ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

"Τον κώλο σου βάζεις μάγειρα, σκατά σου μαγειρεύει".(Δία χειρός της γιαγιάς μου)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μόνο ένα σχόλιο θα κάνω επί της ακολουθούμενης εξωτερικής πολιτικής της χώρας δία χειρός της γιαγιάς μου..."Τον κώλο σου βάζεις μάγειρα, σκατά σου μαγειρεύει".

Δεν περίμενα σήμερα τίποτε καλύτερο από την συνάντηση του Κούλη με τον Ταγύφτ. Όλη η οικογένεια του ήταν και είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα ! Τρομερά επικίνδυνος! Περαστικά μας, αλλά ένα γαμησάκι το θέλετε και θα το φάτε εσείς που μας τον φορτώσατε .

Τα λέγαμε ΕΔΩ πριν 4 χρόνια !!!: Το ζεύγος τα έχει βρει από χρόνια... στόχος του γαμπρού είναι η περιουσία της νύφης.. 

Τα σημάδια είναι πολλά όπως : Η εγκατάλειψη προμήθειας όπλων και πυρομαχικών την ώρα που σημαντικά αποθέματα εστάλησαν στην Ουκρανία η προμήθεια ακριβών αλλά άοπλων φορέων από τις ΗΠΑ (F35), η εγκατάλειψη του ΠΝ, ο πλήρης μαρασμός της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας , η αποστρατικοποίηση των νησιών μας και άλλα πολλά, Αν νομίζουνε όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια και ο κρατικός στρατός τους ότι θα τρώνε θα πίνουνε και θα λυμαίνονται την χώρα επ άπειρον..γελιούνται.!! 

Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς, εμείς όμως βλέπουμε ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.




7 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αυτο βλεπουμε Λυκ.
Πολεμο δεν θελουν?
Ειναι η ειδικοτητα μας.
Οτι θελουν τα παιντια....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πολεμο δεν θελουν?
Ειναι η ειδικοτητα μας."

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....εσύ, εγώ και κάποιοι άλλοι είμαστε προετοιμασμένοι και σκληραγωγημένοι, η μεγάλη μάζα όμως του κοσμάκη δεν είναι. Θα σφαγιαστούν σαν αρνιά.

Ανώνυμος είπε...

παρακαλώ δημοσιεύστε οδηγίες.
τι είδους προετοιμασία προτείνετε πνευματική, ψυχική και σωματική?
τι είδους εξοπλισμό?
τι είδους τρόφιμα και για πόσο χρονικό διάστημα?




ΑΡΡ είπε...



¨μιάς γάρ χειρός άσθενής μάχη.¨ (Ευρ. Ηρακλείδαι, στ. 274)

Μη (ώσπερ ¨λούζερς, μεμαλακισμένος λαός), ψηφίζειν όπως ψωνίζειν και ψωνίζειν όπως ψηφίζειν.


Υγ.

Σοφή η γραία. Κρητικόν ανοικτόκωλον υπονοεί.
(Η κατάληξις - άκης όταν ελευθερωθή η Ελλάς δέον όπως δια νόμου ως εθνικόν μίασμα καταργηθή. π.χ. Μαρινάκης εις Μάριναξ, Σφακιανάκης-Σφάκιναξ κ.ο.κ.)


Ανώνυμος είπε...

όχι ότι δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας λόγω των επιλογών μας και του τρόπου που σκεφτόμαστε, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις επιλογές που έχουν κάνει για την περιοχή και οι άλλοι, από τους "συμμάχους" μας στο σαταΝΑΤΟ, τους ετέρους μας στην €υρωπε'ι'κή €νεση, ακόμα και την διείσδυση του Κατάρ στην €υρώπη μέσω κεφαλαίων είτε απ'ευθείας είτε μέσω Τουρκίας.
Όπως και νά'χει, και για να είμαστε και δίκαιοι ,θα πρέπει να πληρώσουμε τα δικά μας λάθη , ας έχουμε όμως και μια κατάρα σε όσους άλλους βοήθησαν
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , πολλοί δυστυχώς βλέπουμε τον στρατό κατοχής εντός αλλά δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι πέρα από ατομικά . Και πολλοί αλλοδαποί έχουν κόψει τον μορφασμό του ταλαιπωρημένου πρόσφυγα , το μίσος φαίνεται πλέον ανοιχτά που νιώθουν . Αλβανός μπαμπάς (30 χρόνια εδώ ) που δουλεύει στην οικοδομή με 3 γιους συζητούσε ότι πάει τα παιδιά του να τα διαβάσουν για το σχολείο γιατί αυτός δεν μπορεί , αλλά εμείς όλοι κάτι έχουμε στην άκρη ή περιουσία και δεν είμαστε με τα ρούχα μας μόνο και φταίνε οι γονείς μας που μας τα άφησαν . Ο τρόπος που το λέει καταλαβαίνεις ότι δεν σκέφτεται γιατί στην Αλβανία δεν προσπάθησαν για αλλαγή , μόνο μετανάστευσαν 2-3 εκατομμύρια από το 90 . Τους έχουν τάξει τα δικά μας και οι χάζαροι εντός τους πολλαπλασιάζουν με σχέδιο δεκαετίες , μαζί με τα ανατολίτικα φυντάνια που δεν μπορούν να κρυφτούν . Ο Ράμα έδωσε το έναυσμα για μεγάλη Αλβανία και το άλλο ανησυχητικό Αλβανικό κόμμα μαζί με το επερχόμενο μουσουλμανικό . Τροχιοδεικτική ήταν η μάζωξη .
Εσείς πάτε και ένα μακεδονομάχο και γυμνάζεστε , πολύς κόσμος όμως δεν του βγαίνει και χρονικά και ειδικά οι οικογένειες , αν και προσπαθώ και εγώ 2 φορές την βδομάδα για περπάτημα 10 χλμ το βράδυ μόλις κλείσω , δεν βοηθά βέβαια και το Ηράκλειο που είναι κατασκότεινο με πλήρη απουσία περιπολίας από αστυνομία - λιμενικό , σε λίγο θα εμφανιστούν για τους τουρίστες αλλά ειδικά για γυναίκες είναι μόνο συγκεκριμένα μέρη και πάλι θυμάμαι όταν είχε κρύο να είμαστε στον μόλο τον χειμώνα 5 άτομα όλα και όλα , τώρα που ζέστανε έχει κόσμο να περπατήσουν ή να τρέξουν οι γυναίκες με ασφάλεια . Βέβαια και εκεί το λιμενικό ή η ποδηλατική αστυνομία που αποκτήσαμε δεν εμφανίζονται ενώ όλα τα πακιστανά και τα αλβανά κάθονται στα υπερυψωμένα τοιχία το καλοκαίρι να παρατηρούν και να ξερογλείφονται τις γυναίκες τρώγοντας σποράκια αφ' υψηλού με έναν κακοφωτισμό που τους βολεύει .
Για τα λοιπά με κάνα 2 φίλους δεν καταφέραμε όλο το χειμώνα να πάμε σκοπευτήριο , για τον 9:38 μια καραμπίνα χράπα χρούπα με 500 ευρώ είναι καλή αρχή και την παίρνεις εύκολα , μια βαλίστρα επίσης και είναι και αθόρυβη και έχει και πλάκα . Μάζεψα και κιάλια , ρούχα επίσης θα βρεις και γράφει συχνά πυκνά ο οικοδεσπότης διάφορα θέματα , υπάρχει και ένα κανάλι στο youtube greek army trainer καθώς και 2-3 επιβίωσης . Όποιος έχει ιπο εμπεριστατωμένες ιδέες γράφει . Από ότι έχω δει στο ίντερνετ γίνονται και κάτι σεμινάρια ανά την Ελλάδα από 20-20 tactical , έγιναν και εδώ όποιος έχει γνώση και άποψη ας μας πει αν αξίζει .
https://www.youtube.com/channel/UC3t4oasD85THfXHWI-kKtnA
https://www.facebook.com/2020tactical.ltd/?locale=sw_KE&paipv=0&eav=AfYs7k3VJv9kDYGga3euCR4KFtplehAdqgVdY2AUv00-hlAtAkik7qAzkq4wyolQfno&_rdr
Αγαπητέ ΑΡΡ πολλοί είμαστε σε Ακης αλλά δεν έχουμε σχέση με το χαζαρικά παράσιτα εν Ελλάδι , που είναι αιώνες εδώ κάποιοι . Για τους προδότες βέβαια ισόβια κάτεργα θέλουμε όλοι , και έχει πολλούς κ με άλλες καταλήξεις , αυτοί δεν έχουν θέμα είναι σαν τον χαμαιλέοντα και αλλάζουν πανωφόρια συνέχεια , δεν παύει βέβαια να πρέπει να σταματηθεί πάσει θυσία ο Μητσοτάκης από το να υποβαθμίζει το μέλλον της Ελλάδας .
Όπως λέει και ο ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ πολλοί εξωγενείς παράγοντες μας επιβουλεύονται και έχουν φυτέψει αιώνες γενεαλογικά δέντρα πλούσιων προδοτών Ελληνόφωνων που μαζί με ντόπιους καιροσκόπους χρηματο-λυσσασμένους κάνουν μεγάλη ζημιά (πχ αφοπλισμός κ διασπάθιση δις με τις αγορές του δημοσίου ) κτλ Παράδειγμα ακόμη και ο Βαρβάκης που το διάβασα χτες https://esxatianasxesi.blogspot.com/2024/05/blog-post_55.html
που πήγε σαν σκυλί στο αμπέλι . Και αντί να στειρώνουμε εμείς τους εισβολείς και τους προδότες μας στειρώνουν αυτοί με την ακρίβεια και τα σκάρτα προϊόντα τους
https://ixnos.blogspot.com/2024/05/blog-post_83.html
ειδικά με τα καλλυντικά στις γυναίκες γίνεται χαμός και άντε να τις πείσεις να μην βάλουν τόνους .
Πιο πολύ με φοβίζει ο αφοπλισμός που θα είμαστε άοπλοι ακόμη και όταν θα ξυπνήσουν οι δικοί μας από το αίμα και η οργάνωση με drone των Τούρκων και της εμπροσθοφυλακής που είναι μέσα .

Καλημέρα και συγνώμη για το σεντόνι .

kakos04

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Κακε εκανες την καλυτερη ακτινογραφια της Ελλαδος αυτη την στιγμη.
Οντως τους υποσχεθηκαν τα δικα μας και οντως μας πανε για σφαξιμο.
Λυκαστρε δεν ξερεις ποσο λυπαμαι για οσους περιμενουν να σωθουν απο τον Μητσοτακη η τον Κασελακη.
Οταν αρχισα να σε διαβαζω εκανα μια μεγαλη ερευνα για την καταγωγη του ενος παππου μου απο τον Ποντο.Εκει επεσα στην Ιστορια του Κοτζα-Αναστας,του Αναστασιου Παππαδοπουλου δηλαδη,εκ των βασικων πρωταγωνιστων του ανταρτικου στον Ποντο.
Και εκει εγινε οτι και τωρα, ο Κοζτα -Αναστας προειδοποιουσε τους χωριανους του αλλα αυτοι πιστευαν οτι θα τους σωσουν τα λεφτα,οι λιρες,οτι και τωρα δηλαδη θα μας σωσει ο Μητσοτακουλας η το καθε αρχιδι που υποσχεται σωτηρια με την αναπτυξη που δεν ερχεται ποτε.
Μπορει να ακουγεται η να φαινεται γραφικη αυτη η ιστορια αλλα οι ανταρτες στον Ποντο εσωσαν πολυ κοσμο.
Εδω και καιρο βλεπουμε την χωρα μας να διασυρεται και να λοιδωρειται Μνημονια που ισχυουν ακομη, ψευτικες πανδημιες με αχρηστα και επικινδυνα εμβολια,Βορειοηπειρωτες που τους λεμε ΝοτιοΑλβανους,Ελληνες της Κριμαιας που τους λεμε Ρωσσους,αλλα και Ελληνες της Τουρκιας που κανουμε το παν να τους πουμε Τουρκους.
Καθομαστε και ακουμε για Γαλαζιες Πατριδες απο Μογγολους που ηρθανε απο τις στεπες για μεγαλες Αλβανιες, Μακεδονιες και δεν συμμαζευται.
Αν θες το πιστευεις Λυκαστρε για αυτα αρνια σηκωθηκα απο τον καναπε,θα επαιρνα την οικογενεια και δεν θα με εβρισκε κανεις,αλλα τωρα ετοιμαζομαι για ολοκληρωτικο πολεμο.
Και επειδη με αφηνεις να γραφω τις μαλακιες μου θα στειλω ενα μηνυμα σε αυτους που σε διαβαζουν κρυφα.
ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΛΥΜΠΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ