ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, ότι η Ρωσία γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο εχθρός της. Και αυτός ΔΕΝ είναι η Δύση.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία εξαπέλυσε νέα επίθεση στη βορειοανατολική Ουκρανία, με στόχο τις περιοχές Χάρκοβο και Σούμι. Αλλά για εμάς το νέο σχετικά με αυτό δεν είναι η ίδια η εισβολή, αλλά είναι το ΣΥΜΒΟΛΟ που ζωγραφίζει η Ρωσία πάνω σε αυτή τη νέα δύναμη: «Rune of Gungnir»  η αλλιώς το δόρυ του Odin. 

Το οποίο και βλέπετε στην φώτο άνωθεν. Ιστορικά, οι Βαράγγοι μαχητές του Σβιατοσλάβ (Αρχαία Ρωσία) σημάδευαν τα όπλα και τις πανοπλίες τους με τέτοιους ρούνους και σύμβολα όταν πήγαιναν στον πόλεμο εναντίον του Χαζαρικού Χαχανάτου.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, ότι η Ρωσία γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο εχθρός της. Και αυτός ΔΕΝ είναι η Δύση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ένας χάρτης της αρχαίας Χαζαρίας εμφανίζεται παρακάτω:

Κάντε την σύνδεση και θα καταλάβατε. Πολλές φορές έχω αναφερθεί στους Χάζαρους τραπεζίτες που ελέγχουν σχεδόν όλον τον πλανήτη, ας δούμε τι η ποιοι είναι.Οι Χάζαροι (Ασκενάζι) είναι ένα λευκομογγολικό φύλλο το οποίο κατά το παρελθών είχε ένα μεγάλο κράτος, και όπου κατά τον 8ο αιώνα μ.Χ. ασπάστηκε μαζικά τον ιουδαϊσμό. Το άλλοτε κράτος των Χάζαρων καταλύθηκε από τους Ρώσους, που για αυτό τον λόγο τους θεωρούν αιώνιους εχθρούς. 

Σήμερα οι Χάζαροι αποτελούν το 90% των Εβραίων ανά τον πλανήτη. Ουσιαστικά ΔΕΝ έχουν δικό τους κράτος ως εθνική κοιτίδα, για αυτό και έχουν ως πατρίδα το… κεφάλαιο, με πολιτική ιδεολογία τον διεθνιστικό καπιταλισμό, με διάφορες μικρές πολιτικές παραλλαγές του, αναλόγως την διαμορφωμένη πολιτική κατάσταση κάθε ιστορικής περιόδου και περιοχής!

Η δράση των Χάζαρων μέσω της ισχύος των Η.Π.Α. υφίστανται σε πολλούς τομείς τόσο στο συνειδητό όσο και στο υποσυνείδητο μέρος προπαγανδιστικής επιρροής της μάζας… η δράση τους εμπεριέχει όλους τους πολιτισμούς, και όλες τις θρησκείες, που αποτελούν εργαλεία χειραγώγησης στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Νέα Τάξη…  

Όπως και να έχει επίκεινται παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ εθνικισμού και διεθνισμού, που εντέχνως αυτή η σύγκρουση έχει μεταφερθεί μιας και χρησιμοποιεί τις θρησκείες, και στο θρησκευτικό τομέα. Εδώ στην Ελλάδα τόσο κάποιοι θα αναγκαστούν να συνεργαστούν προ του γενικότερου κινδύνου να ματώσει η τρυπίδα του πρωκτού τους, από τα Αλλάχ ου άκμπαρ… οι του δωδεκάθεου θα θυμηθούν την μάχη των Θερμοπυλών και τα στίφη των βαρβάρων του Ξέρξη Α΄, η δε ορθόδοξοι θα θυμηθούν την Κωνσταντινούπολη και τα στίφη των βαρβάρων του Μαχμούτ του Πορθητή… κάπου εκεί είτε θέλουν είτε δεν θέλουν κάποιοι, μέσα από αίμα θα ζυμωθεί ένα νέο έπος, όπου όποιοι ελάχιστοι ζήσουν μετά από αυτό, θα έχουν το δικαίωμα να καλούνται ως ΟΜΟΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!… οι υπόλοιποι Ελλαδίτες.

 Μετά από χρόνια χρόνια και αφού θα έχει τελειώσει ο νεότερος Τρωικός πόλεμος και έχουν μπει τα θεμέλια για την δόξα της λευκής φυλής και δια της ελληνικής γραμματείας θα έχουν μετουσιωθεί πνευματικά σε Έλληνες… τότε θα είναι όπου οι απόγονοι των σημερινών Χαζαροεβραίων μέσω της Κίνας θα βάλουν πόδι στα Ιεροσόλυμα… ναι βρε ο αντίχριστος κ.λ.π. όπου θα είναι η αιτία να επέλθει ο νεότερος (μυθολογικός) πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Ατλάντων και να κλείσει η Αποκάλυψη του Ιωάννη....Βεβαίως εσείς δεν είστε έτοιμοι ακόμα για αυτά, αλλά δεν πειράζει θα έχετε μια ιδέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: