ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ...ΖΟΡΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από αύριο υποχρεωτική η μάσκα στα σούπερ μάρκετ....150€ το πρόστιμο....δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως θα βγάλω την στολή και την μάσκα του Ζορό από την ντουλάπα. Και μην ανησυχείτε βρε...Από το Σεπτέμβρη που θα αναγκαστούμε να πουλάμε τα περιουσιακά μας για να ζήσουμε...θα είναι δίπλα μας οι Βαρβιτσιώτηδες κι οι Μητσοτάκηδες να τα αγοράσουν.
Κάποιοι μπορεί να χάσετε τη περιουσία σας... κάποιοι να μην έχετε ψωμί να φάτε... κάποιοι θα χάσετε τα σπίτια σας , αλλά έτσι έχουν τα πράγματα όταν κυβερνάνε τέτοια λαμόγια.
 
 Είναι οι ίδιοι που κερδίζουν δις από την κρίση του κορωνοιού και αποδεκατίζουν τους οικονομικούς τους αντιπάλους!Είναι οι ίδιοι που κερδίζουν δις από την κρίση του κορωνοιού και αποδεκατίζουν τους οικονομικούς τους αντιπάλους! Δεν υπάρχει συνωμοσιολογία...Είναι ένας τεράστιος οικονομικός πόλεμος, στον οποίο, ο κορωνοιός χρησιμοποιείται από την μια πλευρά ως εργαλείο εξόντωσης της άλλης! Για παράδειγμα...δείτε ποιοι είχαν τον ενεργειακό κολοσσό Dominion Energy και κοίτα ποιοι τον αγόρασαν προχτές όταν κατέρρευσε από χρέη! Μπίζνες αζ γιούσουαλ...είναι όλα.

Υ.Γ  Θα κλείσω με ένα μικρό απόσπασμα απο τον Προφήτη Σουρή....που μέσα σε λίγες μόνο λέξεις μπόρεσε και "φωτογράφισε την κατάσταση την οποία βιώνουμε με τα λαμόγια που μας κυβερνάνε στις μέρες μας.

«Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»  (Γ. Σουρής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: