με την φλούδα τους
Τύλιγμα κάθε μιας με μια φέτα μπέικον, ασφάλιση με οδοντογλυφίδα και στον φούρνο να ψηθούν για 15 λεπτά
Η ψίχα από το καρβελάκι κυβάκια, κρουτόν (με λίγο λάδι στον φούρνο)
(Έχω και τουρσί μελιτσανάκι καβάτζα για vegetarian πεφτουλίνες, για vegan τίποτα, να πάνε αλλού)
Όποιος χάσει το ντιπ στο μείγμα ή όποιος κάνει πάλι προσωπική πολιτική, τιμωρία αλλά Αστεριξ στην χώρα των Ελβετών..
Εκτελείται με κλειστά τα κινητά και εκτός δωματίου για να μην πιάνει την ιεροτελεστία το predator.Στο τέλος, όταν δεν χρειάζεται άλλο, τρώμε και το σκεύος.
1 σχόλιο:
Εισαι αρχοντας μου τρεχουν τα σαλια με τοσο περπατημα που εριξα ενα τετοιο θελω να στανιαρω.
Δημοσίευση σχολίου