ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος της Ελλάδος, έχει ξεπεράσει την μυθολογική συμμορία των μνηστήρων της Πηνελόπης, εδώ και 35+ χρόνια περίπου .Οι πολιτικοί έδωσαν το 30% από το 35% της κατεχόμενης Κύπρου στους Τούρκους, και για να παραμείνει ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, με το πολίτευμα το οποίο έχουμε στην Ελλάδα εδώ και 40+ έτη, παρέδωσε κάθε τι εθνικό στους διεθνιστές Χάζαρους Τραπεζίτες.Έτσι παρέδωσε  το όνομα της Μακεδονίας, την γλώσσα, και την ιθαγένεια.Η Νουδούλα, με Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκουλα και ΥΠΕΞ τον Αντώνη Σαμαρά , πρόδωσε την Μακεδονία και άνοιξε την Κερκόπορτα για την άλωση της από τους Εβραίους, ήδη από το 1991.Όταν κατά την συζήτηση για την διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας στην ΕΟΚ, δέχτηκε την αναγνώριση όλων των αποσχισθεισών Δημοκρατιών.
 Όταν συνεζητείτο  η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, οι Γερμανοί του Κολ είχαν τόση πρεμούρα να την περάσουνε και ο Γκλιγκόρωβ έτρεμε τόσο πολύ, που έτσι και τους ζορίζαμε λίγο, θα αλλάζανε το όνομα την ίδια μέρα.
Για το ότι οι Πασοκονουδούλοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το πακέτο Πινέϊρο και τα πορίσματα της Επιτροπής Σανταντέρ και συμφώνησαν στην υπογραφή της προδοτικής "ενδιάμεσης συμφωνίας", δε φταίνε το ίδιο με τα Συριζόσκυλα που υπέγραψαν στις Πρέσπες για την παράδοση γλώσσας και ιθαγένειας;;

Το όνομα Μακεδονία το ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ με την ενδιάμεση συμφωνία να ονομάζονται FYROM απο το 1991 μέχρι να βρεθεί λύση! Το M στο FYROM τι σημαίνει; μήπως μακαρόνια;; Η μήπως Γιουγκοσλαβική Μακεδονία;;! Τι Γιουγκοσλαβική, τη Βόρεια.Άσε που το Γιουγκλσλαβική, δεν το είπε ποτέ κανένας, σκέτα "Μακεδονία" τους αποκαλούσαν όλοι.  Η συμφωνία των Πρεσπών, έγινε για να πάρουν  και την ιθαγένεια και τη γλώσσα....και να μπούνε στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.
Όλοι τους ( όλα τα πολιτικά κόμματα) είναι μια οργανωμένη συμμορία. Όλοι μαζί στη μάσα και στην ξενοδουλεία..Βελάζουν με τα πρόβατα και τρώνε με τους λύκους.

 Το να δίνει κανείς υποσχέσεις εκ του ασφαλούς όπως ο Κούλις " «Θα δώσω μάχη για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή » ενώ γνωρίζει άριστα, ότι η συμφωνία σε κάθε περίπτωση θα περάσει από τη Βουλή, αποδεικνύει το πόσο ευκολόπιστους και ηλίθιους μας θεωρεί.Αν είχε λίγη τσίπα, ο γιος του Γερμανοτσολιά, θα έπρεπε να το βουλώνει και να μην μιλάει για τη Μακεδονία.
Εφόσον, ένας από αυτούς που άνοιξαν την Κερκόπορτα της προδοσίας, ήταν και ο αρχιπροδότης πατροπαππούς του.Ενώ μας λέει ταυτόχρονα ο Κ.Μητσοτάκης  πως αν η συμφωνία των Πρεσπών καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή!. Δηλαδή αβαντάρει τον Ζάεφ να κερδίσει το δημοψήφισμα.Άξιος γιος του πατέρα του.

Υ.Γ «Σκυλιά, που ελέγατε στο σπίτι μου πως δε γυρίζω πίσω
πια από την Τροία, γι᾿ αυτό μου τρώγατε το βιος στο αρχοντικό μου,
και στανικώς με τις γυναίκες μου πλαγιάζατε τις σκλάβες,
κι ακόμα ζώντας μου το ταίρι μου γυρεύατε σε γάμο,
και μήτε τους θεούς φοβόσαστε που ζουν στα ουράνια πλάτη, 

 μηδέ κι ανθρώπου οργή, πως θα 'ρχουνταν να γδικιωθεί μια μέρα!
Μα τώρα πια πιαστήκατε όλοι σας στου χαλασμού τα δίχτυα!»
 
( ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ραψωδία Χ)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μητσοτάκουλας από την μιά λέει ότι θα δώσει μάχη να μην περάσει η συμφωνία, από την άλλη βάζει τον κουμουτσάκο να λέει ότι "οι διεθνείς () συμφωνίες δεν αμφισβητούνται"! Το κουλό της αδελφής του είναι "ξαδελφάκι" του Αλ6!
Από το 1991 όλοι "Μακεδονία" τους λέγανε και μόνον εμείς πιστεύαμε ότι δεν ισχύει...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α τόσο ο Μητσοτάκουλας όσο και το ξαδελφάκι του το Αλιέκσι είναι εβραιόνια.!! Και οι δύο ψήφισαν κατά του Ορμπάν υπέρ των συμφερόντων του μπαμπάκα Ρότσιλντ , διότι ο ένας είναι "αριστερός" εβραίος ,και ο άλλος είναι "νεοφιλελέρα" εβραίος, και ανήκουν στην ίδια συναγωγή.!!

Παρά όλα αυτά υπάρχουν ακόμα κομματόσκυλα και φραπετζήδες που θα πάνε να τους ξαναψηφίσουνε.!!Όπως έχω ξαναγράψει ο εχθρός δεν είναι ούτε οι τούρκοι ούτε οι αλναβοί ούτε οι σκοπιανοί...ούτε οι εβραίοι. Ο εχθρός των Ελλήνων είναι ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας.Και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι εχθροί των Ελλήνων ,όσο και οι Έλληνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσο για την αδελφομάνα του Κούλις Μιζοτάκις η αδερφομάνα λοιπόν ήτανε ΥΠΕΞ το 2008, όταν η Τουρκική Ένωση Ξάνθης προσέφυγε στο ΕΔΔΑ εναντίον της Ελλάδος, για την άρνηση αναγνώρισής της από τον Άρειο Πάγο το 2005, σε συνέχεια αποφάσεων των Νομαρχών Ξάνθης και Ροδόπης και των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δικαστικών αποφάσεων.

Για να σιγουρευτεί ότι θα χάσει, η Ντόρα άλλαξε τη δικηγορική ομάδα που διαχειρίζετο την υπόθεση μέχρι τότε.
Η καινούρια ομάδα δεν μελέτησε καθόλου την υπόθεση, προσήλθε στη δίκη εντελώς απροετοίμαστη και κυρίως δεν έκανε χρήση της νομολογίας του δικαστηρίου, σε αντίστοιχη περίπτωση απαγόρευσης από την πολωνική δικαιοσύνη, λειτουργίας γερμανικού σωματείου στην περιοχή της Σιλεσίας.Και φυσικά κατάφερε και έχασε πανηγυρικά.