ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Με το που είδα την φωτογραφία... απλά δεν άντεξα... θέλει δημοσιοποίηση! Στην φωτογραφία φαίνεται η γνωστή κλαίουσα γυνή, της κάθε 5ης Ιουλίου! Και τη σημαίνει αυτό;; Ότι η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε την 5η Ιουλίου, τόσο απλά! Κοιτάξτε με τι θαλπωρή το κεφάλαιο χαριεντίζεται με τον εργάτη... και όλα αυτά μόνο μέσα σε 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ... ούτε καν τετραετία!!Tι το κεφάλαιο να μην πάρει ένα..."μεζεδάκι" ;;
Αυτό ζητάει το διεθνές σύστημα και μάλλον θα το δούμε σύντομα.Το Αξελ  με η χωρίς τον Συγκαμμένο θα το πάει μέχρι τέλους.
Εκλογές στο τέλος της τετραετίας και στην πρώτη ευκαιρία συγκυβέρνηση με το Κούλι.Αν μέχρι τότε δεν συμβεί κάτι, που θα δώσει αφορμή για αναβολή των εκλογών.Οπότε ίσως σχηματιστεί καμμιά Οικουμενική, για να τα πάρει όλα επάνω της και να ξεπλύνει τις αμαρτίες ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.Άλλωστε θα τους βοηθήσει σε αυτό και το κεφάλαιο.Ολόκληρο
το εξωνημένο, πολιτικό κατεστημένο,  είναι το ίδιο πουλημένο, εθελόδουλο και εθνοπροδοτικό όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός θα πρέπει να συνειδητοποιήσει οριστικά, ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός από το γκρέμισμα και οριστικό ξεθεμέλιωμα, σύσσωμου του αντιλαϊκού, καταπιεστικού κατεστημένου, των ξενόδουλων, πολιτικών και επιχειρηματικών λαμόγιων που λυμαίνονται το Ελληνικό Κράτος και ξεπουλούν τα εθνικά συμφέροντα, προκειμένου να διαιωνίσουν την εξουσία τους.
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σφαξιμο στο γονατο ολοι σαν τα κοκορια

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το μόνον θετικόν και ηθικόν άρα και εθνικόν κέρδος, (δια το μη μόνον καταστροφολογείν και οργίζεσθαι πυροβολούντες ηθικώς τους πόδας ημών)
εις αυτό το αηδές μεταπολιτευτικόν εθνοκαταστροφικόν και ψευδοδημοκρατικόν τουρλομπούκιον είνε ότι αργά αλλά σταθερά ο ελλ. λαός συνειδητοποιεί δια τον ελληνοκομμουνισμόν είναι το αγαπημένο παιδίον, όχι τόσον των Σοβιετίας
ήτις εδώ και καιρό άφησε αυτόν όσον των Γερμανοαμερικανών εβραιοπροτεσταντών συνεταίρων, ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού Βορρά,
καθ' ότι αποτελεί την Μεγάλην των Γενιτσάρων πολιτικήν Σχολήν, των προθύμων προδοτών και ξενοδούλων πολιτικών.
Κρίμα οι εμφύλιοι, άδικα αιματώσαμε, οι αγνοί δεξιοί και αριστεροί, τα ρεμάλια και ρετάλια του εμφυλίου κυβερνούν-τραγουδούν ακόμα.
Δημοκρατικά περαστικά μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ..το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί που κυβερνάνε και μας κάνουν να ματώνουμε είτε σε εμφύλιους, είτε από χαμένες πατρίδες (Μ.Ασία-Κύπρος-Κων/πολη-Β.Ήπειρος κ.λ.π) ΔΕΝ προέρχονται από εμάς...δηλαδή ΔΕΝ είναι Έλληνες.
Από κλίκα προέρχονται, από κάστα.Δεν βγαίνουν μέσα από τον κόσμο, επιλέγονται από το σύστημα για ρολίστες.Αλλά δεν παύουν να αποτελούν, ισχνή μειοψηφία.
Το εβραιόδουλο, ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες.Οι Συριζανελαίοι απλώς θα το ολοκληρώσουν, βάζοντας τις τυπικές υπογραφές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ : Γιατί γιατί συγκεκριμένοι πολιτικοί κύκλοι της Ευρώπης (αριστεροί, σοσιαλιστές) επιθυμούν διακαώς να αντιπαραθέσουν τους μουσουλμάνους με τους γηγενείς πληθυσμούς τους;;;Γιατί ο εβραίος Άξελ γεμίζει την Ελλάδα με λαθροεισβολείς σουνίτες μουσουλμάνους;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Για να περνούν απαρατήρητοι οι Εβραίοι. Να βλέπεις το σπαθί και όχι το χέρι που το κρατάει....πίσω απο τους εβραίους βρίσκεται το Τυφώνειο Ιερατείο....και αυτό το ελέγχει μόνο ένας.!!