ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Δώσαμε , δώσαμε!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

-Ποίος είναι;;
-Από το ΥΠ.ΕΘ.Α. είμαστε, μας ανοίγετε μισό λεπτό;
-Τι θέλετε;;
-Να σας ενημερώσουμε για τις εξαγγελίες του υπουργού μας.
-Δώσαμε, δώσαμε!

Ο άνθρωπος είναι για λύπηση. Όπως και όσοι δεν το βλέπουν.Τα έχω πει από τέλη Γενάρη που είχε βγει ο ηθοποιός με διάγγελμα και εν συνεχεία ο ταξιδευτής με τις FFG. Πανηγύρια από το αμυντικό ίντερνετ και τα πληρωμένα ΜΜΕ και εν μια νυκτί έγινε από τουρίστας ο καλύτερος ΥΕΘΑ. 

Ο τύπος μάλλον ζει σε παράλληλη πραγματικότητα. Κάθε συνέντευξη μια ακόμα ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ασυναρτησίες του. Εμμονή με τα σάπια LCS που όπως έχω γράψει και παλαιότερα είναι ανταγωνιστικά των κορβετών, όχι κατ'ουσίαν αλλά στο αφήγημα περί ενίσχυσης του ΠΝ της ΝΔ.

Αναφορά στα επίσης σάπια island (που κόστισαν όσο η ναυπήγηση νέων περιπολικών) και φυσικά στις FFG που για κάποιο λόγο θα πρέπει να συμμετάσχουμε. Τώρα έχουμε το επιχείρημα της δεύτερης πηγής προμήθειας όπλων και στο ΠΝ εκτός της ΠΑ. Λογικό να πας σε δεύτερη πηγή την στιγμή που υπάρχουν ελλείψεις παντού και προσπαθείς(;) να φτιάξεις βιομηχανία. Κανένα πρόβλημα που η δεύτερη πηγή δεν σου αποδεσμεύει τίποτα το οποίο θα σου προσφέρει πλεονέκτημα σε πιθανό επεισόδιο με τους απέναντι. 

Κάποιο γραμμάτιο προσπαθούν να ξεχρεώσουν τα παιδιά 5 χρόνια τώρα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ανίκανοι και επικίνδυνοι παραμυθάδες με νέα αφηγήματα κάθε βδομάδα. Να μιλάς για υπαρξιακό πρόβλημα ενώ κάνεις την ιερόδουλη σε κάθε ευκαιρία για να κερδίσεις ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη είτε από ΗΠΑ είτε από ΕΕ το λες και γελοίο.   

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , και drone εδάφους πλέον στην Ουκρανία
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/i-epoxi-tis-epixeirisiakis-xrisis-ton-oximaton-kamikazi-aneteile-stin-oukrania-deite-to-rosiko-scoprion-en-drasei/
και εδώ το ethereum εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο περαίωσης
https://arstechnica.com/tech-policy/2024/05/sophisticated-25m-ethereum-heist-took-about-12-seconds-doj-says/

Τα δε island είναι επίσης άοπλες σακαράκες από ότι διαβάζω , γιατί να μην βγαίνει το λιμενικό με οπλισμένες τορπιλάκατους δεν κατάλαβα ποτέ έστω και πιο μικρές .

Καλή δουλειά σε όλους

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακέ ...καλή δουλειά και σε σένα. Τρέχω τώρα για να προλάβω να κάνω ΟΛΑ αυτά που πρέπει να γίνουν για σήμερα. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Είδα αυτό το άρθρο χτες , και σκέφτηκα να σας το στείλω , μαις και είναι σχετικό, και ακούγεται ενδιαφέρουσα πρόταση για το Π.Ν.(την εταιρία δεν τη γνωρίζω, ούτε τον αρθρογράφο για να ξέρω την αξιοπιστία τους)

https://hellenicdefencenet.blogspot.com/2024/05/fassmer.html

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ