ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ πριν την τουρκική πρόκληση.

Αναμένουμε τουρκική πρόκληση μεγατόνων και πριν από αυτή ακυρώνουμε δύο φρεγάτες .  Με "λάθος στοιχεία" τίναξαν την αμυντική συμφωνία με την Γαλλία, ξεπουλώντας τους Γάλλους τους μοναδικούς μας συμμάχους και αφήνουμε το ΠΝ χωρίς ενίσχυση. Εμποδίσανε το ΠΝ να αποκτήσει την δυνατότητα  να χτυπήσει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ μέσα στην Τουρκία, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕΜιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ όχι αστεία!

6 σχόλια:

diaggeleas είπε...

Κρατάμε μικρό καλάθι για την Γαλλία, δεν έχει το σθένος και τη δύναμη να στηρίξει κανέναν...... Ούτε την άλωση της χώρας τους από τους Ισλαμιστές!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Διαγγελέα

Δεν ζητάμε από κανέναν ούτε να μας βοηθήσει ούτε να δώσει τις δικές μας μάχες. ΑΓΟΡΑ πολεμικού υλικού θα κάναμε.Δεν θα μας χάριζαν οι Γάλλοι τα πλοία, ούτε θα τα ζητιανεύαμε.!! Θα τα χρυσοπληρώναμε από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.
ΚΕΡΔΟΣ θα είχαν και αυτοί....

Αυτό λέγεται...ΜΠΙΖΝΕΣ...και δεν έχει σχέση με την ικανότητα τους να προστατέψουν την χώρα τους από τους ισλαμιστές. Το τι θα κάνουν στην χώρα τους είναι δικό τους θέμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ότι ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ την Ελλάδα για να μπορέσουν να την ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ πιο εύκολα αυτό δεν το βλέπεις Διαγγελέα;;; Μόνο την ανικανότητα των Γάλλων απέναντι στους ισλαμιστές βλέπεις;;;

Οι αλήτες οι τούρκοι δεν αφήνουν τον Κυριάκο να κοιμηθεί λίγο.

Ανώνυμος είπε...

@Λύκαστρος

Θυμάσαι την παραγγελία των Ρώσων; Τα ίδια θα θα συμβούν και με εμάς. Δεν έχουν δύναμη να στηρίξουν παγκόσμια τίποτα!.... Τους έδωσαν άδεια να τα δώσουν στην Αίγυπτο. Η Τουρκία στηρίζεται από αυτούς που ελέγχουν τον πλανήτη για την ώρα. Η Γαλλία και άλλες χώρες αν δεν πάρουν άδεια δεν πωλούν όπλα. Η Ρωσία πήρε την άδεια από (αυτούς) και έδωσε τα όπλα. Τα οποία θα έχουν δυσλειτουργίες, κατόπιν εντολών. Με εκτίμηση Διαγγελέας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ : Η Τουρκία στηρίζεται από αυτούς που ελέγχουν τον πλανήτη για την ώρα

Ναι στηρίζεται από τον έναν απο ΔΥΟ τους πόλους εξουσίας....για αυτό και ότι κάνει το κάνει με γερές πλάτες. Εντολές παίρνει και αυτή όπως όλοι. Το θέμα όμως είναι ότι ενώ οι Τούρκοι εκτελούν τις εντολές που τους έρχονται από τον έναν Βασιλικό Σεληνιακό Οίκο εξουσίας του πλανήτη...ταυτόχρονα κοιτάνε και το συμφέρον της χώρας τους. Οι εδώ τσογλανοπαρέα όμως των Αθηνών κοιτάει μόνο την πάρτη της και την τσέπη της. Δηλαδή οι μόγγγολοι ναι μεν είναι διεφθαρμένοι αλλά είναι και πατριώτες. Εδώ τα αριστερά και δεξιά κουκλοθέατρα είναι τα χειρότερα που μπορούσαμε να έχουμε σε όλη την ιστορία μας...και μάλιστα αυτήν την κρίσιμη ιστορική στιγμή.

Οι Ρώσσοι σε όλους πουλάνε όπλα...και στους Κινέζους και στους τούρκους και στου Ινδούς...μπίζνες κάνουν. Γιατί οι S-400 που πήραν οι τούρκοι νομίζεις θα λειτουργήσουν αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν;;;Την καλημέρα μου φίλε Διαγγελέα.

ΑΡΡ. είπε...





Μάντεις, γηραιοί προφήται και εγκέφαλοι παραγωγικής σκέψεως (thinktanks) έρχονται εν ώρα κρίσεως πολεμικής, εις δευτέραν μοίραν. Καθ' ότι υπεράνω όλων μετρά τότε η υπερασπιστική της πατρίδος αποφασιστικότης και ικανότης.
Ήτοι το ομηρικόν εκείνο:

Είς οιωνός (προβλεπτικόν οιωνομάντευμα) άριστος, (το) αμύνεσθαι περί πάτρης¨