ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (Ένα ακόμα συγκαλυμμένο σημείωμα, αυτή την φορά επί της διαίσθησης με μια φωτο για να σου τραβήξει το μάτι)
 
"Eν Αρχή ην ο Λόγος"....με την έννοια της Δύναμης που γεννά  το νέο μέσα από την καταστροφή της πολυπλοκότητας του παλιού. Και έτσι γεννιέται ο άλλος Λόγος...σαν να λέμε η Μνήμη της Μνήμης. Που στην ουσία είναι η γνώση των δημιουργών και τα ίχνη της που κρύφτηκαν από τις καταστροφές που προκάλεσε ο Λόγος.
 
Μην  πανικοβληθείτε αν σήμερα δεν θα έχει ίσως ιντερνετ, ηλεκτρικό ρεύμα ή αν τα "παίξουν " όλα τα ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια που στηρίζουν τον πολιτισμό μας. Συμβαίνουν αυτά συχνά και είναι επιστημονικά καρατσεκαρισμένο.
 
Σκεφτείτε απλά ότι στο μέλλον θα έχουμε :
 
🔸Toν τρόπο που θα μπορούσε να οργανωθεί μια Ομοσπονδία χωρών της Ευρώπης με συμμετοχή των πολιτών της στην λήψη αποφάσεων. Τελείως επιστημονική φαντασία ως προς αυτό, το παλεύουμε τώρα με κάτι δήμους εκεί έξω, οι εδώ αγρον αγόραζουν, άσε 
 
🔸Την εξέλιξη της ρομποτικής και της τεχνητής ευφυΐας εντός του internet of things. Ήξερα τι θα γίνει, γι αυτά είχα σαν σκονάκι το βιβλίο του 98 του μεγάλου Μιχάλη Δερτούζου επί αυτών.
 
🔸Το metaverse μέσα από μια συναυλία ενός ψηφιακού Miles Davis στην "Αρχιτεκτονική" στο Μετς του 31. Απωθημένο μου αυτό που δεν τον πρόλαβα να τον ακούσω ζωντανό, έτσι μου βγήκε.
 
🔸Τις ταχύτητες των δικτύων 5G, επί των οποίων τα ηλεκτρικά οχήματα οδηγούν μόνα τους σε έξυπνους δρόμους (κοντά είμαστε) 
 
🔸 Αερόπλοια drones για να παραδίδουν containers στις Κυκλάδες και σωλήνες νερού που αυτοεπισκευαζονται.Τα παλεύουν αυτά ακόμα στα εργαστήρια.
 
🔸Αισθητήρες μέτρησης του αλκοόλ του οδηγού στο τζάμι του αυτοκινήτου. Και κάτι άλλοι που μετράνε την φρεσκάδα στα ψάρια (τους έφτιαξε ένας μάγκας στο Παν. Κρήτης )
 
🔸Την ψηφιοποίηση των συναλλαγών, των εγγράφων, των συναλλαγών επί smart contracts και των φηφιακών νομισματων επι ασφαλων αλγοριθμων, αυτά που σημερα λεμε blockchain.
 
🔸Την εκτύπωση οργάνων /ανταλλακτικών από το δικό μας dna. Kαι τις ψυχοσωματικες αντιδράσεις όταν όλα αυτά είναι προαποφασισμένα από κάποιον τρίτο
 
🔸Τον δεύτερο αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο και την διάλυση των Ηνωμένων μετά από ένα κραχ που προκλήθηκε. Κατά εκεί πάλι οδεύουν με τους Τραμπικούς στα κάγκελα και σε συνθήκες κατάρρευσης του δολαρίου.
 
🔸Τα συστήματα παρακολούθησης τύπου predator και πως μπορείς να τους κάνεις πλάκα με το να τα λες όλα μέσα από μία αφήγηση μιας ιστορίας του 1670πΧ, πριν σκάσει εκείνο το ηφαίστειο.
 
🔸Μια καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης το 2032 που κάνει όλα τα προηγούμενα σμπαράλια με ένα μαγνητικό παλμό*, με επιπτώσεις χιλιάδες φορές ισχυρότερες από αυτές που όλα τα προβλεπτικά μοντέλα λένε ότι θα βιώσει σήμερα 11/5, η Γη από την έξαρση της ηλιακής δραστηριότητας.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι σήμερα  έχουμε για Πουθού ακόμη κάποιον γκαντεμόσαυρο. Αυτό το ψάχνω ακόμα για να βρω ποιος βάζει ουσιαστικά πλάτη επί τούτου..
 
Η Γη είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΝΗΜΗ, μια εκπληκτική αποθήκη δεδομένων . Κάποτε κάποια από αυτά τα δεδομένα θα ανακτηθούν και θα αποκαλύψουν στον προσεκτικό ερευνητή πληροφορίες, αρχές από νήματα που συνδέουν το παρελθόν με το παρών. Ήδη η Μνήμη που έχω μέσα στο κεφάλι μου, άρχισε να γεμίζει λόγω ηλιακής καταιγίδας με οπτικοποιημένα δεδομένα, μαζί με ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για αυτά που θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Εικόνες και λέξεις αποσυντίθενται σε χημικές ενώσεις στις απολήξεις των νευρώνων του μυαλού μου και παραμένουν εκεί αποθηκευμένες μαζί με τα συναισθήματα που προκαλούν σαν ολογράμματα, στην μνήμη που διαχειρίζεται ο επεξεργαστής του συνειδητού μου. 

* Ένας μαγνητικός παλμός, δηλαδή μια στιγμιαία διαταραχή του μαγνητικού πεδίου, μια μαγνητική έκρηξη, μπορεί να καταστρέψει οτιδήποτε ηλεκτρονικό ή οποιαδήποτε ηλεκτρική μηχανή λειτουργεί μέσα σε μια ακτίνα, αν η έντασή του παλμού είναι αρκετά μεγάλη. Χρησιμοποιούν σήμερα τέτοιους τεχνητούς μαγνητικούς παλμούς στην ιατρική65 και σε πολλές στρατιωτικές εφαρμογές, πετυχαίνουν τεχνητά στιγμιαίες αυξομειώσεις στο μαγνητικό πεδίο 20.000 έως και 30.000 φορές μεγαλύτερες από την ένταση του μαγνητικού πεδίου της γης. 
 
Μπορεί να γίνει αυτό ένα απόλυτο όπλο και να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά του αντίπαλου που θα βρεθούν μέσα στην ακτίνα της επίδρασής του. Μια πολύ βίαιη έκρηξη ενός ηφαιστείου μπορεί να δημιουργήσει ένα φυσικό μαγνητικό παλμό, όπως αυτοί που δημιουργούνται από τις πυρηνικές εκρήξεις κάθε τόσο στον ήλιο και προκαλούν τις γνωστές βλάβες στους δορυφόρους και στα δίκτυα μεταφοράς ενέργειας.

Καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει αν είναι πολύ ισχυρός;; Αν η ακτίνα δράσης του είναι κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιόμετρα; ;Θα πάψουν να λειτουργούν τα πάντα....ή σχεδόν τα πάντα μέσα σ’ αυτή την ακτίνα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι δεν λειτουργεί σήμερα με ηλεκτρονικά ή δεν εξαρτάται η λειτουργία του από τους υπολογιστές, το ηλεκτρικό ρεύμα και τις τηλεπικοινωνίες. Ένα καθολικό black out των πάντων με απροσδιόριστη διάρκεια!

Αν είναι ένας τέτοιος παλμός να καταστρέψει οτιδήποτε ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό σε μια ακτίνα όση και αυτή των καταστροφών που προκάλεσε το τσουνάμι της Στρογγύλης, τότε το κακό θα είναι μικρό.Τι θα γίνει όμως αν η ένταση του μαγνητικού παλμού χτυπήσει για παράδειγμα τα ηλεκτρονικά συστήματα όλης της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής;;  

 Και αν φροντίσει κάποιος να βρεθούν κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές εκτός λειτουργίας, κλειστές χωρίς ενέργεια, τη στιγμή που ενεργοποιείται αυτός ο παλμός, τότε δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα. Και αμέσως μετά, αυτός που ελέγχει αυτά τα συστήματα θα είναι παντοδύναμος. Μόνο αυτός θα μπορεί να ελέγξει το χρήμα που διακινείται σήμερα μόνο ηλεκτρονικά από τις τράπεζες και μαζί με αυτό την οικονομία και το εμπόριο.
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν φροντίσει κάποιος να βρεθούν κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές εκτός λειτουργίας, κλειστές χωρίς ενέργεια, τη στιγμή που ενεργοποιείται αυτός ο παλμός, τότε δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα. Και αμέσως μετά, αυτός που ελέγχει αυτά τα συστήματα θα είναι παντοδύναμος. Μόνο αυτός θα μπορεί να ελέγξει το χρήμα που διακινείται σήμερα μόνο ηλεκτρονικά από τις τράπεζες και μαζί με αυτό την οικονομία και το εμπόριο.

Έχουμε κάτι σπήλαια άδεια εδώ στην Κρήτη και περιμένουν τέτοιες χρήσεις , όπως και ο λαβύρινθος στην Λιγόρτυνο που αποθήκευαν οι Ναζί και ανατίναξαν μετά οι Άγγλοι αν θυμάμαι καλά .
:) Μ' αρέσει ο τρόπος σκέψης .............

kakos04

Υγ σήμερα όλη την ώρα γράφω στο πληκτρολόγιο kaos πριν γράψω το κακός χαχαχα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υγ σήμερα όλη την ώρα γράφω στο πληκτρολόγιο kaos πριν γράψω το κακός χαχαχα . "

Βάλε και ένα "Χ" και κάντο ΧΑΟΣ...χα χα οι Έλληνες είμαστε κατ'εξοχήν παιδιά του Χάους.

Αράπης είπε...

" Το πήρα απόφαση να μάθω να χορεύω, Ζωή χωρίς χορό δεν θέλω ν αγναντεύω"

https://youtu.be/MbXKJWuormA?si=4OA2HoY_o4uuHnlt
"Κρήτη, Μάνη είναι ένα στεφάνι"

https://youtu.be/gObJhdfHL78?si=2lCBo47gzjs8n1lS Να λελεβω τα κάκαλας
https://youtu.be/ezL8UpaSgDM?si=mkPE5wwYb9NYgdpL

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Αράπη ο χορός είναι μέσα στο dna μας και είναι πανάρχαιος.

"Κι ολομεμιάς σηκώθηκε ο χορός, μερμήδισαν οι αρμοί του,
κι όλη η λαχτάρα του ξεκόρμισε κι αλαφροζυγαριάστη.
Αργό, σερνάμενο πρωτοκινάει του ιερού χορού το ζάλο..."

Οδύσσεια ραψωδία Λ'