ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ανοίγει κανείς να διαβάσει ειδήσεις, και τι βλέπει... Ο «Ζορμπάς» «σφυροκοπά» τη Μεσσηνία και τη Λακωνία!  η Ο υπερ - τυφώνας «Τράμι» χτύπησε την Οκινάουα της Ιαπωνίας - Τουλάχιστον 17 τραυματίες....  Τυφώνας Φλόρενς: Γέμισαν... ψάρια οι δρόμοι στη Βόρεια Καρολίνα !! Amazing Volcano Eruption in Iceland.....Flood In Pakistan 2010...Terrible landslide destroys village in Southern Italy (15 february 2010)
Παντού σε όλον τον πλανήτη έχει ξεκινήσει μια "διαδικασία" αποκατάστασης...της 'Ύβρεως.
Οι υπάρχουσες καιρικές συνθήκες και τα στοιχεία όπου διέπουν την μέχρι τώρα ισορροπία του συστήματος, βρίσκονται υπό νέα διαπραγμάτευση, και αυτή η κατάσταση αποτελεί μέρος του Τρωικού, η Ατλαντικού πολέμου. Το 98% των ακραίων (με τα σημερινά δεδομένα του όρου ακραίων), πάσης φύσεως καιρικών φαινομένων δεν είναι αποτέλεσμα νέων οπλικών συστημάτων εκ μέρους των μεγάλων Δυνάμεων, ούτε μέρος της ποταπής και εκτός ελέγχου ζωής και βίου του σημερινού μιξοπίθηκου, ζούμε και βιώνουμε κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί πολλές φορές στον πλανήτη Αίγα. Πολύ πριν την Κατάρα των Ατρειδών πριν ακόμα ο Πέλοπας έρθει στην Απία, ακόμα και πριν την φυγή του Δάρδανου από την Αρκαδία, η Λεκάνη της Τηθύος σε απώτατες εποχές εναρμονίζονταν με τον ισημερινό και την εκλειπτική της γης, με αποτέλεσμα την μέγιστη λειτουργία του πλανήτη (ΑΙ γαία), τόσο με το τότε ηλιακό σύστημα, όσο και με τον τότε ζωδιακό κύκλο, όπου ως κέντρο του είχε το Αιγαίο βουνό και τον ευγενέστατο πανανθρώπινο Αιγαιακό πολιτισμό.

Κατά την γνώμη μου όμως, το ποιο επικίνδυνο από όλα, ήταν αυτό όπου συνετελέσθη στην Βολιβία, μιας και δείχνει το πόσο απότομα και ξαφνικά μπορεί να αλλάξει η θερμοκρασία. Όταν οι αλιγάτορες (μεγάλα σαρκοφάγα), δεν προλαβαίνουν να βγουν έξω από το νερό… και καταψύχονται μέσα σε αυτό, σε τροπικά ύδατα… τότε Ντασβιντάνια σύντροφε!! Απλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει ποιο εντατικά, και από το 2010 που ξεκίνησε μια καλή φυσιολογική προώθηση, με 1η κορύφωση το 2012, όπου αυτή η κορύφωση θα κυμανθεί μέχρι το 2018, ώστε μέχρι το 2024-2025 (από ότι φαίνεται το αργότερο), θα έχει περάσει η μεγάλη καυτή ανάσα, και η έλευση "ακτινοβολιών" του Σείριου. Βέβαια παράλληλα με την μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε και την «δροσιά» του Σείριου (λόγο των ακτινοβολιών) που θα επιδράσει τα μέγιστα με την νεαρή ζωτικότητα, τόσο στην πανίδα, όσο και στην χλωρίδα του πλανήτη. Οι καιρικές συνθήκες θα διασαλευτούν σε μεγάλο βαθμό, ώστε κατά τόπους παγετώνες αλλά και μεγάλες πλημμύρες θα πλήξουν την Γαία – Αίγα.

 Μέχρι τότε ειδικότερα οι κρατικές οντότητες της Ελλάδος, της Τουρκίας, του Ισραήλ αλλά και άλλων κρατών όπως είναι σήμερα δεν θα υπάρχουν, διότι πρέπει και επιβάλλεται να δημιουργηθεί νέα κρατική κοιτίδα, μια άλλη χωρικά τοπολογική κρατική λάρνακα της ζωής στην περιοχή. Σε 1η φάση θα ενωθούν τα Βαλκάνια και η Ανατολική Μεσόγειος… Μέση Ανατολή… θα γίνει (γίνεται) έντονη προσπάθεια με αργά πολιτικά μέσα, αλλά στο τέλος θα συμβεί με κεραυνοβόλο οπλιτικό τρόπο και αυτό γιατί επιβάλλεται να ενωθούν αυτές οι περιοχές…. και κανείς δεν θα μας ρωτήσει για αυτό, όχι μόνο εμάς αλλά και άλλους λαούς… το ζήτημα είναι το τι ρόλο θα διαδραματίσουμε εμείς για την περιοχή… αν κρίνω από το είδος του λαού και τους διοικούντες αυτού… την έχουμε…καταγαμήσει.!!

 …Κλύθι, πυρός νοερού βασιλεύ, χρυσήνιε Τιτάν, κλύθι, φάους ταμία, ζωαρκέος, ω άνα, πηγής αυτός έχων κληίδα και υλαίοις ενί κόσμοις υψόθεν αρμονίης ρύμα πλούσιον εξοχετεύων. κέκλυθι• μεσσατίην γαρ εών υπέρ αιθέρος έδρην και κόσμου κραδιαίον έχων εριφεγγέα κύκλον πάντα τεής έπλησας εγερσινόοιο προνοίης…. (βλ. και Πρόκλου Ύμνοι, Εις Ήλιον 2.20 – 3.4).

 ….η μεν γαρ Ίππα του παντός ούσα ψυχή και ούτω κεκλημένη παρά τω θεολόγο τάχα μεν ότι και εν ακμαιοτάταις κινήσεσιν αι νοήσεις αυτής ουσιώνται, τάχα δε και δια την οξυτάτην του παντός φοράν, ης έστιν αιτία, λίκνον επί της κεφαλής θεμένη και δράκοντι αυτό περιστρέψασα τον κραδιαίον υποδέχεται Διόνυσον· τω γρα εαυτής θειότατω γίγνεται της νοεράς ουσίας υποδοχής και δέχεται εγκόσμθιον νουν…. (βλ. και Πρόκλος Σχόλια στον Τίμαιο του Πλάτωνα 1.407.24 - 1.408.2).

 Η ψυχή – μήτρα του κόσμου – Αρκαδίας, ενεργοποιεί δια της ουράνιας οδού την Στύγα, δηλαδή το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο – ισχύς της γαίας… είναι γνωστό ότι η Γαία διαθέτει ένα μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα – πεδίο όπως διακρίνει κάποιος σε μια γραμμικά δισδιάστατη χαρτογράφηση του πλανήτη. Οι Λατίνοι καλούσαν την Γαία – Αίγα, ως Tellus – uris, δεικνύοντας έτσι τα τελουρικά ρεύματα του χώρου. Η  Λεκάνης της Τηθύς δηλαδή η Μεσόγειος  που  όταν αναφερόμαστε στις  μυθολογικές Τηθύς και Θέτις (μήτηρ του Αχιλλέα) αναφερόμαστε εννοιολογικά ότι είναι η υγρασία και η ξηρότητα σε συνάφεια.

Υ.Γ Ότι φάγατε...φάγατε.....ότι ήπιατε...ήπιατε...ως εδώ ήτανε ,καλά περάσατε αλλά έως εδώ  ήτανε κομματικά κοπρόσκυλα του κερατά.Με βίαιο τρόπο θα καθαρίσει η Ελλάς...από όλα αυτά τα σκουπίδια που λυμαίνονται την πατρίδα των Ελλήνων...και μιλάω για Έλληνες...ούτε για Ν.Δούληδες....ούτε για Χρυσαυγόπουλα, ούτε για Τσιριζόπουλα....ούτε για φασίστες, ούτε για κομμουνιστές, ούτε για υπόλοιπα σκατά και την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα.
Ζείτε  σε μια χώρα που έχει το όνομα ΕΛΛΑΣ..... Δηλαδή κατ’ ουσίαν βρίσκεστε μέσα σε λίκνο – θερμοκοιτίδα, ηλεκτρομαγνητική ίππη, χαοτικών καταστάσεων ... ώστε να χωρίσει η ήρα από το στάρι....και οι Έλληνες από τους ΜΗ Έλληνες.!! Όσοι είναι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και αν χαθει ο Αλιεκσης ο Κουλης ο Αδωνις ο Παγκαλος ο Κατακαμμενος ο Φιλης ο Παπαχριστοπουλος η Ντορα Μητσοκουβελομπακογιαννη με τι γελαμε υστερα?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" με τι γελαμε υστερα? "

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να γελάσει κανείς...Εσύ μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει;;;Αν κάνεις μία γυναίκα να γελάσει, μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις. Έτσι κι αλλιώς το χιούμορ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας σε κάθε είδους συναναστροφή. Είναι κι αυτό ένας δείκτης ευφυίας.

Παράδειγμα εγώ γελάω έξω με τα χάλια των άλλων.!!
Και μέσα μου αρέσει να βλέπω Λουι Ντε Φινέ..." Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ" είναι ότι καλύτερο σου το συνιστώ.

https://tinyurl.com/y8uw35sy

https://tinyurl.com/ycc7wtql

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η οδήγηση της καλόγριας....όλα τα λεφτά.!! χαχαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπορείς να γελάσεις τόσο εσύ όσο και άλλοι...με τις βλακείες που λέγονται και γράφονται μέσα στο ίντερνετ....παράδειγμα κάποιος βλάκας έγραψε σε κάποιο αμφιβόλου αξιοπιστίας σάϊτ, ότι η Σήμενς θα κάνει επένδυση 35 δις στην Τουρκία και από τότε το έχουν αντιγράψει και αναπαραγάγει ένα σωρό ιστοσελίδες.
Χωρίς έστω και μια από αυτές, να αναρωτηθεί η να ερευνήσει, για το κατά πόσον η είδηση είναι αλήθεια η φέϊκ νιούζ, η λάθος στη μετάφραση, η λάθος κατανόησης, η και συνδυασμός κάποιων εξ' αυτών.
Γεγονός που καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το συντριπτικό ποσοστό των αρθρογραφούντων στα σάϊτς, είναι όχι απλώς αστοιχείωτοι, αλλά και χαμηλού αντιληπτικού επιπέδου.
Εφόσον, επένδυση 35 δις ευρώ δεν έχει γίνει ποτέ στον κόσμο, ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητος.

Γαμιέσαι η δεν γαμιέσαι μετά στα γέλια;;

Ανώνυμος είπε...

Το βλήμα που μας κυβέρνησε:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=zudNFJ-7EPs
Το φτύνει για να μην παχύνει; Το είδα:
http://ermionh.blogspot.com/2018/09/fast-food.html
Μερικοί μπορεί να πουν ότι είναι για γέλια (Ανων. 1:17), δυστυχώς εγώ το θεωρώ απίστευτα τραγικό να μας κυβερνάνε τόσο γελοία ανθρωποειδή! Άλλο το αστείο και άλλο το γελοίο...
Πάντως δεν είναι μόνο οι σεισμοί, ηφαίστεια και τυφώνες:
Ένας Νιγηριανός έχει αναγνωριστεί ως η αρχική πηγή του Monkeypox στο Ηνωμένο Βασίλειο.
http://ermionh.blogspot.com/2018/09/monkeypox.html
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α όντως το βίντεο είναι τραγικό....και είναι τραγικό αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το "πράγμα" πήγαν και το ψήφισαν εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων.
Επίσης το Monkeypox είναι μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από τον ιό του Monkeypox που μπορεί να εμφανιστεί σε ορισμένα ΖΩΑ. Και εδώ είναι το περίεργο κάποιοι μπορεί να έχουν δύο πόδια η δύο χέρια...αλλά δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.!!

Και κάτι για να γελάσουμε.
https://tinyurl.com/yc7z9kva

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Να ενημερώσω ότι οι ανακατευθύνσεις δεν λειτουργούν....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ Ρένο...μόλις τους δοκίμασα όλους και σε μένα ανοίγουν κανονικά.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σου τους στέλνω αλλιώς.

https://tinyurl.com/yd4krkad
https://tinyurl.com/ya4kp8qe
https://tinyurl.com/y7tdzoxg
https://tinyurl.com/y7kwg6bf
https://tinyurl.com/y8vrxmzy
https://tinyurl.com/ybb75xzn

Όλα είναι ατμός.... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ok.... τώρα ανοίγουν

Γιάννης είπε...

Καλησπέρα αρθογραφε. Καινούργιος στο ιστολόγιο. Θα ήθελα αν μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις, το πως ενώ θα δημιουργηθεί ενα καινούργιο βαλκανικό κράτος υπο την αιγίδα των ανθελληνων ξένων κέντρων και της γκαμπαλ, εμείς οι Έλληνες θα καταφέρουμε να επιζησουμε και να σώσουμε τον ελληνισμό . Πως να μη φοβόμαστε ειδικά οταν είμαστε ηθικά ξεπεσμενοι σαν λαος. Εκεί στο τελος μου εντυπωθηκε μια αντίφαση. Αν μπορείς σε παρακαλώ βοήθησέ με.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θα ήθελα αν μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις, το πως ενώ θα δημιουργηθεί ενα καινούργιο βαλκανικό κράτος υπο την αιγίδα των ανθελληνων ξένων κέντρων και της γκαμπαλ, εμείς οι Έλληνες θα καταφέρουμε να επιζησουμε και να σώσουμε τον ελληνισμό "

Αγαπητέ Γιάννη...πουθενά δεν έγραψα ότι θα δημιουργηθεί ένα βαλκανικό κράτος με το όνομα " Μακεδονία" ,αυτό που έγραψα είναι ότι ο παγκόσμιος εβραισμός θέλει να δημιουργήσει αυτό το κρατίδιο για τα δικά τους συμφέροντα. Άλλο όμως το τι θέλουν αυτοί και άλλο το τι θα γίνει στο τέλος...ο Αριστοτέλης έγραψε για την ετερογονία των σκοπών...άλλο τι θέλουν οι επικυρίαρχοι και άλλο το τι θέλει το Σύμπαν.

Οι Έλληνες έχουμε καταφέρει να επιζήσουμε κατά το παρελθών απο 3 θανάσιμα χτυπήματα...θα αντέξουμε και αυτήν την φορά διότι είμαστε ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΦΥΛΗ.