ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Μέσα στα "εμβόλια" για τον COVID-19 έβαλαν ένα "μικροσκοπικό τμήμα του HIV". Αναρωτιέμαι πόσοι θα αποφασίσουν να ανταποδώσουν την χάρη;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι κατασκευαστές των"εμβόλιων" για τον COVID-19 παραδέχονται τώρα στην τηλεόραση ότι ένα "μικροσκοπικό τμήμα του HIV" χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των "εμβόλιων" για τον COVID-19. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο HIV είναι ο ιός που προκαλεί το AIDS. Ακολουθεί βίντεο απόδειξη με την απευθείας παραδοχή, από την τηλεόραση του BBC.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έκαναν το «εμβόλιο» κατά του COVID, όλοι είδαμε πώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να πεθαίνουν από περίεργες ασθένειες. Οι νέοι άρχισαν να πεθαίνουν από μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα. Μεσήλικες αρχίζουν να πεθαίνουν από θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες ή στην καρδιά τους. Άλλοι άνθρωποι άρχισαν να πεθαίνουν από "άγνωστες αιτίες" σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έφτιαξαν ένα ψεύτικο όνομα για να το περιγράψουν: Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS).

Τώρα, ξέρουμε επιτέλους το γιατί:  Οι κατασκευαστές του «εμβόλιου» για τον COVID-19 χρησιμοποίησαν τμήματα του ιού HIV στο «εμβόλιο» για τον COVID-19.    Για πολλούς από τους ανθρώπους που πήραν το «εμβόλιο» για τον COVID, φαίνεται τώρα ότι σε πολλούς από εσάς έδωσαν πραγματικά μια μικρή έκδοση του . . . AIDS .


Αυτό λέγονταν από την πρώτη στιγμή. Ινδοί επιστήμονες προσπάθησαν να δημοσιεύσουν ένα έγγραφο που ανέφερε ότι βρήκαν στοιχεία παρόμοια με τον HIV στον Cov19 και γρήγορα αποσιωπήθηκαν. Αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα αυτή ήταν η αλήθεια. Αυτοί ήξεραν.   Φίμωσαν όποιον το έμαθε. Το κράτησαν όσο πιο μυστικό μπορούσαν μέχρι να τρυπήσουν όσους περισσότερους μπορούσαν. Η εξαχρείωση αυτών των ανθρώπων δεν έχει όριο!

Όλοι οι πολιτικοί και οι λειτουργοί της «δημόσιας υγείας», σας  έσπρωξαν να κάνετε το"εμβόλιο" αυτό.Το προωθούσαν στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες.Τι θα λέγατε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, τόσο τοπικά όσο και εθνικά;; Αυτοί το έσπρωξαν/προώθησαν και σε σένα.

Τι θα λέγατε για τους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ που λέγανε στους θαυμαστές τους "Get the Vax;;" Σας το προώθησαν κι αυτοί. Τι θα λέγατε  στα Εταιρικά Στελέχη και στα Διοικητικά Συμβούλια, που σας ανάγκασαν να πάρετε αυτό το δηλητήριο, απειλώντας ότι θα σας απολύσουν από τη δουλειά σας εάν αρνηθείτε;; Σας υποχρέωσαν να πάρετε αυτό το δηλητήριο.

Και τώρα, ένα ολόκληρο πλήθος ανθρώπων έχουν πεθάνει, και περισσότεροι πεθαίνουν κάθε μέρα.Σε σκότωσαν.   Σας σκοτώνουν.

Αναρωτιέμαι πόσοι θα αποφασίσουν να ανταποδώσουν την χάρη;; 

4 σχόλια:

Mxa είπε...

Πραγματικά λυπάμαι...

kakos04 είπε...

Καλημέρα γρήγορα γιατί ετοιμάζομαι πάλι για ελιές . Σίγουρα θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τυφλή βία , ελπίζω να είναι προς τα εκεί που πρέπει . Το θέμα είναι πόσα ζευγάρια ή σχέσεις θα κολλήσει το ένα ταίρι το άλλο αν το είχε κάνει ο ένας . Αν ισχύει ότι το έχουν κάνει 3-4 δις , αρκετοί ακόμη θα το κάνουν ακούσια . Ήδη έπρεπε να είχαν ενημερωθεί αρκετοί να σταματήσει η ζημιά . Και επίσης οι μεταλλάξεις .

Καλή Κυριακή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...έχεις δίκιο θα κολλήσει ο εμβολιάσμένος τον ανεμβολίαστο. Εκεί θα γίνει ο κακός χαμός. Ήδη οι ξαφνικοί θάνατοι από όλες τις αρρώστιες έχουν τριπλασιαστεί. Και τον επόμενο χρόνο υπολογίζω να εξαπλασιαστούν.!! Τους έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό...οπότε με την πρώτη αρρώστια θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα. Βέβαια αυτός ήταν ο στόχος τους...η ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μας θέλουν άρρωστους, φτωχούς, και ΗΛΊΘΙΟΥΣ.!! Να είμαστε μια εύκολη και διαχειρίσιμη μάζα . Όλο αυτό θες το και σαν ένα παγκόσμιο πείραμα εξυπνάδας.!! Πόσα δις έκαναν το "εμβόλιο" πάνω στον πλανήτη;; Έτσι γνωρίζουν πόσο έξυπνο είναι το δίποδο που αφήνουν να κατοικεί στον πλανήτη Χθόνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέχασα...να έχεις μια παραγωγική και εύκολη Κυριακή...

Κάθε Νοέμβρη στο χωριό, τα δίχτυα πάντα στρώνεις,
ανε το θέλει ο Θεός, πολλές ελιές μαζώνεις.