ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Το Ελληνικό κράτος προκήρυξε διαγωνισμό για προμήθεια 10.000 κουβάδων γιά την ενίσχυση της πυροσβεστικής υπηρεσίας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πάλι καλά να λες που δεν έχουν σκεφτεί ακόμα να στείλουμε και τα Canadair στην Ουκρανία, έναντι ίσης χωρητικότητας παγουρίνων made in Germany. Τι τα θεμε τα παλιοπραγματα;; Άσε πόση κηροζίνη καίνε...Άσε που υπάρχει και στρατηγικό απόθεμα στο Παιδείας από την δωρεά του χεσαντος. Χωρίς να υπολογίσουμε και τις νερομπομπες.

Ιδού και το "επιτελικόν" κράτος !Πυροσβέστης με ποτιστήρι...Κάηκαν 23 σπίτια και 7 αυτοκίνητα.Το Ελληνικό κράτος προκήρυξε διαγωνισμό για προμήθεια 10.000 κουβάδων γιά την ενίσχυση της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Α όλα κι όλα..Άκου απαιτήσεις να σβήνονται με την μια οι φωτιές. Τι νομίζετε ότι είναι οι φωτιές κύριοι; Κανένα όνομα πολιτικού σ έγγραφο του FBI να σβηστούν μονοκοντυλιά στο άψε σβήσε; Παραποίησαν έγγραφα του FBI και έσβησαν τα ονόματα Λοβέρδου και Πατούλη. Καταλαβαίνετε τι νοθεία προετοιμάζουν στις εκλογές!

Υ.Γ Κανονικά και χωρίς ίχνος πλάκας τώρα, τα πρώτα σπίτια που πρέπει να καούν είναι αυτών που πήγαν ψήφισαν αυτά τα λαμόγια. Μας "κάψατε" που μας "κάψατε" εμάς τους Έλληνες με τις πολιτικές σας επιλογές...τώρα νομίζω ήρθε και η σειρά σας.  Έλα ξεκινάτε να τραγουδάτε :

ένα ποτήρι δηλητήριο πικρό ζωή
με κέρασες πάλι να πιω
θέλω να φύγω μακριά σου να χαθώ.
 
- Λευτέρης Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: