ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Η Τουρκία ενισχύει τα φυλάκια επιτήρησης στην Ιντλίμπ, προετοιμάζεται για την Ρωσική επίθεση

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Υπάρχει αμοιβαία συμφωνία μεταξύ των αεροπορικών δυνάμεων μεταξύ Ρωσίας και Συρίας....να ΜΗΝ βομβαρδίζουν τις τυχόν θέσεις/φυλάκια επιτήρησης.Ωστόσο αν οι Τούρκοι συνεχίσουν αυτό που κάνουν, τα φυλάκια παρατήρησης που ετοιμάζουν θα κυκλωθούν από τον Συριακό Στρατό.Έτσι θα αναγκαστούν να φύγουν αργά η γρήγορα.Οι Ρώσοι από την άλλη θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν οι Τούρκοι ώστε μην υπάρξουν άμεσες συγκρούσεις μεταξύ Τουρκικού και Συριακού Στρατού. Επειδή όμως ξέρουμε τι τομάρια είναι οι Μόγγολοι ...θα δούμε τι θα γίνει.Πόσο ηλίθιοι όμως πρέπει να είναι οι Τούρκοι αν νομίζουν ότι αυτά τα τσιμεντένια τοιχία θα τους βοηθήσουν απέναντι σε μια αεροπορική επιδρομή η μια μαζική επίθεση με τανκς ;; Ειλικρινά δεν σκέφτονται καθόλου τι θα γίνει όταν θα τους περικυκλώσει ο SAA ;;;
Ο Τουρκικός Στράτος εργάζεται στην ενίσχυση των φυλακίων επιτήρησης του, στην βόρεια Συρία, πριν αρχίσει η πολυαναμενόμενη επίθεσή στην Ιντλίμπ.
Μια νέα φάλαγγα οχημάτων για τον Τουρκικό Στρατό έχει ήδη εισέλθει στην Συρία από την περιφέρεια Χατάι για αυτόν τον σκοπό, όπως μετέδωσαν ακτιβιστές που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.

Η φάλαγγα μετέφερε τσιμεντένια τοιχία και οχυρώσεις στο φυλάκιο επιτήρησης κοντά στην Μορέκ στην ύπαιθρο βορείως της Χάμα.
Ενώ ο Συριακός Στρατός δήλωσε στο Αλ Μασντάρ οτι δεν σκοπεύει αυτή τη στιγμή να επιτεθεί στην Μορέκ, φαίνεται οτι ο Τουρκικός Στρατός δεν θα διακινδυνεύσει να αφήσει αυτή την περιοχή απροστάτευτη.

Τον Ιούνιο αυτού του έτους, η Τουρκία δημιούργησε δώδεκα φυλάκια επιτήρησης στη βόρεια Συρία βάσει των συνομιλιών με την Ρωσία και το Ιράν, στην Αστάνα.
Οι Συριακές και Ρωσικές Πολεμικές Αεροπορίες έχουν ηδη ξεκινήσει τον έντονο βομβαρδισμό του Κυβερνείου Ιντλίμπ, οι χερσαίες δυνάμεις αναμένονται να επιτεθούν στις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: