ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Γερμανοί και Τούρκοι... ίδια φυλή. Κι οι Μητσοτάκηδες... ίδιοι....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας μας ενημέρωσε ότι έγινε μυστική συνάντηση μεταξύ Γερμανίας Τουρκίας και Ελλάδας στο Βερολίνο. Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου... ξεκίνησε.
Εδώ  και 200 χρόνια μας κυβερνούν οι ίδιες αλλογενείς κλίκες,  από τότε που δολοφόνησαν το Ι.Καποδίστρια. Γερμανοί και Τούρκοι... ίδια φυλή. Κι οι Μητσοτάκηδες... ίδιοι....
Εσείς που τον ψηφίσετε, να σας δώσω τα συγχαρίκια ..όταν οι τούρκοι θα φτάσουν μέχρι την Λάρισα...ίσως η φυλή στην οποία ανήκετε -Οι ενωμένοι Ηλίθιοι- να ξυπνήσει, αλλά θα είναι αργά.
Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, πρώτοι και δυστυχώς τζάμπα καίει η λάμπα. Δεν υπάρχουν Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων... εντάξει κάποιοι παραμυθιάζουν τον εαυτό τους επειδή γεννήθηκαν στην χώρα των Ελλήνων, χωρίς να γνωρίζουν ούτε μυθολογία, δηλαδή αρχαία ιστορία, για το πως προήλθε το όνομα Έλλην και το πως και ποιοι έδωσαν το όνομα στην χώρα κ.λ.π. αλλά ούτε και ετυμολογία, για το τι σημαίνει... το κράτος έχει παραδώσει την πατρίδα σε όλους τους λαούς του πλανήτη, με δικαιολογία έναν ιό, και αυτό γιατί για άλλη μια ακόμα φορά μέσα στις δεκάδες... κάποιοι βλάκες που επιμένουν να καλούνται Έλληνες (μιας και κακή την τύχη γεννήθηκαν στην Ελλάδα), ψήφισαν μια ακόμα ανθελληνική κυβέρνηση με όραμα για μια ακόμα φορά, τον αφαλό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: