ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Δάνειο 150.000 ευρώ στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη απο την ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτά γιατί δεν τα λένε τα λαδωμένα Μ.Μ.Ε και οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι σε Liberal και Capital;;; Και περιμένετε από αυτούς τους προδότες να φυλάξουν τον Έβρο;; Έχουμε ξεκάθαρη και εθελούσια παραχώρηση εθνικού εδάφους από το Μητσοτακέικο, και αν υπήρχε ένας εισαγγελέας με όρχεις θα έπρεπε να εφαρμόσει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος για Δένδε και Μητσοτάκη, για την προφανή Νόσφιση* Εξουσίας στα όρια της Εσχάτης προδοσίας εκ μέρους των κυβερνώντων.
* Νόσφιση εξουσίας =  βαρύτατες περιπτώσεις παραβίασης των κανόνων αρμοδιότητας εκ μέρους των οργάνων τής εκτελεστικής εξουσίας και γενικότερα τής πολιτείας εις βάρος πολιτών.
Το δάνειο που χορήγησε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα ποσού 150.000 Ευρώ έχει διάρκεια 17 χρόνια με αρχή καταβολής α’ δόσης στις 19 Απριλίου 2020 το πιθανότερο με όρους εξυπηρέτησης.
H «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.
Η «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» αρχικώς ιδρύθηκε ως Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.) με την επωνυμία «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» με το διακριτικό τίτλο «REAL EST8 ESTATE OF LIFE SINGLE MEMBER P.C.» ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ “3.000 €”. Στην συνέχεια το καταστατικό της τροποποιήθηκε σε  πολυπρόσωπη, με νέα επωνυμία «K.M. BROKERS P.C.» και διακριτικό τίτλο «REAL EST8 ESTATE OF LIFE P.C.». Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μεταβάλετε αυξητικά και  προκύπτει 500.000 ευρώ ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή που δόθηκε το δάνειο των 150.000 ευρώ στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com  Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.
H Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας τυγχάνει να είναι η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη.
Να θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήτανε συνέταιρος και συνεργάζεται με τον εθνικό ληστή, απατεώνα Αριστείδη Φλώρο που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη και κρατήθηκε φυλακισμένος για την υπόθεση υπεξαίρεσης ENERGA σε βάρος του Δημοσίου και σωρεία άλλων κακουργημάτων μεταξύ αυτών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλο.
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

Η δανείστρια Gourdain Αλεξάνδρα όπως την εμφανίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Δήλωση Πόθεν Έσχες [ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ : Δ1063-5892-3132-1101-3095-1 ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2019 (χρήση 2018)], δεν είναι άλλη από την  η Αλεξάνδρα – Σταυρούλα Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, κάτοικος Παρισίων Γαλλίας αριθμ. 5 Quai Malaquais, PARIS, 75006 France και προσωρινά διαμένουσα στην Αθήνα Αττικής, οδός Αραβαντινού, αριθμ. 1, κάτοχος του υπ’ αριθμ. AN1358945/27-04-2016 Ελληνικού Διαβατηρίου με ημερομηνία λήξης 26/04/2021, με Α.Φ.Μ. 111511459, Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού και ηλεκτρονική διεύθυνση alexandragmitsotaki@gmail.com
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της διεύθυνσης κατοικίας των Παρισίων της δανείστρια Gourdain Αλεξάνδρα- Σταυρούλα Μητσοτάκη επι της αριθμ. 5 Quai Malaquais, PARIS, 7500 η οποία τυγχάνει να είναι μόλις λίγα μέτρα από την 1 RUE DE BEAUNE 75007 PARIS, FRANCE γνωστή διεύθυνση κατοικίας το «Σπίτι του Βολτέρου» όπου βρίσκεται η οικία της συζύγου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ΜΑΡΙΑ ΕΥΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του ΒΟΙΤΕΚ.
Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλέκεται σε δίκτυο offshore εταιρειών με έδρα φορολογικούς παραδείσους γνωστούς για την εξυπηρέτηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Πληροφοριακά. Η μέση τιμή τετραγωνικού μέτρου της οικίας της Gourdain Αλεξάνδρα αλλιώς Αλεξάνδρα – Σταυρούλα Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, κάτοικος Παρισίων Γαλλίας αριθμ. 5 Quai Malaquais, PARIS, 75006 France  είναι € 23,319 / τετρ. μέτρο. [Δηλαδή 100 τ.μ. διαμέρισμα κοστίζει ca. 2.330.319 Ευρώ]. Ομοίως περίπτωση και η οικία της συζύγου του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: