ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ας γράψουμε την γνώμη μας για αυτό που ξεστόμισε η στρουμπουλή γραία Θεοδώρα..." Χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία με την Τουρκία, παρόμοια με αυτή που είχαμε με την Μεγάλη Βρετανία. Μια συμφωνία που θα αφορά θέματα οικονομίας, ασφάλειας, συνόρων και θα προβλέπει τη συμμόρφωση της Τουρκίας στο διεθνές δίκαιο.".!!
Στην πολιτική έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο τι λέει κάποιος, αλλά και ποιος είναι αυτός που το λέει! Ας αφήσει η κυρία τις προτάσεις για «συνολική συμφωνία με την Τουρκία» και ας ασχοληθεί με κάτι πιο χρήσιμο. Με τα εγγονάκια της ή να πάει να τυλίξει κανένα ντολμαδάκι.!


Με ψυχορραγούντα Ερντογάν, με ύψωμα του φράχτη στον Έβρο, με μείωση (μέχρις ώρας) των λάθρο από θαλάσσης, με διαλυμένη τουρκική οικονομία και λίρα σε ελεύθερη πτώση, με τουρισμό που θα έρθει Ελλάδα και όχι Τουρκία, βγαίνει η πρώην ΥΠΕΞ και λέει να τα βρούμε με τους τούρκους!!!Η Ντόρα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά είναι πράκτορας των Τούρκων.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη θρασύτητα της να εκφέρει λόγο.Το χρυσοπληρωμένο πρακτοράκι τα δίνει όλα δείχνοντας το μέγιστο βαθμό ύβρις της απέναντί στις θυσίες των προγόνων μας & την ιστορία του έθνους μας

 Είναι εξωφρενικό. Να αφήσουμε κατά μέρος τις διεθνείς συνθήκες δηλαδή και να επαναδιαπραγματευτούμε..και μάλιστα τώρα ύποπτο το timing...Οικογενειακώς επενδύουν σε distress funds και ποντάρουν σε καταστροφικά σενάρια κατά της Ελλάδας.



1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Αμάν, αυτό το δρακουλόσογο! Δε θ' αφήσουν τίποτα αφάγωτο.
Δεν τους φτάνει το Ελλάς θέλουν και ελληνοτουρκική συνεργασία
από πάνω να ρουφήξουν αιματάκι μπόλικο κι από κει.