ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ακούω και διαβάζω από μερικούς "ειδικούς" αναλυτές της τρύπιας δεκάρας, σε κάποια ιστολόγια ότι τα Σκόπια πρέπει να διαμελιστούν μεταξύ Σερβίας-Βουλγαρίας-Αλβανίας και Ελλάδος....για να λυθεί τελειωτικά το πρόβλημα με το ζήτημα της ονομασίας και όλων των άλλων.Συμφωνούμε μέχρι εδώ, αλλά δυστυχώς για εσάς δεν το σκεφτήκατε πρώτοι...όμως οι αναλυτές της  κλωτσιάς, που πάνε για High Score....δεν αναφέρουν ότι το 1992 τον Δεκέμβριο, ήρθε ξαφνικά και για τελευταία φορά ο Σλ. Μιλόσεβιτς στην Θεσσαλονίκη, επισκεπτόμενος άτυπα τον τότε Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, η επίσκεψη ήταν ταχύτατη και ο σκοπός της ήταν ο διαμελισμός των Σκοπίων, μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας! 

 Ήδη από το 1991 είχαν γίνει ανάλογες επισκέψεις από τον Μιλόσεβιτς στην Αθήνα σε συναντήσεις με τον τότε υπ. εξωτερικών Αν. Σαμαρά… για διάλυση των Σκοπίων, ερήμην τον Γκλιγκόροφ, μέσα σε αυτές τις κινήσεις στις αρχές του 1992 ήταν το εμπάργκο προς τα Σκόπια εκ μέρους της Ελλάδος, κάτι που έγινε στο παρασκήνιο, χωρίς να γίνει γνωστό…. αυτές οι συναντήσεις Ελληνικής και Σέρβικης πλευράς ήταν γνωστές στις Η.Π.Α. είτε μέσω τοπικών υποτακτικών της, είτε μέσω παρακολουθήσεως συνομιλιών, κοριών, παγιδεύσεων τηλεφώνων κ.λ.π. Το Μάιο του 1992 ο Κίρο Γκλιγκόροφ προβαίνει σε μια ασυνήθιστη δήλωση σε έναν Αμερικανό επιτετραμμένο, ισχυρίζεται ότι «ο Μητσοτάκης με είχε πληροφορήσει στις Βρυξέλλες πως η Ελλάδα είχε αρνηθεί της προτάσεις του Μιλόσεβιτς για διαίρεση της Μακεδονίας».


 Επειδή τέτοια συνάντηση δεν είχε γίνει ποτέ, η υπόθεση είναι πως ο Γκλιγκόροφ αναφερόταν σε συνομιλία με εκπρόσωπο του Έλληνα ομολόγου του… το σημαντικό είναι ότι αμέσως μετά την συνάντηση του Δεκεμβρίου 1992 στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη το πρωί, ο τότε Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Βερολίνο… έδωσε συνέντευξη στο ιουδαιοχαζάρικων συμφερόντων γερμανικό περιοδικό Spiegel, δίνοντας στεγνά τις προθέσεις του Μιλόσεβιτς για κοινά σύνορα μεταξύ Ελλάδος – Σερβίας… και μετά συνέχισε το ταξίδι του προς Ουάσιγκτον, ενημερώνοντας και τους εκεί ενδιαφερόμενους!

  Πολύ αργότερα το 1996 και μετά από την αλλοπρόσαλλη και προδοτική στάση των Αθηνών, τόσο υπό Πρωθυπουργίας Κ. Μητσοτάκη (σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει, εννοώντας την ονομασία Μακεδονία για τα Σκόπια) και αργότερα του Αν. Παπανδρέου, ο Σλ. Μιλόσεβιτς ανεγνώρισε τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». 

 Από εκεί και μετά δεν πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να συνομιλώ για σημαντικά εθνικά θέματα με έναν ο οποίος είναι κομματόσκυλο και φοράει τις πολιτικές του παρωπίδες οι οποίες δεν τον αφήνουν να δει την αλήθεια.Και η αλήθεια είναι μόνο μια , και πάντα επιβεβαιώνει τον εαυτό της.!!

Υ.Γ Αυτοί οι αναλυτές της τρύπιας δεκάρας, είναι που ψήφιζαν με χέρια και με πόδια όλο το Μητσοτακουλέικο ....και τώρα έρχονται να μας πουν με ύφος και με στόμφο ότι τα Σκόπια πρέπει να διαλυθούν.Μιλάνε αυτοί που δεν πρέπει να μιλάνε .Ως γνωστόν η χώρα έχει πολύ μεγάλο στόκ από μαλάκες.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: