ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Έχετε δύο ειδών εναλλακτικές....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Το πρόβλημα δεν είναι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σκατά. Είναι το ότι δεν έχουμε και εναλλακτικές! Για την ακρίβεια υπάρχουν δύο  ειδών εναλλακτικές που δημιουργούν 2 ειδών πραγματικότητες ... η πρώτη εναλλακτική την ζούμε, είναι τα κόμματα της παγκοσμιοποίησης, εντός του πυρήνα του € με τα μνημόνια της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και τους λαθραίους. Η δεύτερη εναλλακτική που έχει αργήσει λόγο ενός δειλού και παρτάκια λαού, είναι τα κόμματα με ποιο εθνοκεντρικό προσανατολισμό, εκτός του πυρήνα του €, των μνημονίων, της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και των λαθραίων. 

Να ληφθεί υπόψιν ότι όσοι κατά το παρελθών ψήφιζαν κατά συρροή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ενώ τα τελευταία 10 χρόνια των μνημονίων ψήφιζαν τα γνωστά φιλο€παϊκά κόμματα, έχουν υπογράψει προσωπικά γραμμάτια τόσο για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, όσο και για τον εαυτό τους. Η Νέμεσις υπάρχει και έχει πολλά πρόσωπα και πολλούς τρόπους για να εκφραστεί. Και τα γραμμάτια έρχεται η ώρα που θα πρέπει να πληρωθούν.!! Και θα πληρωθούνε με...αίμα.!

7 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε θα παλεψουμε για τη ζωη μας μεσα στην ιδια μας τη χωρα.
Οποτε ανοιγω κουβεντα με αυτο το θεμα ολοι προσπαθουν να βρουν καποια αλλη λυση η εξηγηση εκτος του να πολεμησουν ολο αυτο τον συρφετο που με το ζορι
μας φυτευουν.
Ειδαμε ολοι οπως εγραψες και στο αρθρο σου τι εγινε στο μετρο,εαν αυτα τα καθηκια δεν τα γαμησεις το κερατο ΤΩΡΑ αυριο θα μας αλλαξουν τα φωτα.
Δυστυχως θα μαθουμε με το δυσκολο τροπο και εχω την εντυπωση οτι θα γινει συντομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ δεν έχουν όλη την ικανότητα η την αντοχή για να παλέψουν....και κάποιοι ΔΕΝ θέλουν να το κάνουν κιόλας. Το σύστημα εκπαιδεύει εδώ και δεκαετίες, άβουλους, πειθήνιους και υπάκουους πολίτες. Το σύστημα δεν θέλει μαχητές....

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Το πεδίο της μάχης είναι ντιγκα στις νάρκες, έτσι και βγεις και περπατήσεις καλά σαράντα. Όλα τα όπλα ελέγχονται από τον εχθρό, μόνο σε περίπτωση γενικευμένης παγκόσμιας σύρραξης θα υπάρχει παράθυρο και πάλι με δυσκολία, η σε περίπτωση εμπλοκής γεγονότων πέρα του οπτικού μας φυσικού πεδίου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σωστό και αυτό φίλε Ατμέ...και σε λίγο και αυτά τα λίγα "όπλα" που έχουμε στα χέρια μας, θα μας τα πάρουν και αυτά. Πλήρη καταπίεση υποδούλωση και ολοκληρωτισμός.Έρχεται το πολίτευμα του Τυφώνα που σας έλεγα εδώ και καιρό. Θα υπάρξει γενική απογραφή του πληθυσμού παντού , και δεν θα υπάρχει απόρρητο κανένα προσωπικό δεδομένο.

Προετοιμαστείτε λοιπόν διότι έρχεται μεγάλη μπόρα...και ακόμα είμαστε στις πρώτες ψιχάλες.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αρκετοί μοναχικοί λύκοι.Αυτοι θα κάνουν την διαφορά.Υπάρχει και ο πρωτόγονος τρόπος επικοινωνίας.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Φιλε ανωνυμε οι μοναχικοι λυκοι ευκολα ξεπαστρευονται αλλα σιγουρα ο πρωτογονος τροπος επικοινωνιας θα ειναι ο μονος ασφαλης.
Λυκαστρε ολοι αυτοι που περιγραφεις θα παρουν και αυτοι θεση οταν αντικρυσουν τα τζιχαντια που θα ειναι χαπακωμενα,μονο που θα ειναι απροετοιμαστοι αφου θα πιστευουν μεχρι εκεινη την ωρα οτι εισαι Ευρωπαιος αν εχεις καλο κινητο και γρηγορη συνδεση η μπορεις να πεταχτεις μεχρι το Παρισι και ας μην εχεις βρακι να βαλεις.
Οπως εχεις γραψει σε ενα απο τα αρθρα σου περιμενουμε απο τους αλλους να μας σωσουν ειτε Αμερικανοι ειτε Ρωσοι,ο πολεμος λοιπον ξεκινησε πρωτα σε πνευματικο-ψυχολογικο επιπεδο και ερχεται και το υλικο.
Εμεις πρεπει να θυμηθουμε απο τι ειμαστε φτιαγμενοι πιστευω στο λαο μας και σε αυτα που κρυβει μεσα του το ΠΑΡΑΘΥΡΟ ερχεται που λεει και φιλος Ατμος!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως είπα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αυτά που ζούμε είναι οι πρώτες ψιχάλες. Μόλις τους κλείσουν και τις κάνουλες των επιδομάτων θα δείτε μια γενικότερη "άρνηση" εκ μέρους των και όχι μόνο για τις μάσκες..για τα τζιχάνια μιλάω. Τα καλύτερα έρχονται...