ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Μαύρος Αετός:

Ας δούμε τι έχουνε πει κατά καιρούς.

Μιχαλολιάκος:  " Το ευρώ το έχουμε πληρώσει πανάκριβα, το έχουμε χρυσοπληρώσει.
Δεν τους χρωστάμε αλλά μας χρωστάνε.
Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους Ευρωπαίους δανειστές μας.
Η δραχμή είναι εθνικός τελικός στόχος, αλλά όχι τώρα.
Για να υπάρξει εθνικό νόμισμα θα πρέπει να υπάρχει αυτάρκης εθνική παραγωγή.
Η Ελλάδα έχει κατεστραμμένη εθνική παραγωγή άρα δεν μπορεί να έχει εθνικό νόμισμα.
Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή.
Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους. "

 Τα έχει πει  παλαιότερα όλα αυτά και οι δηλώσεις του σηματοδότησαν την επίσημη υποταγή του στο σύστημα.Και μόνο η σιωπή σχετικά με τους Εβραίους, είναι απόδειξη ότι έχουν προσκυνήσει.Η Χ.Α, θα μας βγάλει λέει από την Ε.Ε. και το ευρώ, αφού πρώτα αναπτύξουμε την εθνική παραγωγή.
Αλλά δεν μας εξηγεί, πως θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε την εθνική παραγωγή, όντας μέσα στο ευρώ και την Ε.Ε.
Με δεδομένο ότι χωρίς δικό σου νόμισμα και υπακούοντας σε μνημόνια και νομοθεσίες που επιβάλλονται έξωθεν, χωρίς άδεια από τους δανειστές, όχι να δημιουργήσεις πρωτογενή παραγωγή δεν μπορείς, αλλά ούτε μαρούλια να φυτέψεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.
Αν αυτό δεν είναι η δεξιά αντανάκλαση του επαναστατικού χιλιασμού των κουμμουνιών, τότε τι άλλο είναι;
 Η Χ.Α. μπορεί να μην κυβερνά, αλλά καταστρέφει και κρατά σε καταστολή τον εθνικιστικό χώρο.

 Ο λεγόμενος ΄΄πατριωτικός χώρος΄΄ αποτελείται από ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά για την Ελλάδα αλλά δυστυχώς πέφτουν θύματα επιτήδειων οι οποίοι τους πουλάνε πατρίδα και εθνικά ιδεώδη με απώτερο στόχο το οικονομικό και πολιτικό κέρδος.
Ένας  απ' τους λόγους για τους οποίους ο "εθνικισμός" σήμερα στην Ελλάδα είναι δίχως δυνατότητες και στην κυριολεξία με "δεμένα" χέρια, και αποτελεί ακόμα ένα ανθελληνικό ιδεολόγημα...είναι γιατί βάζουν στην κυριολεξία τα συμφέροντα ξένων εθνικισμών πάνω από τα ελληνικά συμφέροντα....άτομα σαν κι αυτά στην αρχαία Ελλάδα θα είχαν καταβαραθρωθεί από το Σούνιο μέχρι τώρα ή θα τους είχαν κτίσει σε κανένα ναό...

 Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την ακροδεξιά μεριά του σιωνισμού και δεν έχει καμιά διάφορα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα. Όσοι πιστεύουν σε αυτούς αλλά και οποιοδήποτε άλλο κόμμα της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας είναι απλά ηλίθιοι.H Xρυσή Aυγή είναι πια καμένο χαρτί, καμία σημασία δεν έχει το μέλλον της. Το έργο της έχει ολοκληρωθεί. Απαξίωσε και απονεύρωσε το πατριωτικό αίσθημα, εξευτέλισε διεθνώς τους Έλληνες πατριώτες, έδωσε άλλοθι σε διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις να παρέμβουν φανερά στην ελληνική δικαιοσύνη, έδωσε πολιτικό λόγο ύπαρξης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕ-ΞΥΡΙΖΑ & ΤΣΙΡΙΖΑ και εμπέδωσε το "αντιφα"/"αντιεξουσιαστικό" κίνημα στις συνειδήσεις της νεολαίας.

Τώρα ίσως κάποιος να αναρωτηθεί...ελπίδα υπάρχει;; Υπάρχει θέλει όμως μορφωμένους και άρα συνειδητοποιημένους πολίτες....Μορφωμένος είναι αυτός που τα έργα και οι πράξεις του έχουν...μορφή...όχι "άμορφος" δηλαδή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: