ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Παραμένουν τα τουρκικά αλιευτικά στη Μύκονο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το Λιμενικό  ο μοναδικός ρόλος ύπαρξης του είναι να "διασώζει" τις λαθροκατσαρίδες.!Μάλιστα 3 ημέρες ΜΕΤΑ και ενώ έχουν θεαθεί ήδη 6 αλιευτικά ( και όχι 4 σύμφωνα με το άρθρο) , αν θέλουμε πιστεύουμε ότι είναι όλα αλιευτικά , πίσω από την φαινόμενη αλιεία τα εν λόγω σκάφη μπορεί να έχουν και κρυφές στρατιωτικού είδους αποστολές και να μην ρίχνουν μόνο δίκτυα στα νερά...αλλά το Λιμενικό μας απαντά τα ίδια.!! Κοινώς...ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ....
Γιατί τι να μας πούνε ότι κάνουν τα τούρκικα "αλιευτικά" στο Αιγαίο...η απάντηση είμαι μια ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ εν τοις πράγμασιν. Είναι όλοι τους ένοχοι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , και εμείς συνένοχοι όσο δεν τους καταγγέλλουμε.
Υ.Γ Όσοι πάτε για μπάνιο, μην βγαίνετε στα ανοιχτά. Υπάρχει κίνδυνος να σας συλλάβουν οι τούρκοι για παραβίαση χωρικών υδάτων.!!
Παραμένουν τα τουρκικά αλιευτικά στη Μύκονο σε μικρή απόσταση από τις ακτές, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα. Όχι μόνο δεν απέπλευσαν αλλά φέρεται να προστέθηκε και τέταρτο.
Μάλιστα σε βίντεο του mykonoslive.tv, ένα εκ των πλοίων φαίνεται πως έχει απλώσει δίχτυα ή καλώδια. Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης τα αλιευτικά αυτή τη στιγμή πλέουν έξω από τη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα την περιοχή Αγράρι και Καλαφάτη.

Και όλα αυτά την ώρα που κυβέρνηση επιχειρεί προσεγγίσεις με την Τουρκία, μετά και τη απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει σε Τζαμί την Αγία Σοφία, ενώ στέλνει γεωτρύπανο στην Κύπρο.
https://video.mykonoslive.tv/videos/encoded/OUTPUT_tourkikakaikia720.mp4

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε βάλει λάδι. χε χε χε

Φώντας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γιά το βράδυ. ;;;; 😄🤪🤪🤣🤣😜😜