ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Τι απαντά ο Άκης Σκέρτσος στις επικρίσεις μετά την ανάρτησή του για τη δίκη Τοπαλούδη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Βγήκε και η "αρραβωνιαστικιά" με σκέρτζο και να με νάζι να μας πει τις γνωστές συστημικιές του μπουρδολογίες. Το γιατί όμως προσπαθούν οι κατηγορούμενοι να πέσουν στα μαλακά δεν το λένε. Ο θείος του Ροδίτη δολοφόνου είναι πολιτευτής της ΝΔ στο νησί. Δηλαδή ο ένας από τους 2 δολοφόνους είναι ανεψιός του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου.!!Αυτό αν αναρωτιέστε γιατί πιέζουν την εισαγγελέα ο Σκέρτσος, ο Βερβεσος κι όλα αυτά τα μπουμπούκια. Ο δικηγόρος του ροδίτη που κατηγορείται για τον βιασμό και δολοφονία της Τοπαλούδη διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ειδικό πληρεξούσιο, να παρίσταται και να αντιπροσωπεύει το κόμμα κατά τη διάρκεια της εκλογής βουλευτών, τον Ιούλιο του 2019. Είναι όλοι τους μια ωραία...συμμορία. Είναι.!!!

«Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή», ανάφερει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ,  Άκης Σκέρτσος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Την αποπομπή Σκέρτσου ζητεί ο Αλέξης Χαρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού εκφράζει τη λύπη του που η εν λόγω ανάρτηση παρερμηνεύθηκε, επαναλαμβάνει την ευχή του «οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει».
«Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης, για το πώς αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία του κράτους δικαίου ανεξαρτήτως της εκδικαζόμενης υπόθεσης.
Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου. Επαναλαμβάνω την ευχή μου οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει», αναφέρει  ο κ. Σκέρτσος.
Την αποπομπή του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, 'Ακη Σκέρτσου, ζητά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
Αφορμή είναι η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου με τη οποία σχολιάζει τη αγόρευση και πρόταση της εισαγγελέως στην δίκη Τοπαλούδη.
Στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος προφανώς αδυνατεί να κατανοήσει τον ρόλο του. Η δημόσια τοποθέτησή του για την εν εξελίξει δίκη Τοπαλούδη που συγκλονίζει το πανελλήνιο δεν είναι προφανώς "η σκέψη ενός πολίτη στην προσωπική του σελίδα", όπως ισχυρίζεται. Πρόκειται για ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης από τον πιο στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει αμέσως, ώστε να μπορεί επιτέλους ο κ. Σκέρτσος να σχολιάζει την επικαιρότητα στο Facebook ως απλός πολίτης».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από AMΠΕ

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BA%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%BA%CE%AD%CF%81%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82
Από το βιογραφικό και την διαδρομή καθενός βγάζουμε κάποια συμπεράσματα . Διαβάζουμε στο βιογραφικό του : Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική διαχείριση και το lobbying στο Πανεπιστήμιο George Washington (Ιδιωτικό).

Διετέλεσε διευθυντής του γραφείου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (Ιούνιος 2012 - 2014), διευθυντής του γραφείου του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, καθώς και γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων την περίοδο 2014 - 2019.[1][2] Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ, Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ-Junior Achievement) και Ταμίας του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΒΙΑΝ).
Οι συνεργάτες μιλούν μόνοι τους , πάντως πριν διαβάσω το βιογραφικό του η φωτογραφία του μου έκανε για συγγενής του Πορτοσάλτε χαχαχα. Και στην σελίδα του Πανεπιστημίου George Washington δείτε που βρίσκεται και με τι ασχολείται το ίδρυμα αυτό . Όπως όλα τα αμερικανικά ιδρύματα έχει φυτώριο τοποτηρητών .Μεταπτυχιακό στο lobbying ,καλό . Καλημέρα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Νικόλα. Υποτελείς άνθρωποι...σε θέσεις εξουσίας. Και για να θυμόμαστε όταν αυτή η "αρραβωνιαστικιά" ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί τον αποκαλώ έτσι... δεξί χέρι του Μητσοτάκη, δήλωνε, από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ, την ικανοποίησή του για τις "μεταρρυθμίσεις" που ΔΙΕΛΥΣΑΝ τις εργασιακές σχέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=VZSf8Z-mr_s

Κανονικά αυτά που λέει, θα έπρεπε να γίνουν στον μισθό τους, στους κύριους της κυβέρνησης , κυρίως υπουργών και πρωθυπουργού , αν το κράτος, (που αυτοί διαχειριζονται) , δεν έχει κέρδη στα ταμεία του, για να μην ξαναχρεωκοπήσει ,να κόβονται οι μισθοί τους , και οι συντάξεις τους!!! Όχι του κοσμάκη που δεν φταίει σε τίποτα.!!