ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Σύμφωνα με πηγές του κινεζικού υπουργείου Άμυνας, ο κινεζικός στρατός θα εξαπολύσει επίθεση στην Ταϊβάν στις αρχές Ιουνίου.

 Chinese state TV primes the public for war with Taiwan pic.twitter.com/UJRnc29QbJ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κινεζική κρατική τηλεόραση δηλώνει δημόσια ότι η Κίνα θα διεκδικήσει εκ νέου την Ταϊβάν, πιθανότατα στις αρχές Ιουνίου. Έχει αρχίσει να προετοιμάζει το κινεζικό κοινό για τον επερχόμενο πόλεμο και πιθανές πολιτικές κυρώσεις και απομόνωση!!

Σύμφωνα με πηγές του κινεζικού υπουργείου Άμυνας, ο κινεζικός στρατός θα εξαπολύσει επίθεση στην Ταϊβάν στις αρχές Ιουνίου.

Με αυτήν την κίνηση της η Κίνα προειδοποιεί  δημοσίως τις Ηνωμένες Πολιτείες να τερματίσουν όλες τις επισκέψεις στην Ταϊβάν και να τηρήσουν την πολιτική της One-China ή να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Είμασταν το μόνο ιστολόγιο που σας είχε προειδοποιήσει ΕΔΩ, να ετοιμάζεστε για το 100αρι σιγά σιγά, ΠΡΙΝ από όλους τους άλλους που βγαίνουν και κάνουν σήμερα πολύκροτες αναρτήσεις, αλλά και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ιστολόγιο που σας είχε πει ότι η η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025. Η άποψη του ιστολογίου εδώ και καιρό (από το 2019 το λέγαμε)  ,είναι ότι η Κίνα θα εισβάλλει στην Ταϊβάν πριν επιτεθεί στην Δύση...το έχουμε ξαναπεί ΕΔΩ ,ΕΔΩ και ΕΔΩ

Εμείς σαν ιστολόγιο είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ, πριν  από όλους το 2021 όταν λέγαμε...ο ανταγωνισμός μεταξύ Αυστραλίας και Κίνας θα φτάσει μέχρι την σύγκρουση. Όπως και η Ινδία, η Ιαπωνία...έτσι και η Αυστραλία θα μπεί στο ρίγκ με την Κίνα. Συμβουλή μου προς τους  Αυστραλούς , όταν θα έρθει η ώρα η Κίνα θα έχει μόνο δύο υποθαλάσσιες διαδρομές προς τον Ινδικό Ωκεανό - τα Στενά του Lombok και τη Θάλασσα του Timor  και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να περάσει από τα Στενά του  Malacca .  

Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Στενά της Μalacca ή τα Στενά της Sunda, εκτός εάν διέλθουν στην επιφάνεια.!! Και εκεί μπορεί κανείς να παίξει πολύ καλή..."μπαλίστα". Όταν ο Κινέζος λέει ότι αν έρθουν στρατιώτες από την Αυστραλία να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ στα Στενά της Ταϊβάν, αυτόματα παραδέχεται ότι η Κίνα είναι θέμα χρόνου να ΕΠΙΤΕΘΕΙ στην Ταιβάν. Για την Ταϊβάν τα έχουμε πει πολλές φορές .

Η USAF χρειάζεται ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ για να αντιμετωπίσει την κινεζική απειλή. Αυτό που έχουν το γνωρίζουν οι Σίνες.

Υ.Γ Ο Στρατός της Κίνας δεν δημιούργησε για πλάκα  μια βάση εκπαίδευσης ρεαλιστικού πολέμου στην εσωτερική Μογγολία στην Zhurihe όπου εκεί περιλαμβάνεται μια ακριβής απεικόνιση σε πλήρη μέγεθος...του κέντρου της πρωτεύουσας της Ταιβάν , καθώς Προεδρικού Κτηρίου και γραφείων....του Υπουργείου Εξωτερικού και εκεί εκπαιδεύτηκαν οι ειδικές δυνάμεις της Κίνας για την μελλοντική σύγκρουση.!!Τα λέγαμε ΕΔΩ, όταν οι αναλυτές της φάπας πίστευαν ότι η Κίνα δεν θα επιτεθεί ποτέ στην Ταϊβάν διότι είναι όλοι σχιστομάτηδες.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: