ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Πόσο κόστισε εθνικά η συμφωνία του Καΐρου;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ύποπτος ο ρόλος της λαδωμένης κι αναξιόπιστης ελληνικής δημοσιογραφίας που πανηγυρίζει τις συμφωνίες της υποτέλειας.
Δε θα πέσω από τα σύννεφα αν βγούν αδιάσειστα στοιχεία ότι λαδώνονται κι από τους Τούρκους. Κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου ....Όλα θα βγουν εν καιρω για το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας απο την κυβέρνηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ του Μιζοτάκη.
Χρόνια περίμεναν οι Τούρκοι να κυβερνήσει τη χώρα ένας σαν το Κυριάκο....και να που η μοίρα τους έκανε το χατίρι....Τα Ελληνικά πουλημένα κι αναξιόπιστα ΜΜΕ... πανηγυρίζουν.
Επειδή γουστάρουν οι Εβραίοι να δημιουργήσουν μια Μεσογειακή Ένωση που θα είναι το "μαξιλάρι" ασφαλείας για αυτούς, δεν θα πληρώσουμε εμείς την νύφη.!! Διότι αυτή η ξαφνική πρεμούρα να υπογράφουμε συμφωνίες για ΑΟΖ με δύο χώρες (Ιταλία και Αίγυπτο) σε τόσο ΣΥΝΤΟΜΟ χρονικό διάστημα την μια απο την άλλη, εμένα μου "βρωμάει".
Χθές με την Ιταλία, σήμερα με την Αίγυπτο, αύριο με την Κύπρο την Λιβύη, την Μάλτα και ίσως και με την Τουρκία αν αλλάξει μυαλά και απαγκιστρωθεί από το άρμα της Γερμανίας. Αν λάβω υπόψιν την θέση της Γαλλίας, το τετραμερές αμυντικό μας σύμφωνο που συμπεριλαμβάνει και το Ισραήλ, το ΗΒ μέσω του Γιβραλντάρ, ίσως το μεγάλο όραμα της Μεσογειακής Ένωσης βρίσκεται στα σκαριά, που ήδη για πρώτη φορά ψιθυρίστηκε προ διμήνου από Ισραηλινά χείλη και που σίγουρα περιλαμβάνεται σε αυτή και ο EastMed. Αν θέλουν Μεσογειακή Ένωση στο Ισραήλ ας χαρίσουν από την δική τους ΑΟΖ , από τα δικά τους κυριαρχικά δικαιώματα..και όχι να το ζητάνε συνέχεια από τον συνήθη μαλάκα της παρέας.!!

Δηλαδή πως γίνεται να έχουμε πρεμούρα να υπογράψουμε πρώτα με Ιταλία και μετά με Αίγυπτο, και όχι να ανακυρήξουμε ΠΡΩΤΑ ΑΟΖ με την Κύπρο , που και εύκολη υπόθεση θα ήταν και ωφέλιμη για εμάς και θα δημιουργούσε θετικά αποτελέσματα. Μέχρι και οι τυφλοί καταλαβαίνουν την εσχάτη προδοσία που συντελείται στο Αιγαίο  απο την "Αγία Οικογένια" με τις δήθεν κρητικές ρίζες , που τόσο πολύ που πονάνε για τον τόπο τους την Κρήτη...που την άφησαν με περιτεμνημένη ΑΟΖ οι περιτεμνημένοι.!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από όλα αυτά τα ρεζίλια κρύβεται επιμελημένα ο Μογγολιοκός (Κινεζικός κατ' όνομα μόνο) Κρονιακός παράγων ο οποίος μέσα από την πλήρως υποδουλωμένη Αίγυπτο, ελέω μογγολοκρετίνου Σίσι, και των δικών μας αξιοθρήνητων λακέδων, ετοιμάζεται να εισβάλει στην Λιβύη. Η Λιβύη όμως είναι το αρχαίο οικητήριο του Άτλαντος Σίτωνος ο οποίος ήδη ξεκίνησε γιά πρώτη δόση με ένα καλό μήνυμα με την καταστροφή της Βηρυτού της αγαπημένης πόλης του Κρόνου.

Τι δεν καταλαβαίνουν οι Έλληνες;
Γιατί θα συρθούν πάλι εκόντες άκοντες σε ένα Τρωϊκό πόλεμο, σε μία νέα Μικρασιατική καταστροφή από τον νέο Ατλαντοσκύθη Αγαμέμνονα;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο χρόνος κάνει κύκλους αγαπητέ Ερίωπα...και όπως φαίνεται ζούμε πάλι ξανά στις μέρες μας την σύγκρουση των δύο "Κεράτων" ή Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων. Ο Κρόνος και ο Άτλαντας ....και οι σύμμαχοι τους έρχονται πάλι σε πολεμική αναμέτρηση για την κυριαρχία. Τότε ο Κρόνος ξεγέλασε τον Άτλαντα...και τον λαό του και τους τοποθέτηση βαθιά κάτω από την γη.!!

Simos είπε...

Άσε την ελληνική δημοσιογραφία. Γιατί δεν κάνεις και ένα μικρό αφιέρωμα στο πως υποδέχτηκε τη συμφωνία ο ξένος τύπος; Τι συμπεραίνεις;
Γιατί άκρα του τάφου σιωπή στη Γερμανία; Γιατί όλοι οι καλοπροαίρετοι που μίλαγαν για έτοιμο πακέτο λύση στα ελλληνοτουρκικά σερβιρισμένο από Γερμανία σταμάτησαν να σχολιάζουν;
Και μία πρόβλεψη - είδηση από μένα. Από σήμερα και μέχρι τέλος Αυγούστου μάλλον πάμε για θερμό - πολύυυ θερμό - επεισόδιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΣΙΜΟΣ : Και μία πρόβλεψη - είδηση από μένα. Από σήμερα και μέχρι τέλος Αυγούστου μάλλον πάμε για θερμό - πολύυυ θερμό - επεισόδιο.

Σώπα βρε Σίμο που μας δίνεις και πρόβλεψη.!! Έρχεσαι δεύτερος και καταιδρωμένος Σίμο μου...όταν έγραφα εγώ θερμό/α επεισόδια...έδινα και ημερομηνίες Σίμο μου για να ξέρεις...πόσο πιο μπροστά είμαστε απο όλους ΚΑΙ στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική. Ξέρω τι θα κάνει ο διακοποπρωθυπουργός σου ΠΡΙΝ του το πούνε να το κάνει οι άλλοι που τον ελέγχουν.!!

Διάβασε ΕΔΩ τι έλεγα για τα θερμά επεισόδια. Ακόμα και όταν όταν απέσυραν το «Oruc Reis» ξέραμε ότι θα το ξαναβγάλουν.!!
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/07/oruc-reis-navtex-barbaros.html

Χαιρετίσματα στον ξυρισμένο πρωθυπουργό ΣΟΥ...και να μην ξεχάσει τις πάνες για την ακράτεια.!! Θα τις χρειαστεί μην χεστεί επάνω του από την τρομάρα που θα πάρει.

Η Ελληνική δημοσιογραφία βρε είναι που έχει το "ζουμί" έχουμε εδώ μέσα ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!!