ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Και ενώ ο αποχαυνωμένος κάτοικος της χώρας ασχολείται με τον κοροιδοιό, ο Ερντογάν δουλεύει ασταμάτητα και προσπαθεί να εξαλείψει την επικυριάρχια της Ελλάδας στα Βαλκάνια. Ο Ερτνογάν πολύ έξυπνα κάνει ένα παιχνίδι διάλυσης της Ελλάδας , γύρω από τα σύνορα της με Σκόπια, Αλβανία και Βουλγαρία...ΠΕΡΙΚΥΚΛΏΝΕΙ με λίγα λόγια την Ελλάδα και οι Γερμανονενέκοι των Αθηνών δεν κάνουν απολύτως τίποτε.! Τα Σκόπια κατόπιν συνεννοήσεως με την Τουρκία έχουν τοποθετήσει ισλαμιστές λαθραίους στα σύνορα με την Ελλάδα. Το ίδιο και η Αλβανία...30.000 μουσουλμάνοι τζιχαντιστές στην Β.Ήπειρο στα σύνορα με την Ελλάδα.
Και ταυτόχρονα με την αποστολή στο έδαφος της Ελλάδας χιλιάδων λαθραίων καθημερινά, η Τουρκία  υλοποιεί το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας μέσα από το ροκάνισμα των δομών της-λαμβάνουν δωρεάν ηλεκτρικό, νερό, σπίτι, και επίδομα της τάξεως τουλάχιστον των 400€ μηνιαίως αφορολόγητα!- στο οποίο εμείς δεν κάνουμε απολύτως τίποτε για να το αντικρούσουμε.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

 Και όχι μόνο δεν κάνουν απολύτως τίποτε για να αντιστρέψουν το παιχνίδι του Ερνογάν, αλλά τον ΒΟΗΘΑΝΕ κιόλας....δημιουργώντας στα σύνορα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ όπως στην θέση "Κλείδι" στον Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.!! Μόνο τυχαία δεν ήταν εκεί η τοποθέτηση ισλαμιστών πολεμιστών.
Ο Ερντογάν δεν θέλει απλά 3 νησιά και έναν νομό στην Θράκη...θέλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα.!! Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, πρώτοι και δυστυχώς ακόμα μόνοι, ότι η συνεχιζόμενη και εντεινόμενη μείωση του πληθυσμού στα επίμαχα νησιά, θα οδηγήσει σύντομα, σε κατ' αρχήν συρρίκνωση της ελληνικής ΑΟΖ και σε δεύτερο χρόνο, σε απώλεια της κυριαρχίας της Ελλάδος επί των νησιών αυτών καθαυτών. Τα γράφαμε ΕΔΩ.

Το Καστελόριζο είχε 13 χιλ. κατοίκους στις αρχές του 20ου αιώνα. Σήμερα αντί για 30 χιλ. που θα έπρεπε να έχει, υπάρχουν με το ζόρι 500. Με δεδομένη την εξέλιξη της νομολογίας, αυτό είναι κάτι που θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Εν ολίγοις, θα χάσουμε τα πάντα με δικαστικές αποφάσεις, βασιζόμενες στο Διεθνές Δίκαιο, το οποίο δεν θα είναι για πάντα υπέρ μας. Και αυτό θα γίνει, εν γνώσει και με την συνεργασία, των "ελληνικών" Κυβερνήσεων.

Όλοι εσείς που έχετε ψηφίσει τα γνωστά συστημικά κόμματα της λεγόμενης μεταπολίτευσης, και την τελευταία δεκαετία τα γνωστά μνημονιακά κόμματα... έχετε βάλει την υπογραφή σας σε γραμμάτια που ούτε καν φαντάζεστε... το αίμα κινεί την ιστορία, και οι επιλογές έχουν κόστος που ακόμα ΔΕΝ το έχετε πληρώσει.

Υ.Γ Δεν είναι μόνο ο Έβρος, δεν είναι μόνο τα νησιά...Πάρτε έναν χάρτη και τοποθετήστε σημάδια που δημιουργούνται δομές/πόλεις μουσουλμανικές ...γύρω γύρω τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας από Αλβανία μέχρι Τουρκία, έχουν.....ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΕΙ από τον εχθρό.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: