ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΧΙΛΙΟΙ ΕΚΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟΙ ΗΛΙΟΙ (VI) (τελευταίον)

ΜΕΙΔΙΑΣ ο Συγγράφων :

ΣΩ: Η αλήθεια είναι απλή και επαναστατική και είναι επώδυνος μεν πλην σωτήρια όπως ένα πικρίπιοτο φάρμακο και μια λεπτή χειρουργική επέμβασις. Οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι, νάρκισσοι και ευθυνόφοβοι γι αυτό και σπάνια, συμπτωματικά και για απελπιστικά σύντομο χρόνο συμβαδίζουν μαζί της. Η ομορφιά και η γνώσι-σοφία δεν έχουν σύνορα ούτε ιδιοκτήτες. Η πολιτική όμως και η θρησκεία έχουν και έτσι καταστρέφεται το κλίμα των θεών.

ΣΙ: Αλήθεια ποία; 

ΣΩ: Ο θεός τον έμφρονα ή Έλληνα άνθρωπον εις τον δαιμόνιον και προνομιούχον αυτόν περιαιγαιακόν χώρον, τον οιονεί κλιματικόν, γεωγραφικόν και διατροφικόν παράδεισον, δεν τον εδημιούργησε; Αυτό τουλάχιστον, γένννησις Διός και Απόλλωνος εν Ελλάδι, συμβολίζουν και αλληγορούν.

ΣΙ: Αι ελληνικαί Γραφαί προφανώς. Αλλά αι ιουδαιοχριστιανικαί; Διότι την σήμερον ημέραν αυταί αι δεύτεραι έχουν τον κύριο θρησκευτικό, πολιτικό ακόμα και επιστημονικό λόγο.

ΣΩ: Ελληνικαί και αυταί είναι. Παρακεχαραγμέναι βέβαια, τροποποιημέναι και περιτετμημέναι κατά το θεοκρατόδουλον ασιατικούν θρησκευτικόν δοκούν. Είναι μανούλαι γαρ εις την πλαστογραφίαν και παραχάραξιν της ιστορίας και της θρησκείας ανέκαθεν οι καθ’ Όμηρον ¨απατήλεια ειδότες¨ Φοίνικες.

ΣΙ: ¨Παγκόσμιο ιερατείο ελέγχου και παραχαράξεως της πραγματικότητος¨ λοιπόν;

ΣΩ: Ακριβώς. Η οιαδήποτε επιστημονική γνώσις και ανακάλυψις, ιστορία,θρησκεία κ.λ.π. προτού κοινοποιηθή παγκοσμίως, και ίνα γίνη αποδεκτή, περνά υποχρεωτικώς από την Προκρούστειον παραμορφωτικήν ιδεολογικήν κλίνην των παγκοσμίων δυναστών και εκμεταλλευτών του ανθρώπου.

ΣΙ: Φαντάζομαι τον λόγο. Για να παραμείνη ο άνθρωπος ως έχει, αμαθής, ημιμαθής και υπόδουλος, εργατικός μέχρι και  ερωτικός σκλάβος, υποχείριο των διεστραμμένων τυράννων του.   Δυτυχώς ολίγοι αντιλαμβάνονται αυτό.

ΣΩ: Ευχαριστώ την αρετή της φαντασίας σου, φίλτατε Ο άνθρωπος έχει υπερφυσικές δυνατότητες. Προδιαγραφάς θεού. Υπάρχει όμως μια προαιώνια σατανική σπορά υπερανθρώπων, κρονειοτιτανικής κοπής, που έχει για θεό της την εξουσία και το ψεύδος και θέλει τους ανθρώπους αγελαία κτήνη και κτήματα αυτής.

ΣΙ: Ο αρχαίος όφις, μια ημιανθρώπινη φυλή σατανικών συνωμοτών. Γιατί βουίζει τα διαδίκτυο για σατανικά μη γήινα όντα και σχέδια.

ΣΩ: Το γεγονός πάντως είναι ότι απεχθάνονται και καταστέλλουν διακριτικά πάσα μορφή ελευθερίας και αλήθειας που οδηγούν τον άνθρωπον εις τον φυσικό του ευγενή προορισμό.  

ΣΙ: Τον μινωταυροκτόνο Αθηναίον Θησέα ιδείν αδυνατώ.

ΣΩ: Μα ο θεός θεός είπαμε αποκαλύπτεται ως το άριστον ατμοσφαιρικόν κλίμα, το άριστον κλίμα της δημιουργίας. Δίας, Ζευς ποιητικώς-αλληγορικώς, εις τον οποίον αυτόν ύπατον θεόν υπάγονται και όλα τα υποδεέστερα πλανητικά, τοπικά κλίματα ή θεοί και δυνάμεις.

ΣΙ: Γνωστά αυτά. Όπως και το ότι οι βάρβαροι σύμβολα και μνημεία δουλοτυραννικής εξουσίας αφήνουν πίσω τους ενώ οι Έλληνες απελευθερωτικού πολιτισμού και επιστήμης.Και λοιπόν;  

ΣΩ: Το προδημιουργικό κλίμα, το κλίμα του αδιαμορφώτου αλληλοφαγικού χάους, δεν συμβολίζει και ο θεός Κρόνος;

ΣΙ: Αι ιουδαιοχριστιανικαί γραφαί όμως λέγουσι ότι ο θεός έπλασε.σε έξι περιόδους-ημέρας τον κόσμον και τον άνθρωπον.

ΣΩ: Ναι, ίδρωσε πολύ ως φαίνεται διό και κάθισε την εβδόμην ξεϊδρώσαι.

ΣΙ: Ούφ! Κι εγώ ένα ιδρώτα τον έχω τώρα.

ΣΩ: Χα. Έλα ηρέμησε, όλα αλληγορίαι είναι.

ΣΙ: Δηλαδή;

ΣΩ: Αι χείρες του δημιουργού αλλογορούν τον ουρανόν και την μητέρα γη, την γεννώσα και δεχομένη ως νεκρούς πάντας ημάς, το δε πνεύμα αυτού αποτελεί το οξυγόνον της ζωής των εμψύχων όντων.                     

ΣΙ: Και ο άνθρωπος πότε και πώς εγεννήθη;

ΣΩ: Μάθε λοιπόν κι αυτό: Όλοι αρχικώς Έλληνες και εν Ελλάδι εγεννήθησαν οι γήινοι άνθρωποι. Προ αμνημονεύτων  λοιπόν ετών, κατά κύματα εκ του ιδίου λίκνου ανά την γην αποικιακώς εξακτινωθέντες και συν τω χρόνω εκβαρβαρωθέντες και εκφυλισθέντες κατά το μάλλον ή ήττον υπό των αρχαιοτέρων εν τω μεταξύ εκβαρβαρβαρισμένων ελληνικών φύλων, οι πλησίον της Ελλάδος αποικήσαντες ολιγότερον βάρβαροι και οι απομεμακρυσμένοι εξ αυτής όσον τόσον περισσότερον.   

ΣΙ: Απίστευτο λίαν ακούγεται. 

ΣΩ: Κι όμως επιστημονικώς όλο και επιβεβαιούμενον όσο και συγκαλυπτόμενον από την των πλανητικών κυριιάρχων αρχισυνωμοτών της σιωπής και συγκαλύψεως οίτινες πάντως ου παύουσι συκοφαντείν συστηματικά τους αποκαλύπτοντες την συνωμοσίαν των ως συνωμοσιολόγους και ψυχοπαθείς αιθεροβάμονες.

ΣΙ: Είπαμε από εδώ, την Ελλάδα και τον αρχετυπικόν Έλληνα  ξεκίνησαν, διέρχονται και θα καταλήξουν και πάλι μια μέρα όλα, τους ιστορικούς ιερούς τόπους της ανθρωπότητος,

ΣΩ: Γι αυτό και κόκκινο πανί αποτελεί αφ’ ότου απώλεσε την πλανητικήν ηγεμονίαν ο τόπος και ο λαός αυτός για τους εχθρούς του ελευθέρου ανθρώπου όσο και τόπος προσκυνήματος των ελευθέρων και σοφών αρίστων της γης. Γι αυτό αι τόσαι συκοφαντίαι, θρησκευτικαί διώξεις και γενοκτονίαι που σήμερα έχουν δραματικώς κορυφωθή.

ΣΙ: Προφανώς.

ΣΩ: Και γαρ ο ιερός χώρος αυτός, κλιματολογικώς και διατροφικώς (Ζέα-Δήμητρα και Ελαία-Αθηνά), περιούσιος εστί και υπερτερών παντός άλλου επί γης γεννών και εκτρέφων τον  ευφυή άνθρωπον, τον Έλληνα, τον  εν δυνάμει (=υιόν θεού) αθάνατον θεόν.

ΣΙ: Εκ της γης, γηγενής και αυτόχθων, άρα ο πρώτος άνθρωπος ανεφύη όπως οι επιφανείς αρχαίοι έλληνες σοφοί εν χορώ μαρτυρούσι.

ΣΩ: Το πλατωνικόν εκείνο ¨ουράνιον φυτόν¨ ει ενθυμείσαι. Ο αυτόχθων πρώτος άνθρωπος εγεννήθη την αστρονομικήν εποχήν του Κρόνου. Ο εξ αυτού δε προελθών, ο εκ σπέρματος των διαχωρισθέντων φύλων γεννώμενος άνθρωπος, την ενεστώσαν εποχή του Διός σηματοδοτεί. Άλλο συγκλονιστικά επαναστατικό θέμα, αστρονομικώς αποδεικνυόενο πλην αποσιωπημένο κι αυτό...

ΣΙ: Πλάτων, ¨Πολιτικός¨, βιβλίον δεύτερον, ξέρω. .

ΣΩ: Η γη ως γνωστόν όπως όλοι οι πλανήται εκ της διακορπισθείσης κόνεως των θανόντων και εκραγέντων ηλίων-άστρων συνεκροτήθη.

ΣΙ: Η ζωή, ένα χωρίς αρχή και τέλος, ανακυκλούμενον και ανανεούμενον θαύμα. . 

ΣΩ: Ο μέγας πανάρχαιος ουρανός και χρόνος γαρ ου μόνον  θνητούς ανθρώπους μεταξύ των άλλων δημιουργεί, προπλάσματα ανθρωποθεών αθανάτων, αλλά και εις τον ολύμπιον πόλον αυτού αθανάτους νήσους αίτινες και θεούς αυτόχθονας αθανάτους γεννώσι ώσπερ και η ημετέρα γη άνδρας θνητούς...

ΣΙ: Και οι θεοί για ποιο σκοπό υπάρχουν; 

ΣΩ: Όχι πάντως για το αιωνίως ανατολίτικο ραχατεύειν και ερωτοτροπείν και πολλώ μάλλον για το εξουσιάζειν, εκμεταλλεύεσθαι και απομυζάν τα κατώτερα όντα όπως επί γης συμβαίνειν βλέπομε, αλλά το κατά Δίκην και Σοφίαν επιστατείν, φροντίζειν, συντηρείν και επικοσμείν, το όλον θαυμαστόν έργον του Δημιουργού, φυλάσσοντες αυτό από πάσης φθοράς, ρυπάνσεως, βρωμιάς όπως και πάσης, ανθρωπίνης και μη, καταχρήσεως και ύβρεως.  

ΣΙ: Και φθάνουν μέχρις εδώ οι θεοί αυτοί, δδάσκαλε; Διότι ουκ ολίγης και ημείς οι γήινοι δεόμεθα ουρανίας ευταξίας και καθαρότητος.

ΣΩ: Εί έχεις πάντως νουν νήφοντα και καρδίαν καθαράν, ρυθμόν φυσικόν, τάξιν και αρμονίαν, αυτομάτως και οι αντίστοιχοι γεννώνται μέσα σου αγαθοί θεοί. Γιατί όχι; 

ΣΙ: Θεοί… Αι θρησκείαι δεν βοηθούν εδώ; 

ΣΩ: Ο άνθρωπος είναι μεν εν δυνάμει θεός αλλά για την ώρα λόγω θρησκευτικού συστήματος τω πνεύματι απενεργοποιημένος.Αφού και άπαξ και θρησκοποιείται χάνει την επαφή με τον ανώτερο ελεύθερο πνευματικό εαυτό του. 

ΣΙ: Τόσο χάλια δηλαδή; Ως ο υπάγων δια μαλλίον και κεκαρμένος επιστρέφων; Ο άνθρωπος θα γίνη ποτέ αθάνατος θεός;

ΣΩ: Εν καιρώ τω δέοντι φυσικά και συμπληρώσας τα υποχρεωτικά μαθητικά έτη-βίους. Και οι ανθρωποθεοί από άνθρωποι ξεκίνησαν.

ΣΙ: Σοβαρολογείς;   

ΣΩ: Είμαστε το θνητό παρελθόν των αθανάτων θεών όπως και αυτοί το μέλλον ημών, όντων αυτών εν ταυτώ υιών και πατέρων ως προς ημάς.  

ΣΙ: Πα, πα, πα. Ω, πώς χαίρομαι τους αθανάτους σου λόγους ακούειν! Άρα γι αυτό ποθούμε τόσο πολύ την αθανασία!

ΣΩ: Χωρίς την Ιθάκην της αθανασίας το ταξίδι της θνητότητος ουκ αν είχε νόημα και σκοπόν ουδένα.

ΣΙ: Ποιος το λέει αυτό;  

ΣΩ: Οι Έλληνες φιλόσοφοι, οι γνήσιοι ανταποκριταί των θεών, αυτοί που πέταξαν τις γραφειοκρατικές, κερδοσκοπικές, εξουσιαστικές  θρησκείες στον κάλαθο των αχρήστων κι άνοιξαν, ελευθέρωσαν τον δρόμο του πνεύματος για την επιδίωξι της αθανασίας, αυτοί το είπαν. Αυτόν τον δρόμο που από καιρού τώρα δυστυχώς ανέκοψαν και διέστρεψαν οι Κρόνιοι Φοίνικες και οι απόγονοί των Εβραίοι ¨για μια χούφτα δολάρια.¨

ΣΙ: Αυτός ο θεός Πλούτων του Αριστοφάνους βέβαια. Μέγας θεός κι αυτός. 

ΣΩ: Το εμπόριο του θεού και σωτηρίας της ψυχής ή αλλιώς θρησκεία αποδεικνύεται ιστορικώς ως η πιο επικερδής και μακρόβιος επιχείρησις και θεσμός. Όσο η πελατεία δυστυχεί τόσο και αυξάνεται και περισσότερα επενδύει-παίζει στο όνομα του θεού, του θεού θεού της τύχης ουσιαστικά, αυξάνοντας τα κέρδη της πιο πλουσίων επιχειρήσεων στον πλανήτη όπως συμβαίνει και με τους στοιχηματικούς οργανισμούς.

ΣΙ: Ο εθισμένοι πιστοί χάνουν τα πάντα, πρώτα την ψυχή τους και μετά τα λεφτά και τις κληρονομιές τους.

ΣΩ: Η σωτηρία της ψυχής περνά από άδειες τσέπες και μυαλά.

ΣΙ: Σατανικά πράγματα.

ΣΩ: Μαζοχοαυτοκτονικά. Αφού φθάνουσι θεωρείν τον ευνουχισμό, τόσο τον ερωτικό όσο και τον πνευματικό αυτοακρωτηριασμό, πράξι ηρωισμού και αγιότητος.

ΣΙ: Υπάρχει λοιπόν και θρησκευτική Ύβρις!

ΣΩ: Αν και υπάρχει τι υγιέστερον και τερπνότερον του κατά καιρόν δροσίζειν ερωτικώς το έτερον ήμισυ;

ΣΙ; ¨Παν μέτρον άριστον¨ και ¨μηδέν άγαν¨ είπαμε.   

ΣΩ: Αλλά οι θεοί και πάλι με τα παιδιά των τους Έλληνες, όχι τους ψευδέλληνες φυσικά, πέπρωται και πάλιν τον ουράνιον δρόμον της αποθεώσεως γεφυρώσαι και τον άνθρωπον ελευθερώσαι. Άλλωστε γι αυτόν τον λόγο υπάρχουσι και λειτουργούν και οι ουράνιοι θεοί. 

ΣΙ: Οι Εβραίοι όμως έχουν το χρήμα και τα μέσα.Του κατώτερου θεού παιδιά αμαρτωλά κι αυτά. 

ΣΩ: Λατρεύοντες την απόκτησι του χρήματος για θεό επί θυσία της ανθρωπιάς, της αλήθειας  και της ελευθερίας γινόμαστε όλοι εβραιόψυχοι. 

ΣΙ: Όταν η τσέπη γεμίζει αντιστοίχως η ψυχή αδειάζει.

ΣΩ: Το πνεύμα ως αλήθεια, ελευθερία, πατριωτισμός και ανθρωπισμός κάνει πάντως την ανθρώπινη, την ελληνική  διαφορά.  Οι θεοί εν τω μεταξύ ουκ επεμβαίνουσι. Έχουν άλλα πιο σοβαρά καθήκοντα επιτελείν. Άλλωστε τα αποτελέσματα, την πνευματική αναβάθμισι ή υποβάθμισι και μοίρα των ψυχών εις το μέγα άθλημα της αθανασίας, καθορίζει και κρίνει η απροκατάληπτος Δίκη. Η δε αθανασία δίνει τον απαραίτητο χρόνο για την τελείωσι όλων των των θνητών αγωνισμάτων. 

 ΣΙ: Ο κόσμος, τεχνολογικά στα ύψη, πλην ουδόλως ευτυχισμένος. Και δεν μιλάμε μόνο για τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες,  τους φτωχούς.  

ΣΩ: Μη ούσης δικαιοσύνης και πολιτικού πολιτισμού. Δεν σού κάνει εντύπωσι ότι όλα τα κράτη σήμερα αποκαλούνται και αναγνωρίζονται ως δημοκρατικά;

ΣΙ: Παγκοσμιοποιημένη δημοκρατία Χμ, Δεν έχεις άδικο . Ακόμα  και η Αλβανία και η Ρωσία, κράτη άνευ δημοκρατκής παραδόσεω ς.

ΣΩ: Δεν είναι ύποπτο αυτό;  

ΣΙ: Πολύ. Αφού επιβάλλεται υπό των μεγάλων δυνάμεων υποχρεωτικά.

ΣΩ: Άρα εκ του πονηρού και εξαπατητικού και καταπιεστικού απορρέει αυτή η δημοκρατία.

ΣΙ: Το ίδιο υποχρεωτική όπως η θρησκεία και ο νηπιοβαπτισμός της.

ΣΩ: Για το καλό μας εννοείται.

ΣΙ:  Δημοκρατορία.

ΣΩ: Χα! Πλουτοκρατία-τιμοκρατία-τυραννία λέγεται, πλανητική κυριαρχία του ασυδότου και ανεξελέγκτου παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου, ιδιαίτερα του  πανισχύρου τραπεζικού κεφαλαίου και του χρηματοπιστωτικού του συστήματος.

ΣΙ: Το οποίον κατέχει και ελέγχει τυραννικώς εις βάρος των εθνικών κρατών η γνωστή φυλή μέσω δανεισμών, χρεωκοπιών και πολέμων.

ΣΩ: Δημοκρατία όπως πουτάνα όλα. Τότε πώς τα μικρά δημοκρατκά κράτη  δεν γίνονται ανεξάρτητα και ισχυρά όπως τα μεγάλα;

ΣΙ:  Έλα ντε;  

ΣΩ: Μήπως επειδή τα κόμματα των φτωχών δημοκρατιών εξαγοράζονται πανεύκολα από τα οικονομικώς ισχυρότερα;

ΣΙ: Μάλλον.

ΣΩ: Άρα δεν έχουν πραγματική δημοκρατία αλλά δημοκρατική ξεονοκρατία. 

ΣΙ: Σαφώς.

ΣΩ: Δεν έχουν το βασικότερο: ανεξάρτητο δικαστική εξουσία, συνταγματικώς κατωχυρωμένη, έναντι τόσον της εκτελεστικής (πρωθυπουργός, υπουργοί ) όσον και της νομοθετικής (βουλή) εξουσίας.

ΣΙ: Εμείς εν Ελλάδι σήμερα έχομε;

ΣΩ: Ποτέ δεν είχαμε.

ΣΙ: Γιατί;

ΣΩ: Ο εκάστοτε  πρωθυπουργός εκλέγεται συνήθως ως δικτάτωρ τετραετίας , ελέχει και τις τρεις εξουσίες: διορίζει υπουργούς (εκτελεστική εξουσία) ελέγχει τους κομματικούς του βουλευτάς (νοοθετική εξουσία.)

ΣΙ: Ενώ έπρεπε τί ;

ΣΩ:  Εκλογή της δικαστικής ηγεσίας από το ίδιο το δικαστικό σώμα και η θητεία της μη λήγειν με την λήξι της κυβερνητικής θητείας.

ΣΙ: Αλλά εμένα το άλλο με εκπλήσσει και ανησυχεί.

ΣΩ: Το ποίον;

ΣΙ: Τόσοι σεβάσμιοι ακαδημαϊκοί, πανεπιστημιακοί, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι  κ.λ.π.ακόμα  και ιεράρχαι και να. τόσο εκπαιδευτικό και πολιτικό σύστημα ουδείς, μα ουδείς τολμά ανάστημα και λόγον υψώσαι και τοιαύτα όπως τα μεταξύ ημών διαμειβόμενα εις τον λαόν ανακοινώσαι και ενημερώσαι και την πατρίδα διασώσαι;

ΣΩ: Όλοι σεσηπότες, σάπιοι και δουλόμισθοι, ημιμαθείς και πολυμαθείς και μη σοφοί ως θα έλεγεν και ο Ηράκλειτος. Τέτοιους παράγει και ανακυκλοί το διεφθαρμένο σύστημα. Κατ’ εικόνα και ομοίωσιν βλέπεις.

ΣΙ: Πράγματι. Το σύστημα φροντίζει γι αυτό.

ΣΙ: Ο επιστάτης του σουλτανικού χαρεμίου μόνο ως ευνούχος ήτοι ερωτικώς ακίνδυνος δύναται το αξίωμα αυτό ασκείν.  Το αυτό συμβαίνει και με όλα τα ανώτατα αξιώματα.  Όλοι ηθικοπνευματικώς και σωματικώς, ενίοτε και ερωτικώς, ευνουχισμένοι και διεστραμμένοι ανέρχονται σ’ αυτά.

ΣΙ: Ο σατανικός τρόπος του Κρόνου δια το έχειν υποχείριον και ελέγχειν απόλυτα την εξουσιαστικήν ιεραρχικήν του πυραμίδα. 

ΣΩ: Οκόσμος αυτός στηρίζεται εις μιαν αστρονομικών διαστάσεων ,έλεγεν αν τις, οικονομικήν τραπεζικήν απάτην…

ΣΙ: Την κοπήν και δανεισμόν χρήματος από μη εθνικές κρατικές τράπεζες;

ΣΩ: Ακριβώς. Απάτην βαβυλώνεια ήτις και τον προηγούμενον ελληνοατλάντιον πολιτισμόν κατέστρεψε και τον παρόντα μέλλει προσεχώς καταστρέψαι εάν δεν ενργοποιηθώσι εγκαίρως οι λαοί και οι θεοί…    

ΣΙ: Η μισή ανθρωπότης, Αφρική, Ασία,  λιμοκτονεί κυριολεκτικά και η άλλη μισή βαθμηδόν πτωχοποιείται. Κι έπειτα κανείς δεν εκτιμά ό,τι έχει, ενώ υπερεκτιμά ό,τι δεν έχει.

ΣΩ: Έτσι είναι. Φώναζαν και ξήλωναν τα πεζοδρόμια, μεταπολεμικά, οι έξωθεν ντοπαρισμένοι Έλληνες αριστεροί, νομενακλατούρα, δημοσιογράφοι  και συνδικάτα, για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατικά δικαιώματα, φασισμό, δουλειά έξω η ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ κ.λ.π. μέχρι που μας βούλιαξαν δημοκρατικότατα στα μνημόνια, οικονομική χρεωκοπία, μετανάστευσι, ανεργία των νέων. Γερμανικό  προτεκτοράτο καταλήξαμε επισήμως, διάτρητα σύνορα του ¨εμπάτε σκύλοι αλέστε,¨ όπλα αγοράζειν και  στρατό έχειν ως μη έχειν, ει μη μόνο ωσεί Φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών, μέχρι και την Μακεδονία, όνομα και αλυτρωτικά  δικαιώματα Μακεδόνων δώσαμε στους σλαυόγυφτους επειδή διατάζει και πληρώνει ο κωλογερμαναράς… λούφαξαν τώρα οι κομμουναριστεροί αφού απεδείχθησαν εν τη πράξει, (¨αρχή γαρ άνδρα δείκνυσι¨) τα μεγαλύτερα κορόιδα, λουφάρια και προδοτάρια, έξωθεν άλλοι τούς κούρδιζαν και μίσθωναν ανέκαθεν, τόσα χαμένα χρόνια,  αλλά ποιος πληρώνει τώρα τα εθνικά μας χάλια αδιόρθωτα και τα σπασμένα;

ΣΙ: Και ταύτα απαριθμούντες ασιατικώς κλαίειν και θρηνείν στηθοτυπτόμενοι και αυτομαστιγούμενοι. 

ΣΩ: Αχ έτσι είναι δυστυχώς όπως το ίδιο λούφαξαν και οι ταλιμπανοχριστιανοί, άλλοι βολεψάκηδες σιγανοπαπαδιές κι αυτοί! το ταμείο να γεμίζοι κι ας αδειάζοι η πατρίς,  αυτοί που δεν αμφέβαλαν και συλλογίσθησαν ποτέ στη ζωή τους πώς η θρησκεία τους επεβλήθη διεθνώς, αν και, ομολογητέον, όλες το κάνουν, δια του εσφαγέναι το 90% των αλλοθρήσκων για να πιστεύση…  και επιβιώση το υπόλοιπο 10%, και ότι αυτό το 10% αποτελούμε όλοι εμείς οι ζώντες, εκφυλισθείσα σπορά δειλών και συμβιβασμένων, εμείς που λέμε ψέματα στον ανώτερο εαυτό μας και στον πραγματικό θεό του, γι αυτό και πάμε κατά διαόλου, αν και με τόσες δήθεν τεχνητές θεόσταλτες χριστοαιρέσεις και χριστοθρησκείες…

ΣΙ: Αλίμονο!

ΣΩ: Και οι οποίοι φωνάζομε και προσευχόμαστε με λόγια υποκριτών και δολοφόνων και νομίζομε καθαράν έχει την συνείδησι μας και τον παράδεισον ούτω εξασφαλίσαντες έχειν, γιατί δεν φτάνει ως εδώ επάνω ο αντίλογος και η οργή των αδικοσφαγιασθέντων 90%  και θυμάτων αυτής της θρησκείας της αγάπης, η οποία όμως θα φτάνει σίγουρα εκεί, όπου όλοι ανυπερθέτως μια μέρα θα καταλήξωμε για να δώσωμε τον λόγο της τελικής , αληθινής, και μη ευνοιοθρησκευτικής, κρίσεως , μέρος όπου θα εισακούωνται και θα κρίνωνται το ίδιο αι φωναί των θυτών όπως και των αθώων θυμάτων τους.   

ΣΙ: Και όμως αυτοί οι φαιοφορούντες κύριοι θρασύτατα και το αποτέλεσμα της μεταθανατίου κρίσεως προεξοφλούμενοι εμπορεύονται.

ΣΩ: Οι όσοι του κόμματος ημών αβλεπί εις τον παράδεισον, οι άπιστοι δε και αλλόθρησκοι από χέρι κατ’ ευθείαν εις την κόλασι. Θρησκευτική εγγύησις 100%.   Με μια μεταλαβιά στο εξουσιοδοτημένο θρησκευτικό συνεργείο του θεού έχεις καθαρίσας. 

ΣΙ: Για γέλια και κλάματα  εν τω άμα. 

ΣΩ: Αμ και το άλλο;

ΣΙ: Ποιο άλλο.

ΣΩ: Την ώρα της κρίσεως, σκέψου, τα μεν θρησκείας κρινομένας από την Δίκη ως αιμοχαρείς, εγκληματικάς και γενοκτονικάς οργανώσεις καταδικάζεσθαι και κολάζεσθαι και εις τα Τάρταρα ρίπτεσθαι , τους δε πιστούς-μέλη αυτών  των θρησκειών αναμένειν εν τω μεταξύ ,εναγωνίως όσο και βλακωδώς, τον υπεσχημένον υπό των καταδικασθέντων οργανώσεων αυτών τον αιώνιον παράδεισον αποκτήσαι.

ΣΙ: Βαβαί! Όπως οι περιμένοντες τους υπεσχημένους υψηλούς τόκους λαβείν των καταθέσεών τους, των ηθικών κεφαλαίων τους εν προκειμένω, από τράπεζες ήδη χρεωκοπημένες και των κεφαλαίων των αυτών ήδη μετά των τόκων απωλεσθέντων .

ΣΩ:  Και όπως οι κακόμοιροι τότε Αλβανοί,  θύματα  των χρηματιστηριακών πυραμίδων, θυμάσαι;

ΣΙ: Θυμάμαι πώς ού;

ΣΩ: Άρα η πίστις στο θεό δεν σώζει, είναι ματαία και λανθασμένη, όταν το ορθώς σκέπτεσθαι λιποτακτεί από το πνευματικό του καθήκον προφασιζόμενο το θρησκευτικό.

ΣΙ: Όπως κι εσύ δάσκαλε είπας, ¨πίστι στον θεό χωρίς ανάλογο πίστι στον άνθρωπο είναι ατελής και ανορθόδοξος.¨

ΣΩ: Ου μην αλλά και όστις χρησιμοποιεί αυθαιρέτως το όνομα του θεού για λόγους πολιτικοθρησκευτικού προσηλυτισμού ως και κατακτήσεως και νομής της εξουσίας, αυτός είναι σατανικότερος του πλέον αθέου και σατανικού.

ΣΙ: Μελαγχολώ. Διότι ημείς οι αγνοί Έλληνες πατριώτες, οι πολιτικώς και θρησκευτικώς  απαραταξίαστοι και αφανάτιστοι, οι ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί,  από κανένα δεν  ωφελήθημεν ποτέ αριστεροδέξιον κόμμα. Ου μην αλλά υπό διωγμόν αρχαιόθεν διατελούμεν αμφοτέρωθεν ώσπερ κοινοί του ποινικού δικαίου εγκληματίαι!

ΣΩ: Αγάπα την πατρίδα, την φυλή και το έθνος σου, τέκνον εμόν, την αληθή ταυτότητα του ελευθέρου και εναρέτου ανθρώπου, ως σεαυτόν και τότε θα νιώσεις κυοφορείν μέσα σου τον αληθινό θεό και λαμβάνειν την άνωθεν ενίσχυσιν και παρηγορίαν, το νέκταρ και αμβροσίαν των αγνών ηρώων.

ΣΙ: Προσπαθώ.

ΣΩ: Και θα διαπιστώσεις γιατί το εύελπι και παρήγορον πνεύμα της αρετής τας ταπεινάς και καθαράς καλύβας των δικαίων τιμά και προτιμά επισκέπτεσθαι και καθόλου τα ψυχρά και απαίσια μέγαρα των εκφύλων τυχοδιωκτών και φιλαργύρων εθνοπροδοτών.

ΣΙ: Ωραία ακούγονται και παρήγορα όλα αυτά όσον και δύσπορα ενώ χάνεται η ιερά ημών πατρίς, η Ελλάς, το χρυσωρυχείο της ιστορίας, του πολιτισμού και του πνεύματος.

ΣΩ: Αγαπώσι  αλλά και φθονούσι. θέλουν την Ελλάδα άνευ Ελλήνων. Γι αυτό και εμποδίζουσι, λυσσωδώς και παντί τρόπω, την οικονομικήν και πολιτικήν, ακόμα και την δημογραφικήν, φυσικήν ανάπτυξί της. Αλλά είμαστε ευκλεή τέκνα και διαχειρισταί ημείς της πιο μεγάλης κληρονομιάς και ελπίδος της ανθρωπότητος. Θα νικήσωμεν εν τέλει, οι άγγελοι εσμέν του πιο ιερού πεπρωμένου,  δεν θα τους κάνωμε το χατήρι.

ΣΙ: Ελλάς ή τέφρα. Φυλάμε Θερμοπύλες αρχαιόθεν εμείς, εν πολέμω και εν ειρήνη.

ΣΩ: Η μόρσιμος ημέρα της δικαιώσεως ημών εγγύς. και μετανοημένοι επιστρέψονται και όσοι εκπατρισθέντες Ηρακλειδείς...

ΣΙ: Ελλάς εν αδικία, θεός εν εξορία.

ΣΩ: Και άνθρωπος εν αιχμαλωσία. 

ΣΙ: Εγκρίνω και επαυξάνω.

ΣΩ: Έτσι.  Και όπως τα λέμε δυο μεγάλες κουβέντες είπε εκείνος ο Ρώσος συγγραφεύς, μεγάλες μεν, άστοχες δε αμφότερες. Το  πρώτο ¨Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο.¨ Λάθος, η αγωνιστική φιλοσοφία και η φιλοπατρία, ο αρρενωπός ηρωισμός θα σώσει τον κόσμο πραγματικά. Η ωραιοπάθεια και η τρυφή μόνο ντιντήδες και δειλή, δουλική θηλυπρέπεια παράγουσι, προδότας του φύλου των και των ιερών και οσίων της φυλής των.

ΣΙ: Και το άλλο;

ΣΩ: Το ¨Εάν δεν υπάρχη θεός, όλα επιτρέπονται¨ λάθος κι αυτό, ίσα- ίσα το αντίθετο συμβαίνει, οι θρησκευτικοί πόλεμοι το αποδεικνύουν, οι πιο αιματόβρεκτοι της ιστορίας εξ όλων,  του γαρ θεού διατάσσοντος και αδειοδοτούντος (του εξουσιοδοτημένου κόμματος του θεού αυτού εννοείται) τότε όλα  επιτρέπονται.

ΣΙ: Η άποψί σου αιρετική ομολογουμένως, σπάζει ορθόδοξα κόκαλα.  Πολιτικάντη, πασνσυγχωρητή ψηφοσυλλέκτη καταντήσαμε τον θεό, όταν ο θρησκευτικός προσηλυτισμός του αγιάζει και τα πιο ανήθικα μέσα και εκπλένει και τους πιο ανόσιους και αδίστακτους σκοπούς των ανθρώπων.

ΣΩ: Φιλοσοφική και μη αιρετική είναι. Καθολική, πραγματική μάλλον και καθόλου  εξωπραγματική όπως αι θρησκευτικαί απολυτότητες. Η μόνη βαστάζουσα τα όπλα της Αθηνάς, το σοφό μέτρο της ανδρείας, της ειρήνης και του πολέμου, αυτή και όχι ο αιμοδιψής Άρης ή η τρυφηλή Αφροδίτη.

ΣΙ: Αλλά τι μένει απ’ την χαρά της ζωής, αν αφαιρέσης την ηδονή;

ΣΩ: Και όμως η πιο συχνή και κρυφή ύβρις των ανθρώπων  σ’ αυτήν εστιάζεται.

ΣΙ: Περίμενε. Συχνή και κρυφή είπες;

ΣΩ: Παρακμή και εκφυλισμός διέρχονται απαραιτήτως δια της κεντρικής λεωφόρου των Σοδόμων. Το ένα άκρον.

ΣΙ: Και το άλλο;

ΣΩ: Η θρησκευτική παρά φύσιν απάρνησις-θυσία της ερωτικής ηδονής και του ανδρισμού (αγαμία, ασκητική ερωτική αποχή, ευνουχισμός, ) στον ανθρωποβόρο (αντι) θεό Κρόνο.

ΣΙ: Και το μέτρον πού;

ΣΩ: Η ερωτική ηδονή εδόθη τοις θνητοίς ως αντίβαρον, αντιστάθμισμα των γηίνων πόνων και βασάνων αλλά και δημιουργικόν κίνητρον.   Το μια χαρά, μια λύπη δε είναι ο φυσικός ρυθμός και η πληρότης της ζωής;

ΣΙ: Φυσικά.  

ΣΩ: Και τί μάς κάνει πιο ανθεκτικούς σ’ αυτήν την λύπη; Γιατί αλύπητος βίος αδύνατος ανθρώπω. Μήπως η πάση θυσία επιδίωξι της ηδονής;

ΣΙ: Μάλλον όχι.

ΣΩ: Η πολλή ευτυχία και ηδονή δεν κάνουν τον άνθρωπο τρυφηλό, δειλό, εύκαμπτο  και ευάλωτο στις επιδρομές της λύπης;

ΣΙ: Οπωσδήποτε.

ΣΩ: Ισχύει άρα κι εδώ ό,τι και για τους αυτοδύτες, το μη καταδύεσθαι δηλαδή πέραν του μέτρου, δηλαδή του μη καταβυθίζεσθαι πέραν του όσον δύνασθαι και σώους αναδύεσθαι.

ΣΙ: Γίνονται πάντως και κάτι ψιλοθαύματα,  θρησκευτικά, ή της τύχης, όπως θες λέγε τα.   

ΣΩ: Το ποσοστό που ορίζει και επιτρέπει η τύχη και η λογική πιθανότης βέβαια. Γι αυτό ου βλεφαρίσεις πουθενά, παρά τοις θαυματουργοίς ναοίς και μοναίς, εν Τήνω ή εν Λούβρω λόγου χάριν, αποτεθειμένα τεχνητά μέλη αναπήρων λόγω θαυματουργού επαναφυήσεως, δίκην ονύχων,  των αποκοπέντων μελών…

ΣΙ: Υπάρχει όντως πολλή μεροληπτική θρησκευτική διαφήμισι. 

ΣΩ: Όσο και αποσιώπησι όπως και των αποτυχημένων προβλέψεων των διασήμων αστρολόγων. Μόνο τις επιτυχίες τους διαφημίζουν κατά κόρον.

ΣΙ: Και υπάρχει πολλή δίψα και πρόσφορο έδαφος για θρησκευτική εξαπάτησι. 

ΣΩ: Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη.

ΣΙ: Πράγματι.

 ΣΩ: Καταραμένα όμως όταν παίζης συστηματικά και εξ επαγγέλματος με τον θεό,  την αλήθεια και την ψυχή του ανθρώπου, με ό,τι δηλαδή . πιο ιερό κρύβει η αγωνία του ανθρώπου καθώς έλεγεν και ο Κρης συγγραφεύς. 

ΣΙ: Δεν έχεις άδικο.

ΣΩ; Έγινε ένα αεροπορικό στρατιωτικό δυστύχημα, τις προάλλες. Δύο νεκροί , μία εσώθηκε. Η σωθείσα είδε την Παναγία λέει που την έσωσε εκ θαύματος θαύμα όμως εις το οποίο δεν μετέσχον δυστυχώς και οι άλλοι ομόθρησκοί της συνεπιβαίνοντες. Το μεν της μεν  πολυδιαφημίστηκε, το δε των δε αποσιωπήθηκε.

ΣΙ: Χα, δεν είχαν τόσο μεγάλη πίστι οι θανόντες φαίνεται. 

ΣΩ: Έλα τώρα, και πώς μετράται δηλαδή αυτή η πίστι; Μήπως πρέπει να κρατάμε και μια συσκευή μετρητική έκαστος της θρησκευτικής πίστεως όπως οι υπερτασικοί και ζακχαροδιαβητικοί παρακολουθούντες την διακύμανσί της για να μη κινδυνεύομε;  

ΣΙ: Κάπως έτσι.

ΣΩ: Φαντάσου τότε κι ένα θεό να κρατά ένα μετρητικό ζυγό και αναλόγως της ποσότητος πίστεως εκάστου ατόμου άλλοτε επεμβαίνειν σωτήρια και άλλοτε καθόλου.

ΣΙ: Σαν τον δικτάτορα τον Πάγκαλο με τις γυναικείες φούστες. Εσύ σώζεσαι, εσύ πεθαίνεις. Τόσο μίζερος και σχολαστικός θεός. Εβραίο ράπτη μού θυμίζει. Χα, χα!

ΣΩ: Ο ουρανός έδωσε το μυαλό στον άνθρωπο ίνα μέσω της ελευθέρας λειτουργίας αυτού αναδειχθή αντάξιος υιός αυτού, δηλαδή θεός κι αυτός, υποθεός έστω, κι όχι απλά προβατοειδής, άβουλος, πιστός  μαζάνθρωπος, βουδιστής, μουσουλμάνος ή χριστιανός κ.λ.π.

ΣΙ: Πέρασε η ώρα βλέπω. καιρός να φεύγωμε, δεν νομίζεις.

ΣΩ: Ο ήλιος πάει για ύπνο κι αυτός. Αν ετοιμαζώμεθα οσονούπω κι εμείς.  

ΣΙ: Ωραία η συζήτησι. Αν και ολίγον μελαγχολική.

ΣΩ: Ας είπωμεν τότε και μιαν φιλοσοφικήν προσευχήν δια να έμβωσι οι ένθεοι ουρανοί μέσα μας και να γαληνεύσωμεν.

ΣΙ: Ας είπωμεν.

ΣΩ: Αλλά πιο κάτω πάμε, υπό την αθηναίαν ελαίαν ένθα και η προσευχή η αρίστη γίγνεται. Εκεί, βλέπεις; 

ΣΙ: Ας υπάγωμεν.

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ:  Ω υμείς ουράνιοι λαμπροί πατέρες, αθάνατοι θεοί και θεαί, του υπάτου θεού λειτουργοί,   οι ευμενώς και αοράτως παριστάμενοι και εισακούοντες ημάς την ευλογημένην  ταύτην ώρα, τας οδούς ημών λείας και ομαλάς καθιστάτε και τας δεξόδους των βασάνων και δοκιμασιών ημών συντόμους και εφικτάς και ημάς αυτούς άξια τέκνα, μαθητάς και συνεργούς συνεχιστάς του έργου υμών εις τον ατέρμονα αγώνα του φωτός έναντι του σκότους, της υγείας έναντι της νοσηρότητος, της καθαρότητος έναντι του βορβόρου, του κάλλους έναντι της ασχημίας, του αγαθού έναντι του κακού, του δικαίου έναντι του αδίκου,  του αληθούς έναντι του ψευδούς, του σοφού έναντι του μωρού και της μνήμης έναντι της αμνησίας και της λήθης. Ότι υμείς εστέ, ω θεοί, η αρχή και το τέλος, η ζωή, η νίκη και η σωτηρία, το φως και η αλήθεια, η ελευθερία, η ευημερία και η ευδαιμονία.   

 ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.  Ιστορικοί, θρησκευτικοί και φυλετικοί λόγοι επιβάλλουσι τοις εχθροίς του ανθρώπου το παντελώς αφανίσαι τους Έλληνας, διότι τούτου κατορθωτού και μόνον έσσεται δυνατόν εις αυτούς την Νέαν απάνθρωπον αυτών δουλοτυραννικήν τάξιν εδραιώσαι παγκοσμίως, ασφαλώς και ακινδύνως. Ου δύνανται γαρ αυτοί διανοηθήναι το υπάρχειν εις τον κόσμον αυτόν χώρα Ελλάς ονομαζομένη και υπό Ελλήνων ελληνογλώσσσων κατοικουμένη, πολλώ δε μάλλον την αρχαίαν μνήμην και δόξαν της εκ θεών βιολογικής καταγωγής των φλογερώς εις τας ψυχάς των Ελλήνων αυτών ανημμένην, φωτίζουσαν και διδάσκουσαν και ιερώς καταγαύζουσαν την ανθρωπότητα. Το επεχείρησαν επιτυχώς εις τον μεσαίωνα. Ανθρωπισμός, Αναγέννησις και εν μέρει Διαφωτισμός ανέστησαν μετέπειτα μερικώς την αιωνίαν Ελλάδα και τας αξίας της. Τώρα επιχειρείται εκ νέου ο νέος απόλυτος τεχνολογικός μεσαίων. Και η εναπομείνασα Ελλάς και Έλληνες όπως και επί μεσαίωνος πρώτοι πρόκειται υποστήναι και πάλιν το γενοκτονικόν και φωτοσβεστικόν μένος της νέας εποχής. Ήρχισεν αυτό ήδη. Αυτή δυστυχώς εστί η αλήθεια και αυτό δει συνειδητοποιήσαι πρωτίστως υμείς οι ενεστώτες Έλληνες, εάν θέλετε μη δουλικώς και ατιμωτικώς αφανισθήναι και την θείαν απελευθερωτικήν της ανθρωπότητος αποστολήν υμών, ως οι πλέον προικισμένοι και  υπεύθυνοι αυτής, αισχρώς προδούναι και εις τον Άδην αυστηρώς και ατίμως,επί τούτω τιμωρηθήναι.

Διότι πέραν των οιονδήποτε επί μέρους ανθρωπίνων  πιστευμάτων το μέλλον αυτού του πλανήτου είναι άμεσα συνδεδεμένον και εξαρτώμενον από την Ελλάδα, την κατά τον περίφημον φιλέλληνα Γάλλον συγγραφέα Β. Ουγκώ αποτελούσαν τον εν συστολή κόσμον, του αυτού κόσμου όντος Ελλάδος εν διαστολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: