ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Νιάτα όλοι τους. Ζήτημα να προλάβουν να ολοκληρώσουν την ΤΠΚ 7 πριν να βγουν στη σύνταξη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Νιάτα όλοι τους. Ζήτημα να προλάβουν να ολοκληρώσουν την ΤΠΚ 7 πριν να βγουν στη σύνταξη. 

Και αφού το πρόγραμμα του Π.Ν έχει υπερκοστολογηθεί για να χρηματοδοτηθούν έμμεσα οι εργαζόμενοι για να μην κλείσει το ναυπηγείο, γιατί δεν δίνεται το ναυπηγείο προίκα στο ΠΝ να φτιάξει ένα σοβαρό σχεδιαστικό γραφείο, να ναυπηγεί  ότι θέλει, χωρίς να μας πιάνουν τον κώλο οι ξένοι ναυπηγικοί οίκοι και χωρίς να σαμποτάρει μελλοντικά η Fincantieri για παράδειγμα μια προμήθεια από έναν άλλον οίκο που θέλει να την ανταγωνιστεί;;

Και εδώ θέλω να πω κάτι στους "κυρίους" του ΝΑΤΟ.  Το να γιορτάζεις μαζί με τους Τούρκους, τους γενοκτόνους - τρομοκράτες της Μικράς Ασίας είναι ύβρη και η ύβρη πάντα τιμωρείται. Να ετοιμάζετε για την τιμωρία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , η καλύτερη πρόταση είναι να πάρει το ναυπηγείο το Π.Ν. όπως λες , με την προϋπόθεση να δουλεύει σωστά και να μην παρκάρουν κομματόσκυλα για φίδιασμα εκεί , μόνο όσοι έχουν όρεξη για δουλειά . Και στην αεροπορία το ίδιο που έλεγες αφού θα χαρίσουν την ΕΑΒ να βελτιωθεί το ΚΕΑ για τα αεροπλάνα . Οι εξελίξεις τεχνολογικές και μη και οι εν δυνάμει συμπαραγωγές με διάφορους δεν μπορούν να εξαρτώνται από τα μαφιομάγαζα των αντιπροσώπων . Μικρές χώρες που ρίχνουν χρήμα με σύστημα σε βάθος χρόνου κάνουν θαύματα και το μέλλον περιλαμβάνει πολλά drone θαλάσσης , αέρος , υποβρύχια κτλ και πρέπει να συμμετάσχουμε .
Δεν ξέρω ποιοι κόπανοι ανέβασαν στο twitter την Τουρκία , αλλά θέλουνε μερικά ορκ στην χώρα τους να σφάζουν και να πυρπολούν να δουν την γλύκα . Ότι παρουσιάζει επιτεύγματα η Τουρκία είναι κλεμμένα εδάφη , επιχειρήσεις , μουσεία κτλ . Το θέμα είναι να τον ποιουν κάποια στιγμή και οι χορηγοί του Κεμάλ ......και οι σύγχρονοι διάδοχοι τους στο ΝΑΤΟ και αλλού.

kakos04

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ερχεται η ωρα να τον πιουνε φιλε Κακε κλαινε τα υπολειματα τον Ναζι στην Γερμανια γιατι δεν ρουφανε αλλο τζαμπα ενεργεια.
Κλαινε οι Ευρωπαιοι γιατι αν δεν ταισουν τα ορκ που εχουνε παρει στο τελος θα τους φανε και εκει παει το πραγμα.
Κλαινε και αυτα τα μουνια της λασπης που εχουμε εδω μεσα, δυο τρεις λεφταδες ,οι υπολοιποι στη βουλη και σε ποστα καιρια.
Και συ κακε αναγνωστη και κακε Ελληνα που ρωτας και λες οτι θα κλαψουμε και μεις μαζι λεω ΟΧΙ.
ΟΧΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ.
Ξερεις γιατι?Γιατι ενας Κακος θα σηκωθει το πρωι θα παει στο κτημα με τις ελιες και αφου φιλησει τη ριζα τους θα τις κανει να του δωσουνε τον πλουτο τους,οπως εκαναν παλια οι παππουδες του.
Ενας Νικανδρικ θα φαει πετρες και σκατα μαζι, αλλα θα σβησει το χαμογελο απο τα χειλη σας,γιατι του φτανει να ζει ελευθερος.
Και ενας Λυκαστρος θα σας στολιζει με καντηλια που τοσο πολυ σας πανε.

Υ.Γ. Τα ναυπηγεια στο ναυτικο εσυ, Λυκαστρε μας ειπες πως εφτιαξαν τα Γερμανικα υποβρυχια οι δικοι μας.
Θελω καθε πρωι οι εργατες ζυγισμενοι στοιχισμενοι να τραγουδουν τον εθνικο υμνο,και να δουλευουν για την Πατριδα τους εχοντας αξιους ηγητορες και οχι κρυφοπουστες του κερατα.

Mxa είπε...

Λατρεύω ..τις ρητορικές ερωτήσεις.
Απορώ με την ...υπομονή μας να πω, δεν ξέρω πως να μας χαρακτηρίσω..