ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Απολύθηκε ο εργαζόμενος του Liberal για την ανάρτηση κατά Μητσοτάκη - Μαρέβας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έχω ξαναπεί τι κυβερνητικός βόθρος είναι η φυλλάδα Liberal  . Αυτό είναι το δείγμα δημοκρατίας στο Μητσοτακηστάν..Τα χαζά δημοσιογραφώνια νομίζουν ότι επειδή τα λάδωσαν θα κάνουν ότι θέλουν.

Στην απόλυση του εργαζομένου που ανάρτησε κατά λάθος στον επίσημο λογαριασμό στο facebook του liberal.gr κείμενο με αντικυβερνητικό σχόλιο, προχώρησε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η διοίκηση της ιστοσελίδας.
Ο εργαζόμενος, το πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε, εκ παραδρομής, μήνυμα με αιχμές προς τον Κ. Μητσοτάκη και την Μ. Γκραμπόφσκι σε σχέση με τη «ανέμελη» βόλτα στην Πάρνηθα, όπως επίσης και για το γλέντι διάσημων στο Ντουμπάι με το σχόλιο «για εσάς 300άρια, για κάποιους Ντουμπάι και γκαζιές στην Πάρνηθα».
 

Η δημοσίευση συνοδευόταν και από την αγγλική ρήση: «Αν η ποινή για ένα έγκλημα είναι ένα πρόστιμο, τότε ο νόμος προορίζεται μόνο για την κατώτερη τάξη». Η ανάρτηση διαγράφηκε μετά από λίγο, ωστόσο όπως αποκαλύπτει το 3pointmagazine.gr, ο εργαζόμενος έχασε τη δουλειά του. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα: «η διοίκηση του Liberal αποδεικνύει πως και η παραμικρή νύξη, μπηχτή ή κριτική στην κυβέρνηση δεν χωρά τελικά στο εν λόγω site (παρά το λογότυπο του) ούτε… από λάθος».

Η ανάρτηση:


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: