ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.


Λύκαστρος :

Το βίντεο δείχνει φερόμενους Ρώσους μισθοφόρους σε ελικόπτερο πάνω από τη Βεγγάζη Λιβύη. Βλέποντας το βίντεο κάποιοι μοιάζουν με καταγωγή από τον Καύκασο και άλλοι απο τα πρώην σοβιετικά κράτη. Είναι προφανές ότι η GRU έχει πάρει την έγκριση να κλωτσήσει τον κώλο της Τουρκίας. Όπως σας λέγαμε εδώ , ....GRU περιμένει να πάρει το ΟΚ, για να αφήσει 1800 μαχητές της ομάδας Wagner Group , να πάρουν μέρος για  να απελευθερώσουν την Σύρτη. Εάν δοθεί η εντολή...τότε θα αλλάξει το παιχνίδι στην Λιβύη." .

Πιστεύω ότι το ξύλιασμα στα πισίνα πρόκειται να ξεκινήσει. Ίσως και ο Σίσι να πάρει μέρος σε αυτό αν τον αφήσουν. Πάντως οι μισθοφόροι στο ελικόπτερο ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση με τους Ρώσσους μισθοφόρους της ομάδας  Wagner . Οι κλόουν μέσα στο ελικόπτερο δεν έχουν τίποτε κοινό με αυτούς δείτε την φώτο.

Υ.Γ Είμαι εκατό τα εκατό σίγουρος και αν θέλετε κρατήστε αυτήν την ανάρτηση για να έχετε τα λόγια μου...ότι οι Τούρκοι θα νικηθούνε κατά κράτος στην Λιβύη. Καθώς έχει εγκριθεί η δράση του Ομάδας Wagner.

Δεν υπάρχουν σχόλια: