ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Έμαθαν απ' τα διδάγματα της Ουκρανίας τα παιδιά. Τι έμαθαν;; Ότι γαμιούνται ζόρικα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έμαθαν απ' τα διδάγματα της Ουκρανίας τα παιδιά. Τι έμαθαν;; Ότι γαμιούνται ζόρικα.  

Μάγκες αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν, επειδή δυστυχώς ακόμα δεν έχει καταρρεύσει η Αμερική. Θα έρθει όμως η ώρα διάολε και η ΣΙΑ θα είναι τόσο άχρηστη όσο και η ντόπια.

Πως απαντάμε στο ναυπηγικό πρόγραμμα της Τουρκίας με ναυπηγήσεις μετά το 2030; Ποιο πολύ για μίζες κάνει η υπόθεση. Αν ήθελαν να απαντήσουν στην Τουρκία δεν θα συζητούσαν για 6 rafale. Θα έπαιρναν 4η FDI και 4 gowind. Ούτε θα αγόραζαν την παπάρια που λέγεται switchblade. Το να κάνουν δύο τις FDI ή να βρουν λεφτά για 4η fdi και 4 gowind δεν τους έχει περάσει απ' το μυαλό ε;; Τι κρίμα που δεν τα τύλιξε η μάνα τους με τον ομφάλιο λώρο.

Και εδώ θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Με ποια αντιβαλλιστικά συστήματα θα προστατεύσουμε τα αεροδρόμια μας;; Σε τι κατάσταση είναι τα ΑΣΕΠΕ μας;; Έχουμε στο USV και δεν το γνωρίζουμε;; Έχουμε ικανό αριθμό loiterng και drone;; Είναι ικανό το aspis II, έχουμε stand off για τα F16, έχουμε Sniper για χρήση laiser guided από μεγαλύτερο υψόμετρο, πόσες gps guided bombs έχουμε;; Σε τι επίπεδο βρίσκεται η ετοιμότητα μας για ηλεκτρονικό πόλεμο;; Μπορούν τα tor m1 και τα osa να ανταπεξέλθουν σε swarm επίθεση;; Τι παράγουμε σε τελική ανάλυση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: