ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ & CIA

 
 Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Υπάρχει μια φράση για να μορφοποίηση την πολιτική σκηνή στο δυτικό κρατίδιο που άγνωστο γιατί ονομάζεται Ελλάδα… αυτή η φράση είναι «πλαστά αντίθετα». Βασικός στόχος της πολιτικής είναι η εξαπάτηση των μαζών… όσο «αριστερός» ήταν, η είναι ο Παππάς, άλλο τόσο «πρίγκηψ των Ελλήνων», ήταν η μπορεί να γίνει ο Νικόλαος...και άλλο τόσο « δεξιός» είναι ο Κούλις.Έχω ξαναγράψει ότι πολιτικά η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού μέσω της άλλοτε βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος, ουσιαστικά είναι σαν να φοράει κάποιος το ίδιο λερωμένο σώβρακο, αλλά από την ανάποδη, θέλοντας έτσι να νομίζει ότι είναι καθαρό! Εξ’ άλλου οι θέσεις τόσο του Κώστα, όσο και του Νίκου για την αριστερά του Αλέξη είναι γνωστές… είναι υπέρ!!! Και είναι υπέρ, γιατί ακόμα και αν έρθουν στα πράγματα, τόσο ο Κώστας, όσο και ο Νίκος… ως εντολοδότες, θα κάνουν ακριβώς τα ίδια που έκανε ο Γιώργος, ο Αντώνης, και ο Αλέξης.

 Προσωπικά στην άνωθεν φωτογραφία διακρίνω 2 μνημονιακά τσογλάνια… το αριστερό (όπως βλέπουμε) το παίζει διεθνίκη ενώ ουσιαστικά είναι το αριστερό χέρι στην τσέπη των Rothschild… το δεξιό το παίζει εθνίκη, ενώ ουσιαστικά είναι το βασιλικό μπρελόκ στο δεξί χέρι των Rothschild…. ο δε επερχόμενος Κυριάκος είναι και αυτός με την σειρά του, το δεξιό (δήθεν εθνίκη) χέρι στην τσέπη των Rothschild, και αυτός που βαστάει το βασιλικό μπρελόκ.

Υ.Γ  Για τα τσογλάνια της Χρυσής Πορδής θα γράψω σε άλλη ανάρτηση, έχω πολλά ράμματα για την "γούνα" τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα τι καλοι ανθρωποι ολοι τους...

Ανώνυμος είπε...

αυτη η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη στα καρπαθια πανω ψηλα?

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Φαντάσου αυτά τα άτομα χωρίς ρούχα τώρα γυμνά,να στέκονται με τα χέρια σταυρωμένα έτσι,για να κρύψουν την γύμνια τους....

Ανώνυμος είπε...

ο Νοσφερατου παντως ενας ηταν ...ο Ζβιγκνιου Μπρεζινσκυ