ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Η "ελληνική" Δημοκρατία ευθύνεται για όλο αυτό.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Αν ήμουν ένα λαδωμένο κι αναξιόπιστο ΜΜΕ που περιμένει το νέο πακέτο λαδώματος, δε θα έγραφα ότι τουρκικό πολεμικό βρίσκεται ανάμεσα σε Λέρο Λειψούς Πάτμο, όπως βλέπουμε στην άνωθεν φωτογραφία. Και αυτό διότι η σπείρα των δημοσιογράφων, είναι το ίδιο η και χειρότερη από τις υπόλοιπες σπείρες της "ελληνικής" ελίτ, που δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε με πατρίδα, ούτε με αλήθεια, παρά μόνο με συμφέροντα.

Ελλάς δεν υπάρχει (τουλάχιστον όχι ακόμα), μια "ελληνική" Δημοκρατία υπάρχει και  επιβιώνει με ψέμματα προς ώρας. Μια "ελληνική" Δημοκρατία που νέμεται και κακοποιεί το ιερό όνομα ΕΛΛΑΣ καθώς και το "οικόπεδο" που στεγάζει την Ελλάς. Η "ελληνική" Δημοκρατία και σύσσωμο το πωλητικό του προσωπικό αποφάσισαν να σύρουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε διαπραγματεύσεις και στην Χάγη με του Τούρκους που σκοπό έχουν την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του μισού Αιγαίου. Όπως ακριβώς έγινε και με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Ο chipras "ήρθε¨για να δώσει το όνομα της Μακεδονίας, και τον Κούλη τον έφεραν για να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο.!Ο Κυριάκος έχει υπογράψει τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.Τώρα το βάρος έχει πέσει στο επικοινωνιακό επιτελείο Θεοδωρικάκου και στη λαδωμένη δημοσιογραφία γιά το πώς θα φέρουν τον Ελληνικό λαό προ τετελεσμένων γεγονότων.

Η "ελληνική" Δημοκρατία με τις εκλογικές διαδικασίες της, αναπαράγεται τακτικά αλλά διατηρεί αμετάβλητη την εγγενή υποχωρητικότητα και προδοσία που την χαρακτηρίζει σε όλα τα εθνικά θέματα που αφορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, καθώς και το ΜΙΣΟΣ της προς αυτούς ,αφού νομοθετεί υπέρ της  εξαφανίσεως τους , και προωθεί ενεργητικά την αντικατάσταση τους από τριτοκοσμικούς πληθυσμούς. Αυτό το υποτελές ψευτοκρατίδιο με το όνομα "ελληνική" Δημοκρατία τα κάνει όλα αυτά. Όχι οι Τούρκοι, ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι ΗΠΑ η κάποιος άλλος εξωτερικός εχθρός.Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια: