ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Τρομακτικό! “Η έκρηξη στη Βυρητό ισοδυναμούσε με σεισμό 4,5 Ρίχτερ”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το είχαμε πεί..ότι η περιοχή εκεί θα γίνει ίσιωμα και ότι έρχονται τεράστιες ανατροπές. ! Σε χρόνο που κανείς δεν το περίμενε εμείς λέγαμε ...το ξύλο θα αρχίσει σύντομα.! Σήμερα θα σας πούμε ότι ο Nasrallah είπε δημοσίως ότι " ο Λίβανος πρέπει να κοιτάξει ανατολικά. Εννοώντας τη Ρωσία και την Κίνα."...Μαντέψτε ποιός θα κατασκευάσει το νέο λιμάνι;;; Μα η Κίνα φυσικά. Όχι η Κίνα δεν βρίσκεται πίσω από την επίθεση....αλλά η Κίνα θα είναι αυτή που θα ωφεληθεί στο τέλος.!! Οι Κινέζοι κεφαλαιοποιούν παθητικά, εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις που δημιουργούν άλλοι. Άλλοι έκαναν την "βρώμικη" δουλειά....η Κίνα θα το εκμεταλλευτεί. Ίδιος τύπος έκρηξης όπως στο λιμάνι της Τιαντζίν της Κίνας. Και οι Σαουδάραβες έκαναν επίσης κάτι παρόμοιο στην Υεμένη. Επίσης μου θύμισε και την έκρηξη στην Κύπρο.....όλα αυτά μαζί τα γεγονότα μου δείχνουν...τους συνήθεις ύποπτους. Βέβαια μεγάλη ευθύνη έχουν και οι Λιμενικές Αρχές του Λιβάνου...διότι τόσο μεγάλη ποσότητα αποθηκευμένου νιτρικού αμμωνίου ΔΕΝ την αφήνεις εκτεθειμένη στο λιμάνι, αλλά είτε έπρεπε να την διαθέσουν στην αγορά , είτε να την έχουν αποθηκευμένη σε αποθήκες μέσα σε βουνό. Οι πηγές μου λένε ότι ΟΛΟ αυτό ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.!! Οι Λιβανέζοι έχουν πολύ κακή ασφάλεια την οποία η Χεζμπολάχ την κάνει τρύπες πολλές φορές. Υπήρχε μια πρώτη έκρηξη περίπου 70 δευτερόλεπτα πριν και οι άνθρωποι μαζευτούν για να δουν τι συνέβαινε και στη συνέχεια η κύρια αποθήκη που έχει μέγεθος σαν δύο υπόστεγα αεροσκαφών στην ανατολική πλευρά του λιμανιού κοντά στα σιλό σιταριού ανατινάχτηκε  και όλα έγιναν συντρίμμια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία του Λιβάνου...η οποία έγινε είτε από ξένους πληρωμένους πράκτορες, είτε από τους αντιπροσώπους τους στον Λίβανο.
Η πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο λιμάνι της Βηρυτού ισοδυναμούσε με σεισμό μεγέθους 4,5 βαθμών, σύμφωνα με Ιορδανούς σεισμολόγους.
“Η έκρηξη που έγινε στο λιμάνι της Βηρυτού απόψε ήταν ισοδύναμη με σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ανέφερε το Σεισμολογικό Παρατηρητήριο της Ιορδανίας σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , για δες και αυτό https://www.veteranstoday.com/2020/08/05/breaking-israel-nukes-beirut/
μιλάνε για πρώτη κρούση από Gabriel Anti-ship missile και δεύτερη από Delilah missile from F16 . Αν έχεις μάθει κάτι παραπάνω μας λες , όπως την πάτησε η Κύπρος στο Μαρί . Μακροχρόνιος σχεδιασμός , να τα κατασχέσεις και να τα αποθηκεύσεις μέχρι να τα ανατινάξουν να σου κάνουν ζημιά οι φίλοι μας . Καλό απόγευμα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα..ναι τα διάβασα...το γεγονός είναι ότι δεν θα μείνει αναπάντητο αυτό το χτύπημα. Κάπου διάβασα στο άρθρο που έστειλες...." ” First explosion was caused by Gabriel anti ship missile of Israel. "

Ωχ ωχ κάποιος θα νευριάσει πολύ λέμε αν το διαβάσει.!!

Αν αυτή η επίθεση γινόταν σε ένα πιο πυκνοκατοικημένο μέρος και όχι στο λιμάνι που έχει ανοικτή πρόσβαση στην θάλασσα ο αντίκτυπος θα ήταν πολύ πιο καταστροφικός.Εν πάση περιπτώσει, αυτή είναι σίγουρα μια πράξη απόλυτου κακού εναντίον αμάχων, για άλλη μια φορά. Το ότι ο Τράμπ επιβεβαίωσε την επίθεση των Ισραηλινών δείχνει ότι δεν πρόκειται να τους καλύψει. Οι Ισραηλινοί άλλωστε το είχαν πει ότι..." θα καταστρέψουμε όλες τις υποδομές του Λιβάνου στον επόμενο πόλεμο με τη Χεζμπολάχ".

Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια κοινή επιχείρηση CIA / Mossad για την αποσταθεροποίηση εντελώς του Λιβάνου. Πάνε για την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ...οπότε είτε θα τα αποκτήσουν όλα...είτε θα τα χάσουν όλα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αν θυμάσαι πριν λίγες μέρες ο Πομπέο είχε επισκεφτεί τη Βηρυτό για να αναγκάσει τον Λίβανο να ανοίξει τον πυθμένα της θάλασσας για περάσει ο αγωγός των Εβραίων με το κλεμμένο παλαιστινιακό αέριο στην Ευρώπη και απορρίφθηκε. Σίγουρα τώρα ήρθε η "απάντηση" στο όχι των Λιβανέζων.Τόσο η Συρία όσο και ο Λίβανος είναι μικρά και αδύναμα κράτη και είναι εύκολο να αποσταθεροποιηθούν, είμαι σίγουρος ότι ήταν προγραμματισμένη επίθεση για να καταστρέψουν τον Λίβανο και να ασκήσουν πίεση στο Ιράν και τη Χεζμπολάχ. Με αυτήν την κίνηση όμως άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου...και θα τους πάρει ο διάολος όλους.!!

kakos04 είπε...

Από ότι διάβασα οι Ισραηλινοί θεωρούν ότι οι Λιβανέζοι θα ρίξουν το φταίξιμο στην Χεζμπολάχ για την συμφορά , αν και από το twitter που είδα πολλοί λένε ποιος πραγματικά φταίει . Οι μεν είναι αδίστακτοι και καταστρέφουν αδιακρίτως , και ρυθμίζουν τις συμπεριφορές από μέσα πολλών κρατών ,όχι μόνο αδύναμων και περιλαμβάνω και το δικό μας μέσα . Οι Λιβανέζοι θα πάνε αναγκαστικά με Ρωσία-Ιραν-Κίνα . Στο λιμάνι από ότι γράφει είχαν καλυμμένες αποθήκες πυρομαχικών και πυραύλων (ίσως και σιλό) . Όπως λες και για το φυσικό αέριο ήταν στυγνός εκβιασμός και προειδοποίηση-πρόκληση για όσους υποστηρίζουν τον Λίβανο. Νομίζω η πρώην πρέσβειρα στον Λίβανο μας έρχεται κατά εδώ , και κάτι είχα διαβάσει ότι είναι απόφοιτος του war college . Ετοιμάζεται το πάρτυ?

Ανώνυμος είπε...



"Με αυτήν την κίνηση όμως άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου...και θα τους πάρει ο διάολος όλους.!!"

Άνοιξαν οι ασκοί, και μάλιστα ο ΖΕΥΣ τους έστρεψε προς την σωστή κατεύθυνση.

Θα τα λουστούν όλα όσα απεργάζονται για την ανθρωπότητα.

Φύσα λοιπόν δυνατά το νέφος να τους πνίξει,και όχι μόνο.

Να φτάσει η γενιά τους ,να είναι απλή ανάμνηση στα βιβλία του κόσμου.